Juicy couture

Tycker att denna klänning är supersöt. Tillsammans med en vit kofta och ett par ballerinaskor skulle den vara jättefin till sommaren.

http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=42035315

Säljes: Smoking till hunden.

Någon som är intresserad av att köpa denna?
Köpte den helt ny på tradera förra veckan, men det är tyvärr för liten för vår franska bulldog. Undrar därför om någon ägare av en mindre hund vill köpa den.
Jag betalade 105 kr + 13 kr frakt.
Den är 25 cm lång.

image24

Ny frisyyyr

Spenderade hela förmiddagen hos frisören och kom fram till att det faktiskt är ett ganska trevligt sätt att spendera sin förmiddag på, med huvudet inlindat i folie så jag såg ut som något som närsomhelst skulle kunna ta sitt rymdskepp och flyga iväg till Jupiter och med så starka medel i håret att jag nästan började hallucinera.

Resultatet blev inte alls som jag hade förväntat mig när jag gick dit, men trots detta är jag faktiskt nöjd. Okej inte helt nöjd, men det har jag å andra sidan aldrig varit efter ett besök hos frisören... finns alltid någonting som man kan klaga lite på.

Efter detta återvände jag till skolan, vilket visade sig vara helt värdelöst då lektion nr 1 var inställd och lektion nr 2 bestod av eget arbete utan lärare...
Men fick iallafall tillbaks mitt projektarbete. Vi kom fram till att jag skulle göra några få pyttesmå ändringar och sedan skulle han vara nöjd. "Intressant läsning" kallade han det iallafall.... Håller tummarna för ett bra betyg.


Home sweet home...

Hemma bra men borta bäst, gammalt uttryck, men sååå träffande. Vi hade det hur bra som helst i Berlin. Sommarvärme, non-stop-shopping, god mat och mycket mer. En sak är dock säker, jag har aldrig gått så mycket i hela mitt liv. Min syster har stegräknare på sin mobiltelefon och den visade runt 30 000 steg per dag. Jag vet inte hur väl man kan lita på såna där stegräknare, men 30 000 steg eller inte det kändes i fötterna iallafall. Sista dagen kändes det som att skelettet i hälarna var påväg att skavas ut genom huden, ajjaaj smärta säger jag bara. Och när man får sådär ont är det ganska svårt att vara trevlig och eftersom vi alla hade ont blev det lite grinig stämning ett tag sista dagen :P Shoppingen var däremot helt underbar. Har hon aldrig haft med mej så mkt saker med mej hem efter en resa: en piké, fyra klänningar, nagellack, hårspray och andra hygienartiklar, en partytopp, handväska, två par skor, ett par korta shorts, en tröja, en t-shirt och jaa.. det var nog det hela :D Helnöjd är jag, särskilt med skorna... Dagen idag har gått åt till att ta igen all förlorad sömn och att packa upp, pröva kläder osv. Förstår inte att man alltid är lika seg när man kommer hem från en resa, även om den är så kort som 5 dagar...

Resfeber

Har precis packat det sista. Känns ganska lugnt faktiskt, men förmodligen har jag väll glömt hälften hemma.
Om en timme åker vi mot Arlanda där vi ska ta flyget till Berlin. Stannar tills på fredag.
Ska bli kul, vi ska bo precis vid Europas största köpcentrum mitt i Berlin.
Känner jag mej själv kommer jag att få ganska mycket shoppat under de här fem dagarna. Blir förmodligen att leva på vatten och bröd efter hemkomsten fram till studenten, men det framtidens bekymmer, nu ska spenderas :)

Min resväska är neongrön sådär så det riktigt lyser om den. Skitfult, men ack så praktiskt. Aldrig sett någon med en likadan, och den syns såå bra när den kommer åkandes på rullbandet. Men skulle hellre ha denna snygga från Wedins om jag ska vara helt ärlig:
image23
Shampoo och balsam! Där kom det! Visste att det var något jag glömt att lägga ned i resväskan. Bäst jag fixar det på en gång....
 So long!


Sötnosen

image22

Om det är nån som undrar så ser sötnosen ut såhär :)

Alla förtjänar att klä upp sig ibland

Köpte den här för 105 kronor på tradera igår:

image21

Nu återstår att se om den passar vår lilla franska bulldog. Om den gör det ska han få bära den på min student, hur sött kommer inte det att vara? :P

Tv-jävel.

Min tv dog nyss, eller bilden dog, men ljudet funkar fortfarande. Paps sa att det förmodligen var typ säkringen till bild-röret som gått sönder och att man måste lämna in tvn på lagning för det.
Jaha och vad kostar det då liksom? Orka lämna in den säger jag bara.

Varför, varför, måste ALLT som jag har gå sönder hela tiden. Blir så arg.

Hemlig gäst.

Nu ska jag åka och hämta min hemliga påskgäst...

Påååååskägg

Jag är lycklig, fick precis världens största påskägg, enormt är det... Ska försöka att lägga in ett kort på det senare.
Förutom godis låg det även 200 Euro där inne som är tänkta att användas i Berlin. Mina föräldrar är för goa :)
På måndag åker vi, ska bli kul, jag har aldrig varit i Tyskland förut.

Lite snäll var jag tillbaks också, storebror, lillasyster, mamma och pappa fick varsin voodoodocka.
Haha och nej jag är inte galen, tyckte det var roliga presenter bara :P Särskilt som alla hade sina egna små egenskaper.

image19Bilden föreställer den som paps fick. Dockorna är köpta på:
www.voodolls.se

Jag är duktig

Nu har jag städat non-stop i 2 timmar, knappt så att jag känner igen mej här i mitt eget rum längre :)
Skurat toalett, dammat, dammsugit, skurat golv, tvättat, bytt påsar i papperskorgarna, städat kattlådan (usch) osv. Nu luktar det skurmedel och det ligger inte ett ända klädplagg på golvet, inte illa :P

Nu duscha, man blir svett av att städa så här intensivt, och sen förtjänar jag allt lite vila.


image17

Säng som inte knarrar

Jag vill ha en ny säng. Min 105 säng är alldels för smal enligt min åsikt och därför vill jag ha en dubbelsäng NU.
Mina föräldrar förstår tyvärr inte detta, men jag lovar att om de tvingades sova tillsammans i en 105-säng så skulle gamlingarna inte klara en natt. 52,5 cm var ÄR för lite.

image16
Gillar denna från ikea, skulle matcha fint i mitt rum. Sen knarrar den inte vid aktivitet, vilket är viktigt värre när man fortfarande bor hemma. Hellre enbart en madrass direkt på golvet än nån ranglig säng som knarrar....

Varför ringer han inte?

Jag väntar ju...

To die for...

image15
 

Vanligtvis så är jag inget stort fan av Charlotte Perrelli, men ikväll var hon med på "så ska det låta" och jag säger bara, shit vilket vackert hår!!!! Kan vara det snyggaste håret någonsin. Precis sån färg vill jag med ha på mitt hår. Visst hälften bestod säkert av löshår och det tog säkert två timmar att få till det där perfekta fallet, men jag låtsats att det inte var så. Jag försöker leva kvar i min illusion.
Sminket var också skitsnyggt och ett stort plus för kläderna också. Jag är såld helt enkelt.

Hahaha

image14

Hahaha, ibland så undrar man....

Koma ligger just nu nära till hands.

Har just ätit alldels för mycket. Storebror kom hem ikväll så vi har precis ätit mammas stora påskbuffé. Min mamma är verkligen världens bästa på att laga mat. Lax, paj, köttbullar, prinskorvar, potatis, rostbiff osv. osv.
Tyvärr smakade det lite för bra så det gick liksom inte att äta bara en portion.
Som grädden på moset åt vi Mövenpick-glass till efterätt med kolasås och fudgebitar i... Dog jag nu skulle jag iallafall dö mätt och lycklig :)


Snygg eller inte?

Jag kan inte riktigt bestämma mig vad jag tycker om Lindays utseende. Ibland tycker jag att hon är skitsnygg, men på andra bilder kan hon se riktigt nedknarkad ut. Måste nog fundera lite till. Vad tycker du?

image12image13

Behöver väll inte ens kommentera vilken av bilderna jag tycker att hon är snygg resp. ful på....







































Ibland blir jag arg.

Hatar att dessa skor alltid är slut i min storlek. Har velat köpa dem i flera månader, men varje gång de får in fler så försvinner dem innan jag hunnit beställa. Jag vill ha dem, och när det inte går då blir jag sur....

image11
Färg svart

Köp dina Donna Girl pumps online hos have2have.se!

29 kr i frakt oavsett antal skor du köper.

30 dagars öppet köp om du vill returnera eller byta de Donna Girl pumps du köpt online hos have2have.se.

Gratis returfrakt för de skor du vill returnera eller byta.

Betala dina Donna Girl pumps med faktura, kort eller postförskott.



Ovandel syntet
Foder skinn
Innersula skinn
Sula räfflad tunit

Skostorlek Normal

Storlek 37
Klackhöjd ca 8,5 cm inkl 1,5 cm platåsula

Sommarkläder

Min garderob behöver verkligen uppdateras med sommarkläder. Jag har massor av klänningar, men de flesta är långärmade och kommer därför att bli aldeles för varma att ha på sej om sommaren blir fin.
Så klänningar måste jag absolut köpa mej ett par stycken.
Den här från Calvin Klein är perfekt, fin färg, lagom tunn och så brottarrygg.

image9  image10

649 kronor


Kjolar har jag också dåligt av. Gillar dessa från American Apparel:

image6image8

295 kronor kostar skönheterna. Lite sådär lagom att ha på sej en fin sommardag. Färgen har jag kankse lite svårt för. Vitt blir alltid så fruktansvärt genomskinligt och ljusblått är ingen färg som jag brukar använda så ofta. Ljusgul eller grå skulle jag föredra, men man kan inte få allt.
Allt från Nelly.se

Seeeg

Jag är såååå seg. Sjunka ned i soffan med en chipspåse och se en bra film är precis vad jag skulle vilja göra just nu. Tyvärr har jag ingen chipspåse, och soffan är upptagen, och nån bra film vet jag heller inte var jag skulle kunna få tag i. Jeje that´s life.

Fixade lite med bilen nyss. Fyllde på olja och grejer, sånt som jag aldrig hade klarat av för ett år sen. Vem behöver en handyman egentligen? ;)

Lurre

Det var lugnt igår. Var mest äldre där och några inbjudna b-kändisar som de flesta knappt ens känner till.... Så jag kände inte direkt för att parta loss. Men det var trevligt ändå. Åt lite buffé och drack några goda mjölkdrinkar. Eftersom vi var vip kostade drinkarna 30 kronor styck vilken gjorde att gårdagen knappt märks i plånboken, vilket omöjligt kan ses som något annat än positivt.

image5


Alkohol?

Det är inte omöjligt att jag kommer att inta en viss mängd alkohol innan kvällen är slut. Ska nämligen på realese-party ikväll så just nu försöker jag att få sminket att sitta där det ska. Funderar även på vad jag ska ha på mej, känns jätte svårt med tanke på att jag inte har en aning om vad det är för sorts människor som kommer vara där. Vill ju varken vara för nedklädd eller uppklädd...
Och ¨så måste jag hinna äta någonting också, buffén där öppnar inte förrän åtta. Så nu har jag nästan lite bråttom, vi ska åka om en halvtimme...
Jeje ha en trevlig kväll allesammen.

Nytt köp

image4

Den här klänningen är numera min. Gillar den starkt. 399 kronor från Ichi. Köpt på Nelly.se

Studiebesök

Idag har jag varit på studiebesök på akuten och ambulansen. Ska jag vara ärlig så var det faktiskt ganska tråkigt. De bara pratade och pratade och visade hur de såg ut i alla förråd och grejer.
Kände igen mej i ganska många rum om jag ska vara ärlig, man har ju vartit där som patient några ggr :P

Dum dum

Haha jag trodde det var onsdag idag, därför jag skrev att jag skulle kolla på Greys... Men det är det ju inte, vilket min mamma nyss upplyste mej om. Virrpottan Jessica :)

Lite att göra

Nu måste jag ta tag i mej själv. Hade massor av saker som jag planerat att göra idag så jag kan ju inte sitta kvar här hela kvällen....

Detta ska jag göra i kväll (och klockan är redan åtta, hehe):

  • Tvätta minst tre maskiner till, vit, blå-grå och rosa kläder
  • Raka benen
  • Måla naglarna
  • Städa min toalett och byta lakan
  • Packa tills imorrn
  • Äta
  • Kolla på Greys anatomi

Lika bra att sätta igång på en gång.


Äga


image3

Jag erkänner. Jag är beroende av att äga. Det bästa jag vet är att äga saker. Fast bara saker som jag tycker om. Annat slänger jag, för att slänga saker är nästan lika kul som att köpa nya. Jag känner mej alltid så duktig när jag slängt saker. Tur att pengarna tar slut ibland, annars skulle jag snart inte få plats i mitt rum länge :P

Ajajaj

Stoppade just in två bhar i tvättmaskinen utan tvättpåsar. Det får man inte, men vad gör man när man inte hittar sina tvättpåsar. Okej jag erkänner att jag gav upp efter 5 minuters letade, men jag hatar verkligen att leta efter saker. Och handtvätt är ju inte att tänka på ens.
Så nu håller jag tummarna för att de kommer ut därifrån oskadda.

En konstig grej förresten, jag har typ 20 bhar, men använder typ tre av dem. Ändå köper jag nya som bara blir liggande. Hur många har du? Och använder du alla?

image2

En sån här har jag dock ännu inte i min samling ;)

Nummer ett.

Yes jag är ny här. Varför inte liksom, sitter vid datorn så mycket ändå. Detta inlägg är värdelöst, men det blir bättre, det lovar jag :P

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0