Hoppas ni saknar mig

image1219


Jag hinner inte blogga något mer ikväll efter detta. Måste packa väskan och sova så att jag är utvilad i morgon. Klockan nio går tåget mot Göteborg och hem kommer jag inte förrän lördag kväll.
Tror att det blir svårt att få tillgång till en dator där borta så förmodligen blir det ingen bloggning förrän jag är hemma igen.
Jag håller tummarna för att det går bra för mig där borta, gör det du med är du snäll.

Stan och shopping

Dagens idag har till stor del tillbringats i diverse trevliga affärer. Luchen/frukosten bestod av kinabuffé från Kinamuren, vilket var väldigt gott. Kinamat är verkligen det godaste som finns!

Inne på H&M lyckades jag norpa åt mig en av designerplaggen som ingår i aids-kampanjen. Det var massor av folk runt dessa plagg och det hade redan hunnit bli ganska urplockat, men som tur är hittade jag ändå den jag ville ha. Hade bestämt mig för en vit, men den svarta satt mycket snyggare på så det blev den i stället. Lite stor är den kanske, men det är skönt med oversize.
Älskar sånt där, när man kan shoppa och ändå veta att man bidrar till någonting eftersom vinsten går till något vettigt och bra som faktiskt kan hjälpa många människor.
Ett paket följde med på köpet, haha. Nu har ju kanske inte just jag så stor användning av dem eftersom jag har ett fast förhållande, men jag tycker ändå att det är ett bra initiativ. Det är alldeles för mycket slarv med oskyddat sex hit och dit. Mer kådisar åt folket så sliper ni smitta varandra med alla otäcka grejer som finns.

Förutom t-shirten köpte jag även 4 par trosor. 3 svarta och 1 par knallrosa som jag enbart köpte för den härliga färgens skull.

Och en hårinpackning från Joico. Jag kanske minns fel nu, men frisören sa typ att den vunnit pris för absolut bästa hårinpackning 7 år i rad, utsedd av frisörer. Och det låter ju som något man skulle våga lita på.

image1218


Sen gick jag in på MQ och där kunde jag bara inte hålla mig längre utan jag köpte tröjan som jag gått och suktat efter i två veckor nu. Jag hade som tur var ett presentkort där så jag kom undan billigt.

image1167

Dagens

image1217

cardigan - stadium, linne - gina tricot, jeans - miss sixty, klocka - tritoni

Förtroende

Jag kom precis hem ifrån min favoritfamilj. Alltså det är helt sjukt hur bra jag känner mig hemma där, alltid känner jag mig lika välkommen. Både av dem och av deras tre små flickor. När jag kom så kom barnen springande för att släppa in och hälsa på mig och när de skulle sova så kom de och kramade mig god natt.
Sen satt vi bara och pratade i fyra timmar. När klockan nästan var tolv så kände jag att jag nog var tvungen att åka hem eftersom en av oss skulle upp och jobba i morgon, men om klockan bara inte blivit så mycket hade vi säkert kunnat prata lika länge till minst.

Jag trivs verkligen med dem och jag tycker att det egentligen är en gannska konstig känsla att de två personerna som båda är 18 år äldre än mig och kommer från ett helt annat ursprung som jag dessutom har känt mindre än ett års tid kan ha fått hela mitt förtroende. Vi talar verkligen om allt. Jag kommer på mig själv att berätta saker för dem som inte ens mina närmaste vänner vet om. Jag kan verkligen berätta allting för dem, och jag har heller aldrig behövt ångra någonting som jag har sagt. Det är skönt att det finns såna människor som dem. Det gör jorden till en bättre plats.

Dagens kläder

image1215

image1216

Blus Esprit, byxor MQ, armband Angela Gotborn, klocka Tritoni

Presenterna - krämerna

image1213

image1214

1. Två små tuber med handkrämer från Elizabeth Arden. Perfekt storlek för att ha med sig i handväskan.
2. Bodybutter + duschkräm från BodyShop. Luktar gott av jordgubb.

Presenterna - kläder

image1211
image1212

Presenterna - sminket

image1209

image1210

1. Läppglans från Dior.
Dior Addict - Ultra-gloss reflect i färgen 347 - orange raphia

Denna fick jag från min brors flickvän. Konsistensen på detta läppglans är jättehärlig och det sitter bra också.

Eksem

Jag har typ något slags eksemliknade utslag under ögat. Det kliar och gör inte mitt utseende vackrare direkt. Frågan är varför jag har fått detta, och vad jag ska göra åt det...


Presenterna - för håret

image1206

image1207

image1208

1. Hårborste, Kent AirHeadz AH1 Mega Taming Brush. Ska vara skonsam mot håret och perfekt för långt trassligt hår, vilket stämmer ganska bra in på mitt hår.
2. Värmeskyddande produkt från Joico att ha i innan platt- och/eller locktång
3. Plattång med keramiska plattor från Philips, modellen Philips SalonStraight Jade för maximal glans.

Presenterna - smycken

Triss i halsband

image1203

image1204

image1205

1. Från Cilla, kedjan är ganska lång och själva hänget också. Riktigt sött.
2. Från K. Önskehalsband från Dogeared. Han tyckte att jag kunde behöva få några av mina önskningar uppfyllda, gullungen :)
3. Från släktingarna i Västerås, halsbandet är från SNÖ.

....more presentes to come, bara så ni vet.

Två kort

Två kort från i söndags

image1201

image1202

Shopping på Asos

image1196image1197image1199image1200
image1198
Weeiii, detta är vad min beställning från Asos som jag lade idag kommer att innehålla. Jag hoppas att sakerna kommer väldigt snart, helst i morgon, men eftersom det är Asos så får jag nog räkna med att det tar minst tio dagar innan grejerna kommer. 

Puke

Min syster ligger just nu med huvudet nedkört långt ned i toastolen och spyr som en fontän. Jag borde och ge henne en puss så att sjukdomen förs över på mig. Inte för att jag är ett stort fan av att kräkas, men det skulle vara skönt att slippa åka till Gbg i helgen.

Jag överväger verkligen att bli smittad. 

Groggy

Nu har jag varit och hämtat katten och allt hade gått bra, men han är fortfarande helt groggy. Magen är helt renrakad och snittet går som ett rött streck rakt över. Det ser faktiskt ganska hemskt ut. Just nu ligger han och vilar på en handduk inne på toalettgolvet. Stängde in honom där så att han inte skulle kunna gå omkring. Han får allt vänta med det tills han kan stå stadigt på benen lillen. Jag tycker synd om honom, han ser så omtöcknad ut när han ligger där...

Tisdag

Har knappt sovit någonting inatt, vilket resulterade i att jag vaknade med rejäl huvudvärk i morse. Katten skulle vara hos veterinären klockan åtta så vi fick åka härifrån en halvtimme innan. Nu är det bara att hålla tummarna för att kastreringen går bättre denna gång.

Helst av allt skulle jag vilja lägga mig och sova i några timmar nu, men det hinns inte med, snart måste jag vara tillbaks i stan igen. Ajust ja, jag fick en födelsedagscheck hos Asos på födelsedagen. 10 hela pund, det tycker jag var ganska generöst ändå. Tror att jag ska passa på och beställa innan veckan är slut.

Ha en bra dag nu!

Födelsedagsblommorna

Jag fick jättemycket fina blommor igår. Det känns nästan som lite slöseri att få alla på en gång eftersom alla kommer att vissna ungefär samtidigt. Men jag ska njuta av dem så länge det är möjligt.

image1192

image1191

image1194

image1193

image1195

AFV - Clips


299 kronor hos Nelly

image1189

Jag tyckte att den var najs... Lite mycket polyester dock.

Trögt

K åkte till jobbet för en timme sen och jag har försökt sova sen dess, men det är tydligen helt omöjligt att somna om. Så efter att ha rullat omkring i sängen i en timme för att hitta den perfekta sovställningen så har jag nu gett upp. Det är fortfarande helt kolsvart ute så jag förstår inte varför det går, måste vara för att jag plötsligt fått för mycket att tänka på på jobbfronten. Vore det inte för det där telefonsamtalet igår så skulle jag säkert sova gott.

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag är inte sugen på frukost och det känns inte som någon idé att sätta på tvn heller. Så här dags är det enda som sänds barnprogram och nyhetsmorgon och jag känner tyvärr inte för att kolla på något av dem. Får väll lägga mig och läsa en bok eller nått.

<3

image1188

Idag

Det har varit sjukt mycket folk här idag. Jag anser inte att jag har en stor släkt, men trots det så har det varit huset fullt idag. Vi har ätit kött, potatisgratäng, rödvinssås, mammas nybakta bröd och sallader + bullar, kakor, muffins och tårta. Så magen är verkligen full just nu kan man säga.

Jag har fått massor av bra och fina saker idag också. Exakt vad visar jag i något senare inlägg för även om de flesta har åkt hem vid det här laget så är det fortfarande några gäster kvar så jag måste tillbaks och umgås lite med dem.

20 år alltså... Jag känner mig så gammal.

Födelsedagsoutfit

image1187


topp & byxor från mq, örhängen åhlens, ring studentpresent, klocka från tritino (ny) övrigt: en flaska champagne dagen till ära.

20 år

Eftersom klockan är efter tolv så räknas jag nu mer som 20 år. Jag är alltså inte tonåring längre, utan nu är det vuxenliv som gäller... Usch jag känner mig faktiskt lite gammal. Egentligen fyller jag inte år förrän typ halv tolv imorgon på dagen för det var då jag föddes. Den 27 januari 1988, tydligen var det typ snöstorm den dagen också. Men det ska bli ganska trevligt att fylla år, få lite fina presenter och sådär. Har ju redan fått en, ett fint halsband från Cilla som kommer visa sen, men förhoppningsvis får jag lite gåvor av min familj och pojkvän också.
Nu ska jag iallafall sova. Måste upp ganska tidigt i morgon eftersom gästerna kommer redan klockan 1.
Så god natt på er, sov gott!

Slut

image1186

Min ögonkräm tog precis slut. Typiskt. Nu måste jag ju köpa en ny.

Krogenkväll

20-årskalaset igår var mycket trevligt. Jag vann ju en god shot liksom, hur glad blir man inte då? Hihi
Sen gick vi vidare till Klaras där det var så sjukt mycket folk att jag sällan varit med om något liknande. Vi kom liksom dit en halvtimme efter öppning och fick köa i minst 30 minuter. Jag blev tvungen att smita ut ur kön för att springa och kissa. Haha jag passade på när vakten kollade åt andra hållet och smidig som man är så klarade jag även att smita in på samma plats utan att bli upptäckt. Tur det, annars hade jag fått ställa mig sist i kön igen och det hade ju varit mindre roligt. Det blev iallafall en väldigt lugn kväll och jag är inte alls bakis idag. Det enda är att jag känner mig lite uttorkad, typ torra läppar. Så här dagen efter känns det väldigt skönt att jag inte drack mer. Fick trösta en vän en stor del av kvällen också vilket syns på klänningen idag. Det är mascarafläckar lite här och där på den, men det ska nog gå bort i tvätten så det gör ingenting. Huvudsaken är ju att vännerna mår bra.
Vi fick varsin ros när vi kom in där, vet inte varför men det stod en tjej och en kille och delade ut såna igår.
Tycker lite synd om Maddi idag bara eftersom hon skulle jobba idag med start klockan 10. Jag som sov till 11 är iiinte avundsjuk.

Blev inte särskilt många bilder och jag blev inte med på en enda vilket var lika bra det :)


image1183

image1184

image1185

Dagens outfit

image1182
Klänning Åhlens, strumpbyxor Lindex, armband Kyssjohanna, klocka studentpresent, örhängen Åhlens, stövlar Bianco

Dagens nagellack

image1181

Röda naglar idag.


God morgon

I kväll blir det partaj, men innan dess måste jag stääääda. Det är så himla stökigt så jag vet inte var jag ska börja.
Kanske med skrivbordet efterso, det är den rörigaste platsen av alla. Tusen papper, telefoner, smycken och skräp huller om buller...

Jag är med i tidningen idag också förresten, under födelsedagar. Det är den där luringen mamma som har skickat in. Om ni är intresserade alltså :P

Men nu måste jag verkligen ta mig i kragen om jag ska hinna sminka mig i fjorton timmar sen.
Ciao!

Cupcakes

Jag har ägnat kvällen åt att baka. Tog ett morotskakerecept och gjorde sen muffins av det.
De är dock inte klara än, jag ska dekorera dem så de blir superfina, men det gör jag nog inte förrän på söndag innan de ska ätas.

image1180


Min katt mår inge bra. Han vill inte ens äta, och alla som känner min katt vet att då måste han verkligen må jääättedåligt. Dessutom haltar han på bakbenet och kollar hela tiden på mig med stora sorgsna ögon. Jag önskar att han kunde berätta vad som hade hänt. Är det någon elak katt som har slagits med honom så skulle jag lätt söka upp den och jaga den ända till Småland. Nobody hurts my darling.

Senaste köpen

image1179


Ni kanske inte ser plaggen så bra, men jag kommer visa dessa i en dagens outfit inom snar framtid.
Det är iallafall en topp och ett par byxor som är lite kostymbyxestuk på. Väldigt snygga tillsammans måste jag säga. Båda från MQ.

Hayden säljer sina kläder

image1178


"Hayden Panettiere är fast besluten att rädda valarna. Efter ett misslyckat försök att rädda en grupp delfiner från att slaktas i Japan genom att upproriskt plaska omkring fiskebåtarna, satsar hon nu på ett säkrare kort - klädförsäljning.  

Därför säljer hon nu utvalda plagg från sin garderob till högstbjudande på hemsidan PanettiereCloset.com med löfte om att alla pengar hon tjänar går till välgörenhetsorganisationen "Save the whales". "

Haydens kläder... Hmm kanske värt att kolla in? Den där törnrosaklockan ser ju söt ut :P


Dö inte nu

B o r t t a g e n

"LindasLya.blogg.se och Modeakuten.se har en tävling där du kan vinna ett presentkort på 2500kr

presentkortet gäller på hela modeakutens sortiment såväl kläder som piercingsmycken & örhängen.

Självklart är jag med i tävlingen och det hoppas jag du också är?

Kolla in tävlingen här för att delta du också.

Lycka till! "



Jag fattar inte att jag precis har publicerat detta fula kort på mig själv, men vad gör man inte för att vinna?! Haha.
Önska mig lycka till ;)


Stan

Nu ska jag och mammi strax åka in och storhandla mat till min födelsedagsmiddag på söndag. Vet inte om vi handlar maten direkt och sen går på stan en stund eller om det blir tvärtom. Jag ska iallafall springa in på MQ och kolla om de har den fina rosa tröjan där. Finns den inte så blir jag liiite ledsen. Måste få tag i något drickbart till fredagen ( i morgon alltså) också. Jag vill ha cider denna gång och nån sån har jag inte hemma...

Mindre fantasifull dagens

image1175

Marinblå är ett ord som beskriver dagens outfit ganska bra.

Skjortsjuk

Idag kom jag på mig själv med att bara sitta och titta på en massa skjortor. Vet inte om det är att jag längtar till våren och förknippar ljusa skjortor med den, eller om jag bara helt enkelt blivit tillfälligt besatt av detta plagg.

Men det är ju så snyggt med en fin skjorta tillsammans med en tight pennkjol eller ett par tighta jeans. Me love it.

Dagens skjortfavorit är utan tvekan denna från Asos för 361 kronor.
Det syns inte på bilden, men den är väldigt snygg i ryggen också... Första lönen kommer garanterat gå till en Asos-beställning. De har så sjukt mycket fint just nu.


image1173


Den finns i ljusblått också...


Hurt-kurt

Jag har varit ute och promenerat med hundarna. 6,6 km.
Det var skitdrygt, men jag gjorde det ändå. Precis lika drygt som det var att gå upp 05.40 för att åka och simma, stryka klart alla skjortor och göra rent kattlådan. Men jag gjorde det.

Nu funderar jag på att sätta upp två tavlor medans jag ändå är igång.
Sen ska jag ansöka om ett diplom för dagens hurtigaste människa.


Gårdagens outfit

image1171

image1172

Klänning Åhlens
Armband Cooco
Ring Oxxo
Väska Friss & CO
Stövlar Bianco

Kalas

Jag var ju på kalas igår och det blev lite senare än väntat. Därför jag knappt bloggade någonting igår...
Det var iallafall trevligt. Vi fick pizza från Pacos och dumlemuffins med vaniljglass (inte bra för sommarformen) och det var gott.

Av mig fick hon en personlig almanacka i rosa eftersom det är hennes favoritfärg. Jag tror att hon blev glad för den, om inte ska hon ha cred för sina skådespelarkunskaper. Mig övertygade hon i alla fall.

image1170

Paketet ser ni här ovanför. Tog lite julgransglitter istället för presentsnöre. Jag vet egentligen inte varför, jag tyckte bara att det kändes lite roligare så :P

Kalla mej panda

Jag ser ut som en panda. Har röda ringmärken runt ögonen efter simglasögonen... Sitter och väntar på att de ska försvinnna, men de har tydligen kommit för att stanna.
I dag fick jag ha bassängen för mig själv en lååång stund. Det är verkligen helt underbart när det händer. Tyvärr invaderades den sedan av hundra miljoner killar. Det måste ha varit något slags idrottslag för det satt en tränare vid kanten och manade på dem... men några duktiga simmare var de inte. Och trängdes gjorde de också, men jag vägrade att tränga ihop mig. Jag var faktiskt där först.


image1169

Köpte en Gainomax idag också. Var längesen jag drack en sån sist så jag kände suget. Det fanns choklad idag, då blev jag glad.

Sally Hansen

Sally Hansen - Miracle cure


image1168

Köpte den här för ganska längesen och ska jag vara helt ärlig så märkte jag inte någon större skillnad på mina naglar efter att ha använt den, men nu tänker jag trots detta ge den en ny chans eftersom mina naglar är helt katastofala just nu. Man ska måla på detta varannan dag så jag kör väll en liten intensivkur och sen får vi se om det blir någon förbättring.

Någon som har några erfarenheter av detta?

God morgon

God morgon, god morgon
Nu är det vinter igen tydligen. Marken är alldeles vit.

Idag fyller min storebrors flickvän år så vi ska åka dit i eftermiddag för att fira henne. Det ska bli trevligt. Jag har fortfarande inte slagit in hennes present så jag lär ju göra det snart.
För övrigt så händer det inte så mycket mer idag. Blir en sväng till Ikea innan vi åker till dem också.
Ska försöka stryka lite skjortor också, även fast att det är skittråkigt, men jag behöver pengarna.

Supernajs

Det har är två grejer från lördagsshoppingen som jag gillade, men inte köpte. Båda är från MQ och korten är tagna med mobilen, det är därför kvalitén inte är den bästa.

* Svart skjortklänning.
Denna kostade runt 500-lappen och passformen var jättebra. Det som drog ned betyget var att den var gjort i sånt där tyg som typ suger åt sig ludd och hår.
Inte jättepraktiskt när man har två hundar och en katt...

image1166

* Rosa tröja
Denna älskade jag verkligen. Den rosa färgen var helt underbar och jag ville verkligen ha den, men den kostade rätt mycket, 800 kronor och jag hade redan köpt en massa grejer då. Hade jag haft med mig presentkortet som jag fick i julklapp så hade jag köpt den utan att tveka, men för en gångs skull så var jag duktig och lät bli.
Men finns den i Örebro så kommer jag nästan garanterat att införskaffa denna.

image1167

Skjorta


image1165
En stor ljusblå skjorta känns så himla vårfräscht tycker jag. Denna är från Noel.se och är av märket Guide London.
Jag vill ha en till mig själv och en till min pojkvän. Perfekt att mysa runt i hemma.

Blondinbella, Victoria Silverstedt & Stina-lee

Jag gör ett nytt försök eftersom det inte fungerade förra gången.

Elin gör parodi på Blondinbella, Victoria Silverstedt & Stina-lee

Vi är inte helt nyktra, det är jag som garvar i bakgrunden hela tiden. Inte så konstigt att jag skrattade, med tanke på hur otroligt rolig Elin är.

Del 1:


Del 2:
 

Lily Allen

image1164


Det kanske bara är jag som är efter, alla kanske redan vet om det här, men jag läste i alla fall precis att Lily Allen har fått missfall. Stackaren.
Jag tycker så himla synd om alla som verkligen vill ha barn och sen får missfall. Måste ju kännas hemskt när man gått omkring och varit förväntansfull, börjat fundera på vad barnet ska heta, kanske till och med börjat shoppa bebissaker och sen plötsligt finns ungen inte längre i magen. Förstå vad tomt det ska kännas.

Ännu värre när man är känd och varenda människa får reda på vad som hänt. Paparazzifotografer som lurar i buskarna för att få en bild, helst en som du gråter på som de sen kan sälja till tidningarna där missfallet blir förstasidesrubriker. Usch stackars kändisar, ibland tycker jag verkligen synd om dem.

Nu har Lily Allens manager gått ut och vädjat om att media ska lämna Lily och hennes pojkvän i fred. Jag hoppas verkligen att de gör det.

Tränings v ä r k

Jag har så sjukt ont överallt. Träningsvärken idag är värre än vad jag hade räknat med... Trots det tvingade jag ändå ut mig själv på en springrunda i morse. Det känns verkligen bra att vara i gång igen och orkar jag bara fortsätta såhär kommer jag kanske vara i riktigt bra form till sommaren. Det skulle ju vara trevligt att vara det för en gångs skull...

En kvart om dagen

image1163


Träna en kvart om dagen med Paolo Roberto

K köpte den här boken i lördags. En kvarts träning om dagen låter ju nästan löjligt. Iallafall om det ska leda till att man ska komma i toppform, men jag måste säga att jag tror stenhårt på Paulos koncept!
I boken finns flera olika kvartar. K körde på Medel och jag på Nybörjare 1 och det var faktiskt riktigt jobbigt. Man tror nästan inte att man ska bli så trött och slut i musklerna på bara en kvart, men det blir man!
Gör man bara det här varje dag så tror jag absolut att man kommer bli mycket mer vältränad. Jag kommer iallafall att ha träningsvärk i morgon. Haha.

Det bästa med boken är att det är så mycket bilder i den. Alla övningar är förklarade och graderade i svårighetsgrad.

Köp den här om du vill få träningsvärk, jag rekommenderar den starkt.

"15 minuter till toppform!

Visst kan du komma i form utan att helt lägga om ditt liv. Paolo Roberto visar att en kvart om dagen är allt du behöver för att komma i toppform. Paolo presenterar här mer än 50 effektiva övningar där du använder den egna kroppen som motstånd. Du kan därmed utföra dem var och när som helst. Här finns åtta kompletta "kvartar" för alla nivåer så att du kan utmana dig själv och ständigt utvecklas oavsett hur tränad du är i dag.


Inspirerad av de kampsporter han har utövat har Paolo Roberto satt ihop ett effektivt hemträningsprogram med övningar som har hjälpt honom behålla toppformen trots att han i dag är småbarnsfar och egen företagare. Dessa övningar presenterar han i denna roliga och inspirerande träningsbok. Paolo både uppmuntrar och skäller på dig - han är kort sagt den perfekta träningskompisen.

Paolo Roberto är en av Sveriges mest framgångsrika kampsportare. Han är flerfaldig svensk och nordisk mästare i Taekwondo, svensk mästare i kickboxning och har som professionell boxare erövrat två titlar. I dag har han lagt handskarna på hyllan och jobbar bland annat med tv, ofta som programledare eller debattör. Han är också en uppskattad föreläsare i ämnena kost, hälsa och företagande. "

Bloggish

Nu är jag hemma igen.
Har precis bytt glödlampor i min taklampa. Det finns plats för fem lampor i den, men bara en av dem lös så jag kände att det var dags att byta :P Nu är det så ljust, så ljust som aldrig förr här inne.

Jag har haft en underbar dag idag. Blev väckt av K som gjort frukost på sängen åt mig, sen lagade vi mat och gick ut på en lång promenad i det fina vädret. På vägen hem stannade vi till vid ishallen och kollade på lite hockey och sen hem till honom igen där han gjorde scones.
Och nu är jag ju då hemma i mitt eget hem igen, vilket känns ganska bra det med.

I morgon ska jag eventuellt stryka tusen skjortor. Pappa har bett mig att göra det mot betalning. Trots det så känns det inte så lockande eftersom just skjortor är typ det drygaste som finns att stryka (efter gardiner), men jag ska iallafall göra ett försök.

Shopping - del 2 - Klänningar

* Svart klänning Gina Tricot 149 :-
Inte så spännande kanske, men väldigt användbar.

image1157

* Randig klänning Åhlens 249:-
Det här kan vara det bekvämaste plagget någonsin. Känns som att vara naken. Den är vit- & blårandig, vilket kanske inte syns så bra på den stora bilden.

image1158

image1159

* Bästa klänningen ever. Åhlens 249:-
Jag kan bara säga att kortet gör den verkligen inte rättvisa. Den är såå snygg på. Jag älskar detaljen på ärmarna, jag älskar knapparna och jag älskar repet. Jag kommer verkligen att använda den här tills den går sönder!
Den fanns i svart också, med typ grått rep. Det är nästan så att jag ångrar att jag inte köpte den också.

image1160

image1161

image1162

Jag är nöjd. Hade inte räknat med att hitta såna här pärlor på Åhlens utan jag gick bara in där för att fördriva tiden medans K satt hos frisören. Och sen råkade jag ta med dem in i provrummet och sen kunde jag bara inte skiljas ifrån dem. Jag är helt hopplös, hehe.


Shopping - del 1 - Accessoarer

* Ring från Lagerhaus, det var massa rea så den var i princip gratis.
* Örhängen från Åhlens, 50 kr.

image1154

image1155

image1156

Vilken pojkvän

Vilken pojkvän man har. Här sitter jag efter att ha åkt trettioelva mil för att vara med honom i helgen och så åker han iväg för att spela poker... Och dessutom så innebar det att jag fick släpa in alla grejer vi handlat idag inklusive tunga matkassar från bilen upp till hans lägenhet. Dessutom så är parkeringen typ 200 meter från huset och sen bor han såklart  på nionde våningen för att det ska bli lite extra roligt sådär.

Han lovade att det bara skulle ta två timmar men det tror jag så mycket jag vill på. Pokerturnering med 12 personer, ofta 2 timmar räcker då. Möjligtvis om han skulle åka ut först av alla.

Som hämd sitter jag här och äter upp vindruvorna vi handlade idag. Jag kommer få jätteont i magen om jag äter upp allihopa, men det spelar ingen roll. Jag måste ju hämnas på något sätt, haha.

image1153

Det kanske låter som att jag är jättesur, men egentligen så är jag faktiskt ganska glad. Vi har varit i Borlänge idag. Inne på Kupolen om man ska vara exakt och jag köpte med mig flera jättefina grejer som jag är helnöjd med. Det kommer såklart upp bilder senare. K klippte sig också, eller det var väll egentligen anledningen till att vi åkte dit. Jag hade faktiskt inte planerat att köpa någonting alls, men tror ni jag kunde hålla mig eller? :P

I morgon ska det bli storm i Sverige. Stormen räknas som en 2:a, vilket är den näst värsta och de har till och med uppmanat fok att stanna inomhus i vissa delar av landet. Värst TROR jag att jag hörde att det skulle bli på västkusten. Här märks det iallafall redan. Det blåser supermycket så när jag körde i bilen på motorvägen grep liksom vinden tag i bilden då och då. Tycker att det känns lite läskigt när sånt händer, men som ni märker så kom jag ju hem oskadd.

Nu vindruvor.

Arge Kurt

image1151


image1152


Tee - Zara Athen
Kofta - La Redoute
Kjol - Gina Tricot
Klocka - Ur & Penn
Armband - Present

Ofrivillig städning

Jag har precis städat hela övervåningen mot min vilja. Mamma kom in och frågade om jag kunde göra det, men det var underförstått att hon skulle bli väldigt sur om jag inte gjorde det...

Att städa mitt eget rum går bra, men allt annat i detta hus hatar jag att städa.

Om 20 minuter kommer veterinären hit och ska vaccinera alla hästarna + chipmärka lille mini-hingsten. Det blir säkert jättekul med tanke på att han aldrig ens haft en grimma på sig. Dessutom är det bara jag här hemma så på något sätt måste jag själv lyckas hålla fast honom. Jag ser sååå fram emot den fighten.

Men det är väll bäst att jag går nu så att jag är i stallet när veterinären kommer. Sen efter det blir jag antagligen tvungen att duscha igen och välja kläder, packa och göra mig i ordning.

image1150
Hästen på bilden är inte vår häst.

Tror ni inte?

Hej bloggen!
Tror ni inte att det har börjat snöa igen? Jag förstår mig inte riktigt på vädret den här vintern.
Och enligt radions väder så skulle det bara snöa allra längst upp i norra sverige och där bor faktiskt inte jag, även om man skulle kunna tro det ibland.

Har varit och simmat idag igen och det var skööönt. I morgon ska jag nog unna mig själv en vilodag så att mina stackars otränade muskler hinner ta igen sig lite.

Håller på att kolla lite nyinkomna  jobb på arbetsförmedlingen. Lokalvårdare och medlemsvärare är typ det enda som erbjuds. Låter ju inte sådär jättekul direkt...

Storkofta

Igår hämtade jag ut denna kofta från La redoute. Beställde den för över två månader... De är verkligen snabba att levera saker på det där stället.
Koftan var helt okej, men den luktade konstigt. Känns nästan som att jag måste tvätta den innan jag kan använda den. Om inte så kommer min näsa att börja strejka.

image1149

Bara lögner

Det här med att man ska bli piggare av att träna är en ren lögn.
Jag slutade träna för en och en halv timme sen så jag tycker att den där pigg-känslan borde ha infunnit sig vid det här laget om den existerade. Istället sitter jag här och försöker undvika att somna på tangentbordet...

God middag...

Det blev sent igår så jag tog sovmorgon till tio idag. Spenderade en timme på träningscykeln (mina ben är helt döda nu) och sen åt jag lite gröt till frukost. Nu tänkte jag ta mig en liten dusch och sen blir det städa och tvätta för hela slanten.

Har tänkt en massa på det där jobbet och det känns inte helt hundra, men just nu är det de enda erbjudandet jag har så jag tror inte att jag har råd att tacka nej... Vi skulle ju hur som helst höras igen i slutet av denna vecka eller början av nästa och då ska jag passa på att fråga de frågor som jag glömde bort att ställa under själva intervjun och sen får vi se hur det känns.

Nu ska jag iallafall duscha.

Kläder

image1148

Lite tråkig, men jag ville se normal ut på intervjun.

Cashmerekofta La redoute, topp Carlings, klocka Ur&Penn, väska Friis & CO

Anställningsintervjun

Det gick bra på intervjun. Kändes som de redan bestämt sig för att jag skulle få jobbet innan jag kommit.
Men jag blev lite besviken för jag hade ju sökt kassatjänsten i första hand och de ville att jag skulle jobba i köket :(
Jag känner bara att jag skulle vilja jobba med något annat ett tag. Slippa springa omkring i köket.
Men jag tänker nog ta det iallafall. Man vet aldrig, jag kanske trivs bättre än någonannastanns, eler så gör jag det inte och då är det bara att sluta. Kan ju till och med söka andra jobb under tiden som jag jobbar där. Pengar är det viktiga just nu.

Lite drygt är det dock att jag måste åka och jobba en helg i Göteborg innan. Eftersom detta kommer startas helt från grunden så vill de att man ska åka och få vara med i Göteborg för att se hur allt ska fungera. Förmodligen så kommer jag åka dit 2-3 februari.

Hah!

Jag blev precis kallad på arbetsintervju idag!! Halv fem ska jag vara där!!
Jisses det här var oväntat. Nu måste jag göra mig snygg ju!!!

Träna

Det blev ingen tur till simhallen i morse så jag gick ut och sprang direkt när jag vaknade istället. Usch det var det jobbigaste jag gjort på länge. Benen kändes som bly och lungorna höll på att sprängas. Jag måste verkligen träna mer kondition. Borde köpa nya löparskor också, mina är helt trasiga, men jag vill ändå inte byta ut dem egentligen eftersom jag alltid får så himla mycket skavsår av nya springskor.
Får se vad det blir i morgon, simning eller löpning eller kanske lite träningscykel för omväxlings skull?


image1147

Ego - red and blue

image1145

image1146

Gynning

Förresten! Ni missar väll inte "I huvudet på Gynning"  klockan 21.00 på kanal 5 i kväll??!
Jag kommer absolut absolut inte att missa det i alla fall. Hon är så skön den tjejen.


image1144

Min personliga almanacka

Idag låg den i min brevlåda och den är så fin så. Ljuslila precis som jag ville ha den. Jag är van vid supersmå almanackor så det tar nog ett tag att vänja sig vid storleken, men det ska nog gå bra.

image1142

image1143

Köpt på www.personligalamacka.se


Nytt från IKEA

Fick med mig två korglådor till min bokhylla hem igår. Branäs hette de visst.

Resultatet:
 

Jag är nöjd.

Dagens

image1139


Tröja - Stockholm,MQ, linne JC, jeans MIss Sixty

Radiopratare i simhallen

Har varit och simmat idag igen, tre kilometer precis som förra gången blev det.
När jag kom in där såg jag skyltar att de skulle sända radio därifrån på morgonen och sen såg jag en gubbe som höll på att mixtra med en massa utrustning. Sen efter en stund satt de på hans radiokanal (radio örebro tror jag) inne i simhallen så att man kunde höra vad han sa. Jag hoppades bara att han skulle vara färdig tills jag kom ut så jag skulle slippa undan, men sån tur hade jag naturligtvis inte.

När jag gick ut ur omklädningsrummet så såg jag direkt hur han spände ögonen i mig

Radiogubben: Du! Jag vill prata med dej!
Jag: Men jag vill inte prata med dig.
Radiogubben: Joo, men det här tar bara en kort stund
Jag: Neeee
Radiogubben: Joo
Jag: Nej, jag har bråttom (lögn)
Radiogubben: Detta tar bara en minut
Jag: Men jag har inte en minut (lögn igen)
Radiogubben: Men du får en sån här! (håller fram någon himla plastgrej, ni vet en sån där platta som är typ som en blandning mellan ett pussel och en kub.)
Jag: Men jag vill inte

Och där lyckades jag äntligen ta mig förbi. Han stod liksom och spärrade vägen för mig. Vill jag inte vara med i hans radioprogram så vill jag ju inte. Jag blir ju knappast mer sugen av att han försöker tvinga mig.
Visst det hade väll inte varit så jobbigt för mig att säga några ord i hans mikrofon, men jag kände verkligen inte för det. Jag var blöt, trött och hungrig och var tvungen att handla och tanka innan jag kunde komma hem och äta min frukost. Hade inte den minsta lust att stå och småprata med någon jag inte känner just då.
Och att försöka locka mig med någon löjlig plastleksak med deras logga på? Hallå? Jag är inte 5 år längre...


Det här är roligt!

Update:
Det går tydligen inte att ladda upp klipp från Youtube just nu, men jag uppdaterar detta inlägg så snart det är möjligt igen!!



Jag har äntligen lyckats ladda upp denna film på youtube. Fick kapa den i två delar, men det gick ju bra det med.

Denna film gjorde alltså jag och Elin på fyllan på nyårsafton. Det är jag som filmar och Elin som showar, och hon gör det sååå bra!! Den börjar med lite Blondinbella-imitation för att sedan övergå i Victoria Silverstedt och avslutas med lite Stina-lee.

Alla utan humor kan ju låta bli att kolla, alla ni andra: VARSÅÅÅGODA!! Haha

Del 1:


Del 2:

Kyssjohanna

Jag läste just på deras blogg att dessa armband från ONE OF A KIND snart kommer in i lager hos Kyssjohanna.
Visst är de fina? I like them a loooot

image1138

Jävla skit

Har försökt med ett och samma inlägg tre gånger nu, men varje gång så har datorn hakat upp sig. Vet inte om det är blogg.se eller datorn det är fel på, men det är iallafall jävligt irreterande!!!! Eftersom jag har en bärbar dator så är det ju inte bara att rycka ur sladden heller. Jag ger upp det där inlägget, det var väll helt enkelt inte meningen att det skulle publiceras...


När jag ändå är igång...

När jag ändå är igång så kan jag lika gärna fortsätta att visa lite pics från Ks lägenhet. Han har fått det riktigt fint nu, eller vad tycker ni?

image1133

image1134

Hoppas att han inte blir arg på mig nu, hihi. Det var lite stökigt just när jag tog korten eftersom han höll på och grejja med sin x-box, annars brukar inte alla de där "lådorna" stå sådär framför tvn.
Sofforna är iallafall riktigt sköna.

Ks nya säng

Här har ni den omtalade sängen.
Fina lakan va?! Satinlakan från Hemtex. K fick dem av mig i inflyttningspresent eftersom jag är så snäll ;)

image1132


Black and white

image1131

favoritklänningen - Zara Athen
knästrumpor & strumpbyxor - Lindex
väska - Fiorelli
klocka - Ur & Penn

Måndag

Måndagar är alltid lika sega. Kom hem från K i morse, sminkade mig lite och haffade åt mig en banan och sen åkte jag med mamma till IKEA. Kollade på kök till lägenheten och det fanns många snygga. Jag är nästan glad att det inte är jag som måste bestämma vilket det ska bli. Sen åkte vi till en annan affär och kollade på lite olika golv och sen på hemvägen kollade vi in i lägenheten för att se vad snickaren hunnit med. Mer än så har jag inte hunnit med idag. Hade fått en mail från personligalmanacka också där det stod att den skulle komma i min brevlåda i morgon så det ser jag fram emot. Nu ska jag tömma den stinkande kattlådan, städa undan alla kläder som ligger framme och lägga i nya lakan.


Sockervadd

Okej, nu börjar min blogg likna en mat-blogg, vilket det inte ääär, men jag var bara tvungen att visa den här också.

image1129


K blev matchens lirare på sin match i fredags och då vann han en sockervaddsmaskin. Haha
Självklart var vi tvugna att testa, även om sockervadd inte direkt är någon favorit.

 


Resultatet, haha
image1130

Pizzamix

Pizzakit köpt på ICA
image1126

Innan gräddning
image1127

Klara att äta
image1128

Visst jag försöker hålla igen, men vad fasen det var faktiskt lördag igår. + att pizzan var hemmagjord och min utan ost. Så så farligt var det faktiskt inte.

Kan verkligen rekommendera det där pizzakitet. Det är såå himla smidigt och pizzorna blir jättegoda, mycket bättre än köppizza. Dessutom får man bestämma vad den ska innehålla helt själv. Måste berömma Madde lite också för det var hos henne jag gjorde sån här pizza första gången.

Bloggen

Var ska jag börja? Jag har försummat min blogg den här helgen och det beror på att jag har varit hos K. Han har inte fått upp sin dator ordentligt än utan den är inkopplad i tvn. Därför kan man bara göra en sak i taget. Dessutom så har vi haft fullt upp med att inviga alla rum... If you know what I menar ;) ;)
Hann nya säng är iallafall jätteskön, även om jag fortfarande är lite sura på dem för att de levererade den alldeles för sent.

Igår var vi nere på stan en sväng, men ingen av oss köpte någonting (om man inte räknar durkslaget och disksvamparna K köpte). Det var världens skummaste väder. Varannan gång vi kom ut från någon affär så snöade det och varannan så regnade det. Sen åkte vi hem och gjorde tacos. Det var mumsigt värre och efter det kollade vi på Rambo tre och fyra.


image1124


image1125

PS

image1123

Om jag vore en svartvit tavla...

Tjenis penis!

Vad gör alla människor i kväll? Själv ska jag ha en lugn hemmakväll.
Egentligen hatar jag Let´s dance så det är lite pinsamt att erkänna detta, men jag planerar faktiskt att kolla på det ikväll bara för att det är så himla många oväntade kändisar med. Måste se hur de gör ifrån sig :) Haha, nää men jag ska iallafall kolla lite på detta första program. Kommer däremot INTE att följa det och kolla på varenda avsnitt.

Roligast ska det bli att se Karl-Petter, haha.

image1122


Bilden är tagen från hans blogg. Tycker att det är kul att han lagt upp en sån osmickrande bild på sig själv. Grabben är iallafall naturlig, ingen kan anklaga honom för något annat.

Såhär ser jag ut idag

image1121

Tröja Koola Anna
Linne JC
Jeans Miss Sixty
Klocka Cronotech
Örhängen Snö Of Sweden
Stövlar Vagabond

Banan & kiwi

Sitter här och smaskar i mig lite nyinköpt frukt. Följde med mamma in och handlade lite.
Idag har jag kommit på det optimala sättet att shoppa. Det är till och med bekvämare än nätshopping. Lösningen är min lillasyster. Gav henne instruktioner i går och så skulle hon shoppa åt mig idag. Huuur smidigt som helst, bara att sitta hemma och vänta medan hon fixar åt mig. Guld värt :)

AJAJAJ nu fick jag kiwisaft i ögat. Fan den här nya nyttiga kosten är ju livsfarlig.

image1120

Det var på tiden

image1118image1119

Nelly har äntligen fått in lite nya grejer i shoppen. Skönt med lite nytt att kolla på. Någon mer än jag som är sjukt trött på alla REA-kläder? Ville jag inte ha dem när de kostade fullt pris så vill jag inte ha dem nu heller, oavsett om de kostar 70% mindre på rean.

3 kilometer och en mindre god Gainomax

I morse gick jag upp kvart i sex för att vara vid badhuset när de öppnade. Mamma tror att jag har blivit galen som börjat stiga upp så tidigt för att åka och träna. Hon förstår inte att jag tycker att det är värt att åka in tidigt eftersom man slipper alla ungar och långsamma motionssimmare. Fast idag slapp jag dem inte helt, trots att jag var där tidigare än någonsin. Klockan åtta invaderades stället av pensionärer som skulle ha vattengympa så du flydde jag, men det gjorde inget för då hade jag precis avklarat mina 3 kilometer som jag lovar mig själv att simma idag. Nu känns det verkligen i benen och ännu mer i armarna att jag har tränat.

image1116

På vägen hem köpte jag en gainomax. Det fanns bara konstiga smaker kvar så jag tog persika eftersom det lät minst äckligt. Att kalla den god skulle vara en överdrift, men den gick att dricka utan att spy.

image1117

Det blåser full storm här utanför och det har redan varit strömavbrott en gång. Försöker att snabba mig med att skriva för jag misstänker att det inte kommer dröja så länge tills nästa strömavbrott. Den stora nackdelen med att bo på landet. Så om jag inte bloggar så mycket idag så beror det på strömavbrott...

Hemma igen

Nu var man hemma igen efter utflykten till K. Han börjar få det riktigt fint i lägenheten nu, eller iallafall i vardagsrummet. Köket och sovrummet innehåler fortfarande inte särskilt mycket möbler. Anledningen? Jo han har köpt en säng på ett ställe och de har lovat att köra hem den åt honom. På måndagen eller tisdagen skulle de leverera den. Men måndagen gick, tisdagen gick och ännu ingen säng. Sen blev det onsdag (igår) och jag åkte dit eftersom sängen skulle komma då, men tror ni det kom någon säng eller?! Nej vi fick sova på sofforna hela natten! Visserligen var K en gentleman och lät mig sova i 3-sitssoffan, medan han själv sov i 2-sitsen, men ändå! Jag blir förbannad när jag tvingas sova i en soffa för att någon jävla affär inte håller vad de lovat!! Hade funderingar på att sova över där inatt också, men när K ringde dem strax innan fem och frågade var sängen var (de hade för övrigt lovat att ringa honom klockan två, vilket de inte hade gjort) så sa de att den KANSKE skulle komma i morgon. Då åkte jag hem, en natt i soffa räcker. Vaddå kanske?! Den skulle ha kommit redan på måndagen liksom. Ska man vara tvungen att själv åka och hyra en jävla släpkärra när man bliit lovad hemkörning!! Jag säger bara en sak. Tur för den där affären att det är K och inte jag som köpt sängen. Jag skulle ha åkt dit för längesen och skällt ut dem. Och kommer den nu inte i morgon så får han ju vara utan säng hela helgen. Och HUR kul är det på en skala?

K

Nu ska jag åka och hälsa på K.

Dagens kläder

Klänning, strumpbyxor och knästrumpor H&M, klocka Ur&Penn, halsband Kenneth Jay Lane, stövlar Bianco + duffel från Peak utomhus


image1115

Veckans lack

image1114

Raisinnuts - Essie <3

Och klockan är inte ens halv tolv

I morse gick jag upp klockan sex och åkte sen till Lindesberg. Köpte ett klippkort på badhuset, nu när jag köpt baddräkt så måste jag ju ligga i lite :) När jag kom dit hade klockan hunnit bli sju, men jag var ändå först av alla in i badhuset. Väldigt skön känsla att ha hela bassängen för sig själv. Tyvärr kom det en massa människor som skulle simma efter ett tag, men jag fick en längd för mig själv ändå så det gjorde ingenting. Simmade två kilometer och sen gick jag upp och duschade. Det blev precis lagom att gå direkt till ungdomsmottagningen efteråt. Det gick bra där också. Nästa stopp var apoteket som inte hade hunnit öppna när jag kom. Fick stå utanför och köa med 20 pensionären  som alla försökte tränga sig före mig när dörren öppnades, trots att jag stått och väntat längst av alla.
Köpte med mig lite avmaskningsmedel hem också som jag sprutade in i munnen på katten när jag kom hem. Det var ett tag sen han blev avmaskad nu så jag tyckte att det var lika bra.
Åt frukost efter jag kommit hem också. En burk tonfisk och en tomat. Haha det var jätteäckligt, men ska man satsa så ska man göra det ordentligt :P
Nu ska jag måla naglarna och vila ett tag. Sen måste jag raka benen och sminka mig och allt sånt där, ska hem till K ikväll förstår nu och då måste jag ju vara vacker :P


image1113

Jag är såld

image1109image1110image1111image1112

361 kronor hos Asos

Ung mamma

Jag såg precis ett program på femman, unga mödrar. Handlar om unga tjejer i danmark som antigen ska få eller har fått barn. Och det jag tänker skriva nu gör jag absolut inte för att dömma någon. Var och en bestämmer själva över sina liv och det är så det ska vara. Men jag kan bara inte fatta vad tjejerna tänker/tänkte på. Okej, en av dem var 20 år och det är fortfarande ung men hon var iallafall myndig så hon är väl ett gränsfall + att hon fortfarande höll ihop med barnets pappa och de skulle gifta sig snart. Men en av tjerna var 17 år, ungen var minst ett halvår. Pappan var redan ute ur bilden och hon var dessutom dömd för misshandel.
Jag menar snälla?! Varför skaffar man sig ett barn när man själv är ett barn? Är det för att man tycker att bebisar är söta eller vad handlar det om? Jag tycker också att bebisar är söta, men jag vill kunna vara säker på att jag kan försörja mitt barn utan socialens hjälp. Jag vill ge mina barn en trygg uppväxt och för att göra det krävs en någorlunda ekonomi att luta sig tillbaks på. Jag skulle heller inte vilja offra hela min ungdom. Inte kunna gå ut på helgerna för att träffa mina vänner, inte kunna sticka på en sista minutenresa bara sådär, det finns så mycket som man inte kan göra när man är en mamma eftersom någon annan individ är helt beronde av dej. Jag menar inte att jag aldrig vill ha ett barn, det vill jag. Det är iallafall vad jag känner just nu, men det finns så mycket som jag vill göra innan dess. Skaffa mig en utbildning, ett stadigt jobb, resa, festa osv. Desutom, det kanske allra viktigaste. Jag vill vara hundra procent säker på att den jag skaffar barn med kommer finnas där för mig även efter att barnet är fött, jag vill att den jag skaffar barn med ska vilja ha barnet lika mycket som jag vill, och jag vill att det ska vara någon jag älskar och känner att jag vill leva med resten av mitt liv. Jag menar inte att jag inte är säker på min pojkvän, för det är jag, men vi är fortfarande för unga för att verkligen veta att det kommer vara vi för alltid. Egentligen så kan man aldrig veta något sådant helt säkert, men chansen att man klarar av att hålla ihop är betydligt större om man är 25 år och varit tillsammans i 5, än om man är 15 och han är din första pojkvän någonsin. Jag har aldrig varit gravid, och man kan aldrig veta hur man själv skulle reagera om man blev det. Därför är det kanske desto viktigare att se till att man inte blir gravid från första början. Jag menar med alla preventivmedel vi har idag så kan jag inte förstå varför så många slarvar och chansar.
För om du nu är 15 år och är heeeeelt säker på att det kommer att hålla mellan dig och din kille hela livet så kan ni ju lika gärna vänta tre år tills du är 18, är myndig och har tagit studenten? Eller hur?
Men precis som jag skrev i början så vill jag inte dömma någon. Och jag accepterar att folk väljer att bli unga föräldrar. Det är bara barnen jag tänker på. Det finns redan så många barn som råkar illa ut, och jag menar absolut inte att alla dessa har omyndiga föräldrar. Det finns säkert många unga mammor som klarar mammarollen bättre än många äldre. Men fortfarande, man ska inte ha barn om man själv är ett barn.

Baddräkt

Alltså det här känns nästan lite pinsamt att säga, men jag har köpt en baddräkt idag. Känns lite medelålders att köpa en baddräkt, det är typ vad man gör när man tycker att kroppen är för hemsk för att visa i en bikini.
Anledningen till att jag köpte den var inte därför, utan för att jag bestämt mig för att börja simma, och då menar jag seriös och regelbunden simträning, vilket är heelt omöjligt att göra i en bikini. Dyker man så hamnar bikinitrosorna på låren och simmar man crawl så ramla tuttarna ut. Detta vil jag gärna undvika så därför köpte jag en helt vanlig speedobaddräkt på Intersport. Och när jag ändå var igång tyckte jag att det var lika bra att köpa ett par simglasögon och en simmössa på samma gång.


image1106

image1107

image1108

Dermalogica - Gentle cream exfoliant

image1105

Den här fick jag med mig hem från salongen. En kombinerad mask och peeling som man ska använda 10-15 minuter en gång i veckan. Och eftersom det är tisdag idag så får jag väll satsa på att använda den på tisdagar.
De verkar lovande, ska bli intressant att se resultatet.
Pris: 435:-

Ansiktet är rent

Det var helt underbart skönt på ansiktsbehandlingen idag. Först fick jag rygg och axelmassage och sen övergick hon till ansiktet. Totalt så tog det en och en halv timme. Visst det gjorde skitont när hon klämde ut alla pormaskar, men när man vet att smärtan leder till något bra så blir det nästan njutbart ändå på något sätt. Plockade mina ögonbryn gjorde hon också.
Nu känner jag mig helt slut, Det är jobbigt att ligga still och slappna av sådär länge :P
Mätt är jag också, vi köpte med oss kinamat hem så jag har precis ätit en portion wokad kyckling med ris.
Ska ta och vila en stund och sen kanske jag visar vad jag fick med mig hem idag.

Brat

image1104

Äntligen, mina armband

Idag fick jag äntligen ett litet paket i brevlådan. Innehållet: mina beställda armband från Angela Gotborn.
Det lila var superfint och blev direkt min favorit! Just det LILA, INTE blått som det ser ut som på bilden. Blixten gör färgen cp.
Det guldiga som följde med på köpet var snyggt det med. Det kommer absolut att komma till användning. Jag tycker att det var ett väldigt generöst erbjudande, köp ett, få två liksom.

image1100

image1101

image1102

image1103

Veterinärbesöket

När jag kom och skulle hämta katten så var han inte kastrerad. Tydligen så satt hans ena testikel uppe i buken och för att få bort den måste de göra en operation. Typiskt min katt att ha pungen i magen. Så jag fick en ny tid för det vecka fem.
Sen fick han åka hem i sin nya kattbur som han absolut inte tyckte om. Han skrek hela vägen hem och försökte desperat att gräva sig ut. Vet inte om det var färgen eller planlösningen som han var missnöjd med.


image1099
Själv tycker jag inte att den såg så förskräcklig ut.

Jag gånger två

image1096

image1097

Mina två senaste "verk". Vilken blev bäst?

Jag gillar mina ögonfransar på den övre bilden :P


Dagens klädsel

image1095


Helt klädd i svart idag.
Jeans MQ, cardigan Lindex, linne JC, klocka Ur & Penn

Tog medvetet på mig lite "fulare" kläder idag eftersom jag skulle ta katten till veterinären. Man vet aldrig med skrämda djur, de kan kissa på sig eller vad som helst.

Det gick iallafall väldigt bra att åka bil med honom. Jag höll honom i knät hela vägen. I början darrade han och gav i från sig en massa klagande ljud, men på slutet så slappnade han av så mycket att han till och med började tvätta sig. Inne hos veterinären blev han rädd igen eftersom de stängde in honom i en bur. Han skrek och hade sig. Jag skulle velat ha stannat hos honom. Känns så elakt att bara lämna honom sådär. Men klockan tolv ska vi hämta honom igen och hälften av tiden kommer han att vara sövd så jag antar att han inte hinner lida alltför mycket.

Sooommar

image1093image1094


Vilken sommarlängtan jag fick av den här klänningen. Tänk er lite solblekt hår, en solbränd kropp och sen den här klänningen. Såå snyggt.
Juicy Couture, $138
http://www.revolveclothing.com


Gula ögon

Nu har jag gått igenom hela nybörjarkursen. Det finns fortfarande en del obesvarade frågor i mitt huvud, men det finns ju en massa tilläggskurser så jag ska säkert kunna hitta några såna också.

Innan jag slutade för idag så gjorde jag en bild av vår hund, men tyvärr råkade jag spara den i fel format.

Nu ska jag försöka gå och lägga mig snart, har precis tagit en dusch. Lilla katten är jättehungrig, han får inte äta någonting eftersom han ska opereras i morgon. Jag kan inte låta bli att tycka lite synd om kraken.

Men ni får sova så gott, så återkommer jag i morgon.
Puss



Blueberry

image1091

Dagens efterrätt, blåbärspaj med vaniljglass.

Ursäkta mig

Att jag legat lite lågt på bloggfronten idag beror på att jag är helt besatt av photoshop just nu! Haha okej inte besatt, men jag tycker att det är väldigt kul. Har kollat på massor av avsnitt idag, men har fortfarande inte plöjt igenom alla än. Är iallafall mer än halvvägs nu. Det som gör att det tar sån lång tid är först och främst att man efter varje avsnitt ska försöka göra samma sak själv, och jag jobbar ju då lite långsammare än proffset som gjort videon :P

Eftersom en person tyckte att jag borde ha med förebilderna så man såg vad jag hade gjort så kommer de här:
Klicka på dem så blir de större.

Orginalen:
   

Virusskydd

Mitt virusskydd gick ut igår så det är vad jag har suttit och fixat med den senaste halvtimmen. Köpa och ominstallera ett nytt. Det är dyrt med såna där grejer, men tänker man vad det kostar dag för dag så är det typ 1 krona om dagen och det är det såklart absolut värt om man är virusskyddad.

Tänkte fortsätta dagen med att lära mej mer om photoshop. Jag har inte ens kommit halvvägs på moderskeppets nybörjarkurs. Gjorde två bilder till igår kväll innan jag övergick till att prata i telefon halva natten.

                     La resultat:
image1086

image1087


Photoshop

Eftersom jag är 100% nybörjade på photoshop så sitter jag och kollar på nybörjarprogrammet från moderskeppet. Riktigt pedagogisk och bra inlärning faktiskt. Hela "kursen" tar några timmar och jag har bara kommit några avsnitt, men har lärt mig lite redan.

Så varsågoda, detta är min första photoshoptillverkade bild någonsin, men garanterat inte den sista.


image1085

Jag är lite stolt faktiskt :P

Dagens mat

Det blev rester från igår idag, men det gjorde inget för det var goda rester :P


image1084

Helt sjukt

Hur kan man ha ett sånt elastiskt ansikte!!!? Alltså jag är helt faccinerad...



Miu Miu Coffer Bag

Varför varför kostar denna väska 10 000? Jag vill ju ha den, men en handväska för 10 000? Just nu känns helt enkelt liiiite dyrt...
image1082image1083

Hittas hos Asos för er som har råd.

Jag fryser

image1081

Det är så fruktansvärt kallt härinne!! Jag känner mig som en frusen fiskpinne. Skulle faktiskt vara ganska skönt att ha på sig ett par långkalsonger. Kanske att jag borde införskaffa mig ett par, även fast att det är typ jordens fulaste plagg. Fast det är klart, dessa från Frank Dandy är inte alls så fula som långkalsonger brukar vara. Dessa är istället nästan, nästan på gränsen till snygga.

Sååå förbannat roliga

Jag verkligen älskar den här videon. Världens skönaste ungar!!
Jag älskar att den korta står och tror att han är coolast i världen och att den långa killen dansar som besatt.
När han sen kommer och svingar sig i repet.
Alltså jag DÖR!



Ett nytt nagellack kanske?

Jag blev plötsligt sugen på ett nytt nagellack. Jag tjatar alltid om Essies nagellack känns det som, men det är bara för att de är så överlägset bäst av alla nagellack jag någonsin provat. Det är synd (eller kanske tur för min ekonomi) att Essie inte säljs någonstanns i närheten av mitt hem. I stället brukar jag köpa dem på www.blush.se. Har köpt ett oanvänt på tradera en gång också för under halva ordinarie pris.

Känner för färg just nu. Något som verkligen syns.
1. Pouf Daddy
2. After sex
3. Bahama Mama
4. Jag-U-Are

image1077image1078     
image1079image1080

Vilket ska man ta? Vilket ska man ta?


Good morning

I natt har jag sovit alldeles för bra. Ni vet när man vaknar och känner att man sovit alldeles för länge så att man har märken efter täcket på hela kroppen och en antydan till huvudvärk.



Gör mej mörkhyad

När jag ser den här bilden så kan en del av mig inte låta bli att önska att jag var mörkhyad. Hennes mörka hy tillsammans med den där bikinin med alla gulddetaljer är bara såå snyggt! Ett par stora guldörhängen på det där och sen skulle man vara snyggast på beachen 2008.


image1076


Bikinin är från H&M

Ansiktsmask

När jag fick mina dermalogicaprodukter så fick jag två tester också, en mask och en scrub. Nu sitter jag med masken på mej och enligt instruktionerna ska man låta den verka i tio minuter. Det känns helt kallt i hela ansiktet, samtidigt som det värmer lite på vissa områden, det är svårt att förklara. Konstig känsla helt enkelt.
Jag tror att det kanske blir svårt att se resultat efter bara en användning, men man vet aldrig. I morgon när jag vaknar upp kanske alla orenheter är borta. Det vore något, höhö. Jaja försöka duger ju alltid.


Middagen

Maten blev supergod. Jag är sååå mätt just nu.

INNAN:
 

EFTER:
image1071

image1072

image1073

Och så DESSERTEN:
image1074

Ego

Bjuder på en liten egobild.
Min bror kommer snart hem med sin flickvän. Vi ska göra hemmagjorda hamburgare så jag måste tyvärr gå ned i köket och hacka grönsaker nu. Ska försöka knäppa lite bilder så jag kan dela med mig lite.
Sen har Jossan bakat blåbärscheesecake till efterätt så ingen lär behöva gå hungrig från vårt köksbord.


image1068

Porr

image1067

Denna skylt satt uppe på ett plank en bit bort från vårt hotell när vi var i Berlin i våras. Man kan ju undra vad som egentligen hände bakom det där planket...

Fotograf: Lillasyster

Dagens outfit

image1066

Jeans Miss Sixty, kofta Peak Performance, linne JC, halsband och armband Ti Amo, pappas raggsockor

Och nej jag är inte sådär sur som jag ser ut att vara idag. Jag glömde bara bort att le just då.

Önskelistan

  1. Extern hårddisk med massor av minne
  2. Plattång  + någon värmeskyddande produkt
  3. Smycken Kenneth Jay Lane eller Angela Gotborn
  4. Klocka från Tritoni
  5. Tandblekning
  6. Hårborste från Eleven.se, Märket Kent, modell Kent AirHeadz AH1 Mega Taming Brush
  7. Hårinpackning. Någon bra, gärna leave-in.
  8. Tomma CD-skivor
  9. Presentkort från MQ, Bianco, Carlings, Kicks, Make Up Store, Boomerang, IKEA mm.
image1065

Såhär ser min önskelista ut än så länge. Vissa saker vet jag redan nu att jag absolut inte kommer få, men jag kan inte låta bli att skriva ned dem ändå. Smyckena och klockan till exempel, mina föräldrar vet inte vad dessa märken är för några och även om jag skriver med en internetadress så kommer jag inte få dem.
Tandblekning kommer jag inte heller få, för mamma tycker att jag är alldeles för ung för att bleka mina tänder, hon tror att de kommer bli förstörda då. Jag får helt enkelt hålla tummarna för hårddisken

Plattång

Jag fyller ju snart år, så just nu försöker jag få ihop en önskelista.
Tänkte att jag skulle önska mig en plattång, men det finns ju hur många som helst och jag vågar inte ge mina föräldrar helt fria händer. Vill ha en som är så skonsam för håret för möjligt och blir varm snabbt.
Jag är inne på eleven nu, men som jag just sa finns det massor av olika. Hur ska jag veta vilken som är bäst?
Någon som kan tipsa om en bra?
image1064

Kukruta

image1063

Någon mer än jag som bara älskar att den här kukrutan kommer upp vid varenda jäkla kommenter som man skriver!!

Hej hej

Nu var kastreringstiden fixad. Jag skulle få komma redan på måndag, lika bra att få det gjort så fort som möjligt. Sitter här i morgonrock och en toffel. Den andra har försvunnit spårlöst under natten, väldigt mystiskt. Vad händer i Sveriges alla hem idag då? Kan tänka mig att många ska ut ikväll eftersom det är fredag. Jag ska inte det iallafall, känns lite för tätt inpå nyårsafton.
Nu ska jag äta lite frukost. Puss på er

Klockan två

Nu är klockan två och jag känner mej äntligen tillräckligt trött för att lyckas somna. Men om sex timmar efter aatt jag har fått tag i veterinären så återkommer jag. Tills dess, sov gott!

Klockan är mycket

Klockan är reda ett. Jag kan inte förstå hur tiden kan gå så fort på kvällen. Plötsligt är klockan bara jättemycket. Borde gå och lägga mig eftersom veterinären har telefontid mellan 8-9 imorgon och det är trots allt bara sju timmar tills dess.
I morgon är fredag. Undrar vad man ska ta och hitta på då? Några förslag kanske?

Sådär

Nu har jag köpt en födelsedagspresent till min storebrors flickvän. Känns jätteskönt att ha det gjort och jag känner mej väldigt nöjd med mitt köp också. Hon är själv jätteduktig på att köpa bra presenter och då blir liksom pressen att ge henne något genomtänkt myket större. Avslöjar inget än för man vet aldrig vem som läser, ni får se det efter att hon fått presenten.

Rosa skor!

image1062
Hittade dessa på Biancos hemsida. Min första tanke var usch vilka hemska skor! Men ju mer jag kollar på dem, desto mer gillar jag dem. De är ju faktiskt ganska coola och jag skulle lätt kunna använda dem. Och jag tror att man vara ganska ensam om dem också, haha.
De finns i svart och silver också.

The full monty

The full monty eller Allt eller inget som den heter på svenska gick precis på fyran. Jag hann bara se slutet, men det spelade inte så stor roll eftersom jag sett den där filmen så himla många gånger att jag nästan kan den utantill. Vi hade den på VHS när jag var mindre och jag och min lillasyster kollade jämt på den där filmen! Haha, kanske lite udda film att ha som favorit när man är liten, men jag gillade den då och jag gör det fortfarande.
För er som inte sett den handlar den om sex brittiska arbetslösa män som bestämmer sig för att strippa för att tjäna pengar. Låter kanske lite perverst, men det är det inte, den är bara rolig! Se den om ni inte har gjort det.


image1061

Victoria´s secret



image1060

På söndag visas Victorias secret showen på tv. Jag ska verkligen försöka att inte missa att kolla då. För allvarligt, dessa kvinnor är ju så vackra att det är helt galet att någon kan vara så snygg. Favoriterna är de två damerna til höger. Och underkläderna som de visar upp är ju minst lika vackra.
 
image1059

Den jag tycker är minst snygg är Heidi Klum, alltså jag menar absolut inte att hon är ful, men det är någonting med hennes ansikte jag inte gillar. Alla andra människor däremot verkar tycka att hon är snyggast av någon anledning. Hon är ju typ den största stjärnan i showen som får gå i de mest uppseendeväckande utstyrslarna. Fick jag bestämma skulle den platsen ges till någon annan, men det får jag inte som tur är för Heidi

Kapa kulorna på honom

image1057

image1058

I morgon ska jag beställa tid för kastrering på min lilla katt. Hehe, den lilla stackaren. Om han visste vad som väntade så skulle han nog inte ligga här och sova så gott. Snarare gömma sig så långt från mig som möjligt.

Dagens lack

image1056

Blev ett neutralt lack från Essie idag. Nyansen heter Fed up. Klippte ned naglarna en bit också eftersom det var ganska många som var trasiga och sköra.

Städa duscha

Nu har jag hängt tvätt, städat toaletten, skurat golven och dammsugit. Hade egentligen inte planerat att städa, men efter att jag började tvätta så kändes det lika bra att få allting gjort på samma gång. Det känns ju så bra när allt är nystädat. Men nu ska jag gå och duscha för jag känner mig alltid så himla ofräsch efter att jag städat. Särskilt om jag har städat toaletten. Det spelar liksom ingen roll om jag har haft långa handskar och skyddskläder på mig, måste duscha iallafall för att det ska kännas bra.

Någon mer än jag som städat idag?

image1055

Ansiktsbehandling

Så nu har jag bokat in en tid för ansiktsbehandling den åttonde januari klockan tolv.
Det ska bli så himla underbart, jag ser verkligen fram emot det! Har varit hos henne en gång förrut, innan studenten och hon var verkligen jätteduktig. När jag låg där så kändes det som att tryckandet aldrig skulle ta slut, men efteråt var huden som ny. Ge mej den åttonde januari nu!

image1054

Hellu

God morning gööörls and bååjs!
Under tiden som jag har sovit i natt måste det ha snöat konstant för nu är det plötsligt hur mycket snö som helst utanfö mitt fönster. Nästan så att jag börjar hoppas att den här gången kommer snön att hålla i sig.
Planerna idag är egentligen inget särskilt. Jag ska försöka ringa några samtal och tvätta två maskiner. Och sen blogga såklart.

Slut för idag

Då var det dags att sova igen. I morgon ska jag försöka att få lite saker gjorda.

I Tyskland, eller var kortet nu är taget har de tydligen parkeringsplatser som enbart kvinnor får använda. Skumt tycker jag....

image1053

Asos man

image1050
image1051

Riktigt tjusig jacka från Asos. Vore det inte för att jag var en tjej så hade jag beställt denna. Särskilt dyr var den inte heller, 867 kronor. Bra köp tycker jag.

Hjälp mig?

Någon som vet hur man gör om en video är för stor för att ladda upp på youtube? Kan man komprimera den på något sätt? Den är inte så väldigt långt, utan jag misstänker att det har att göra med att min kamera har många megapixlar...


Påminnelse

Man kan fortfarande rösta på min outfit om man tycker att den är fin här:
http://glitzy.blogg.se/1199112629_tvling.html#comment

Jessica, nr 2 är då alltså jag.


Åldern spelar roll

Någon mer än jag som har sett femmans nya program? Jag kommer inte ihåg vad det heter, men det är typ som Bachelor, men killen är 30 och kvinnorna är antingen i 20- eller 40-årsåldern. Programidén är typ att visa att åldern inte har nåon betydelse för att om man blir kär så blir man. Nu har ju jag ingen direkt erfarenhet av detta då jag aldrig varit kär i någon som varit varken väldigt mycket yngre eller äldre, men jag tror absolut att åldern spelar roll!
Jag tror att det är svårt att vara på samma nivå om man befinner sig på väldigt olika stadier i livet. Jag tror att den äldre personen lätt kan ta på sig rollen som "den vuxne" och förståndige och det är nog svårt att få ett jämnlikt förhållande då. Jag tror inte att jag skulle vilja att min kille var 30 år om jag själv var 48. Förstå hur gammal man skulle känna sig i hans sällskap. Jag tror att man måste vara väldigt säker på sig själv och sitt utseende i en sådan situation annars börjar man nog oroa sig för att han spanar in yngre, snyggare kvinnor när man själv börjar få rynkor och hängbröst. Jag tror också att för att det ska fungera så måste nog den yngre mannen vara väldigt mogen. Annars tror jag inte att det funkar på det mentala planet.

Eller har jag helt fel? Någon som har erfarenhet av förhållande med en yngre/äldre partner? Och då menar jag inte ett eller två års skillnad, utan mer.


image1048

Back in the days

image1046

image1047

De här korten är två, kanske tre år, kanske ännu äldre jag har ingen aning.
Augustibuller är det iallafall, med några av min allra bästa vänner. Jag blir så glad av att kolla på såna här kort. Man minns en massa sjuka och roliga saker som hände. Den vita klumpen i min hand är ett tuggummi. Världens största förmodligen, gjort av minst två packet tuggummi. Och det där skulle jag tugga på sen. Tur att det inte gick så bra, för om jag inte minns fel så kan en överdos av tuggummi ge laxerande verkan. Hade kanske varit mindre lyckat om jag fått rännskita när det bara fanns bajamajjor att tillgå. Haha. Men som sagt, som tur var blev det ju inte så.

Underbart


Evergrey gör den här låten så bra.

För alla som inte har perfekt hy

image968


Fick dessa två produkter i julklapp. Special Cleansing Gel och Skin Smoothing Cream, och sen juldagen har jag använt dessa både morgon och kväll (okej, inte nyårsnatten). Även fast det bara gått en och en halv vecka så märker jag redan en klar förbättring!
Innan hade jag Cliniques tre-stegs-produkter och om de var som att köra BMV så är Dermalogica lätt Ferrarin.
Alltså det jag egentligen vill ha sagt är att om du har lite problemhy så köp dermalociga! De är dyra, men det är värt pengarna eftersom det fungerar. Dessutom är de, särskilt rengöringen väldigt dryga. Det bästa är att gå in hos en ansiktsterapeut som använder sig av detta märke och be henne/honom att kolla på din hy att berätta vilka produkter som passar just dej.
Jag är iallafall såld.

Inget för den som vill banta

image1041 image1043 image1044 image1045


www.bluebox.se kan man köpa dessa "mjukdjur" som föreställer bakverk. Jag kan verkligen inte förstå varför någon skulle vilja ha dessa. Själv skulle jag bara vara konstant sugen på tårta om jag hade dessa hemma. Skulle sluta med att jag
1. Använde alla mina pengar till att handla på närmaste konditori eller
2. Kom på mig själv med att sitta och tugga på någon av dem.

Okej, nu överdrev jag lite kanske, men ni förstår vad jag menar?

Det sötaste någonsin



Hittade den här filmen på den här bloggen: http://allaboutlinda.blogg.se
Jag var bara tvungen att lägga in den här med för det här är det absolut sötaste jag någonsin har sett!
Jag vill bara ha den hunden nu!

Tips

image1040
Jag vet att många, inklusive jag tycker om denna jordgubbe. Nu finns den både i den här varianten och den med kristaller i flera olika färger för nästan halva priset (750 kr) på www.kyssjohanna.se 
Så ta chansen att fynda nu såhär efter jul om du har några pengar kvar vill säga...

























Packet numero uno

Det låg ett packet i brevlådan. Det andra kommer i morgon förhoppningsvis. Armbandet var jättefint och det passade perfekt. Men har man breda handleder så ska man nog inte köpa det för då blir det nog för litet.

image1038

image1039

Dagens

Myskläder idag. Setet kommer från HM, linnet från JC


För mardrömshåret

Tänkte att jag skulle börja ta bättre hand om mitt hår. Har hört en massa poitivt om Kent, ett märke som gör hårborstar som är skonsamma för håret. Finns att köpa på http://www.eleven.se/
Detta är min favorit:

Kent AirHeadz AH1 Mega Taming Brush


image1036

"Mega taming ?Phine Pin', cushioned pad brush with beech wood handle and rubber inserts. A large paddle for de-tangling very long thick hair. The air cushioned head massage the scalp.

Using 'Phine-Pin' technology this hairbrush has been crafted for its awesome brushing capabilities. The air cushioned head protects the scalp from damage as you brush your hair.

Built to tackle all hair types, especially good for taming unruly, nightmare hair - seriously!

Brush length: 254 mm
Cushion size: 120 x 75 mm"

Låter ju onekligen bra eller hur?! Denna hamnar långt upp på önskelistan till min födelsedag
Så nu vet du det JOSEFINE ;) ;) ;)

Sms från K

"Vaknade med ditt foto i sängen, så när jag vaknade idag var du det första jag såg :) Det var underbart, älskar dig gumman puss puss"

Ibland är han så gullig att jag nästan dör             <3

Hoppas, hoppas

Hoppas att mina två beställda armband ligger i brevlådan senare idag. Det är nästan det värsta med alla röda dagar, att posten inte kommer fram som vanligt. Om någon timmer eller två så borde posten vara här och då ska i alla fall jag rusa ut och undersöka om det ligger något litet packet till mig där!

Cocoo / Angela Gotborn

 


Vinter och snö

v i n t e r


image1032

image1033

Utanför vår ytterdörr ser det ut såhär just nu. Snö, snö och mer verkar det bli.
Snöar det hemma hos er också?

Vårkläder

För några dagar sen så släpptes HMs vårkollektion och många bloggare blev helt till sig. Jag tycker att det fortfarande känns ganska avlägset att handla vår och sommargrejer. Särskilt idag då det är fullt med snö på backen. Men när jag kollade igenom mailen så hade jag fått ett mail från josefssons med deras vårkläder och jag blev lite nyfiken ändå. Så nu har jag kollat och det fanns allt en del fint, men jag tror ändå att jag väntar ågon månad innan jag börjar lägga in beställningar.

image1031   

     

Jag tror att jag måste köpa en långklänning i år. Jag gillar den gröna, lagom fin sådär. Man kan ha den både till vardags och om man vill vara mer uppklädd.

Min frukost

image1025

Började dagen hyffsat nyttigt idag. Havregrynsgröt gjord på fiberberikade havregryn, lingonsylt och lättmjölk. Ett glas vatten och två B-vitamintabletter. B-vitamin ska ju vara bra för hår och naglar och eftersom mina naglar alltid skivar sig så äter jag dessa. Nytt år och nya vanor, eller hur var det nu igen? :P

God morgon!

Katten har använt mitt hår som klösmatta i natt så mitt hår har förvandlats till en enda stor tova. Drömde helt sjuka drömmar i natt. Det finns ju folk som sysslar med att tyda drömmar. Undrar vad de skulle ha att säga om mina. Hehe. Det snöar helt galet mycket ute. Jag ville ha en vit jul, vilket jag inte fick, men bättre sent än aldrig.


Nyårsdagen

Blev bekväma kläder idag. Orka klä upp sig när man är bakis...

image1024

Klänning HM, leggings Gina tricot, cashmeretkofta La redoute.

Tävling

http://glitzy.blogg.se/1199112629_tvling.html#comment 

Gå in där och skriv en kommentar att du röstar på nummer två, jessicas bidrag 

Snäääääälla??

Nyårsafton

Det blev en ganska annorlunda kväll igår. Inte riktigt som planerat, men det gjorde ingenting.
Först hämtade jag upp Elin och sen åkte vi in till stan och lämnade av grejerna hos Josefine (lillasyster). Sen satt vi där och drack oss fulla och åt grillchips. Spelade in världens roligaste film där Elin driver med två stora bloggare. Jag garvade så jag höll på att trilla av stolen. Den kommer absolut komma upp här så småningom. Efter det tog vi en taxi till Bengan där vi drog upp en massa serpentiner och partytutor. Pratade med honom på telefon förrut och han sa att han fått plocka upp efter oss i hela lägenheten. Haha. Festen fick iallafall ett plötsigt slut efter att någon idiot hade pajjat handfatet så alla åkte ut. Vi tog en taxi till en annan fest så småningom, men det kändes inte så värt. K och jag åkte hem till lägenheten och eftersom vi fått vänta på taxin så länge så frös båda supermycket. Lösningen blev ett bad i badkaret! Haha mitt i natten så tryckte vi ned oss i badkaret båda två, men det var lite trångt måste jag erkänna.
I morse när jag vaknade för första gången kändes det som att mitt huvud skulle sprängas, men efter x antal liter vatten, mer sömn, pizza till frukost och nu godis så känner jag mig riktigt pigg igen.
Kvällen roliga: Elins glitterlinne. I morse var det glitter i hela lägenheten, badrummet, köket, ja överallt var det spår efter henne. Även hemma hos Bengan, haha.
Kvällens tråkiga: Jag söp bort min superfina ring från Grekland.  Vet inte när eller hur den försvann, men någongång under kvällen så förlora den kontakt med mitt finger. Hittelön ges till den som återför den till mig!


image1014

     

image1019

     

Nyårsoutfiten

image1013

Oversizetopp JC, satinskjol Gina Tricot, strumpbyxor Lindex, halsband, örhängen och pumps från Wedins och armband från Snö of Sweden

RSS 2.0