Mammi lär sig.

Min mammi har precis börja lära sig hur man nätshoppar. Jag är förmodligen en bidragande orsak då hon alltid blir så avundsjuk när jag får paket.
Sååå i torsdags skickade hon iväg en order från eleven.se nääääästan själv :P

Jag kunde såklart inte hålla mej utan la i lite saker i shoppingkorgen jag med.... Följade inhandlades:

   
Sakerna borde komma i morgon, jag hoppas det :)

Oerhört störande, eller är det bara jag som är oteknisk?

Korten tagna med webcameran går inte att ladda upp här på bloggen, varför är det så?

Filen du valde är ingen giltig bildfil. Filtyperna JPG och GIF stöds.


Detta är vad som kommer upp när jag försöker ladda upp korten. Går det att göra om dem på något sätt eller tvingas jag gilla läget?!

Varför har jag ingen datanörd i familjen, det skulle verkligen underlätta ibland....

image34

Tradera funkar ibland.

Igår la jag bud på en väska på morgonen. Jobbade hela dagen och skulle inte hinna hem innan auktionen var avslutad så det var en chansning. Men när jag kom hem så hade jag vunnit auktionen iallafall.
Om väskan är lika söt i verkligheten som på bilden tänker jag garanterat använda den på studenten till min vita klänning och mina guldsmycken.

image33

Snyggaste skorna

Jag har nog världens sämsta karaktär :P
Köpte skorna tillslut iallafall. image32
Men nu vet jag inte hur jag ska göra för de klämmer väldigt mkt på "knölen" innan stortån, men skorna är av skinn så de borde ju töja sig lite, eller!?
De kostade ju bara 400 så det är väll inte hela världen om jag behåller dem även om jag inte kan ha dem, men det känns bara så onödigt.... Men jag älskar dem, de är snyggast i världen.
Någon annan som har ett par och vet om de töjer sej något?

Skorna är av märket Donna Girl och köpta på Brandos.se för 395 kronor.

Biltvätt, Polly och Svensk kassaservice

Idag fick jag ett sms från posten, weeeei tänkte jag, nu har min kamera kommit.
Min mamma som också hade ett paket att hämta ut på posten gjorde mej sällskap in till stan.

Tyvärr gick det inte riktigt så bra som vi hoppats....
För det första var det milslång kö fram till disken när vi kom fram. Efter lång väntan gick mamma fram först med sin avi som både hon och min far skrivit på då paketet var beställt i hans namn. Men tror ni hon fick något paket? Neej för hon hade inte pappas leg på sig. Jag menar hallå, de har samma efternamn, hon hade hans underskrift, de har varit gifta i 22 år, halva ICA kunde intyga att det var hon, men nej, hans legitimation saknades.

Sedan var det min tur, min order som gjordes på ellos innehöll tre artiklar, varav endast två hade kommit fram, dessutom i två separata paket. Så jag fick minneskortet, men inte kameran... Jättekul liksom. Tycker att de kan kontakta en om det nu är så att en vara är försenad så att man vet det.

Efter ICA-besöket var varken hon eller jag på topp så vi åkte till Statoil och köpte godis innan vi åkte hem, mamma passade på att tvätta bilen också.

image31
I really love Polly, Polly röd då.



Nu funderar jag på om jag ska skriva lite mer på morgondagens redovisning eller om jag ska improvisera. Behöver inte lämna in något skriftligt och betygen skulle vara satt idag, så jag tror att det blir det senare :P


Irritation.

Min kamera har fortfarande inte kommit. Jag väntar och väntar, kollar på telefonen stup i kvarten, men ingen avi....
Kommer den inte på måndag så går jag fasen till en riktig affär och köper en. Jag är otålig.


http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml?ncc=se&lcc=&pq-path=10487&pq-locale=sv_SE

Lindex

Så nu har Lindex öppnat sin webshop. Jag har inte riktigt hunnit kolla upp utbudet än, men jag tror att det kan finnas en hel del fina grejer. Tycker att det är kul att lindex har uppdaterats från att vara en medioker tantaffär till att låta Isabella modella en massa läckra nya grejer.

www.lindex.se

Det är synd om mig.

Jag tror att jag håller på att bli sjuk. Jag har jätte jätte ont i halsen så en förkylning är förmodligen på ingång. Kanske inte så konstigt med tanke på gårdagens nattliga promenad, men ändå. Jag är aldrig förkyld och då menar jag verkligen aldrig.

Brösttatueringar.

image30 

            Usch någon mer än jag som tycker att det är gräsligt fult?!!
            Åtminstonde när de sitter på kvinnobröst. Killar får gärna tatuera sina,,,,
            Men allvarligt, det ÄR inte snyggt med tatuerade kvinnobröst.

Nu ska ni inte få för er att jag inte tycker att kvinnor får tatuera sig. Jag gillar tatueringar rent allmänt, Skulle gärna göra en själv om jag bara kunde komma på något unikt som ingen annan har, men det lär ju dröja ett tag :P

Ingen tycker om mej...

.... eller åtminstonde inte min blogg :P
Vet inte hur man ska bära sig åt för att få en massa läsare. Känns så tråkigt att aldrig få några kommentarer.
Kankse jag ska börja skriva min adress lite här och där. På bananerna på Ica till exempel. Någon finns det väll alltid som ser det och blilr nyfiken.
¨
Eller så kanske jag kan börja med att ge adressen till någon kompis eller nått, vore kanske en idé det med :P

Jeje jag får fundera på saken, Några förslag?

Hjälp mej.

Jag måste köpa en digitalkamera, typ nu.
Men jag kan verkligen ingenting så jag vet inte vilken jag ska köpa.
Vill ha en som kostar helst under 2000, är relativt liten, kan filma och ta bra kort samt har sån där funktion så att man kan ta flera kort på rad utan att trycka på knappen.
Någon som vet.

Gillar den här, men det är mest för att den är rosa. Och att köpa en kamera bara för att den har snygg färg känns ju kanske lite sådär :P

http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml?ncc=se&lcc=&pq-path=10487&pq-locale=sv_SE


Shopping på Asos

Ibland på kvällarna när min syster och jag har lite för lite att göra så brukar vi ägna oss åt internetshopping. Till en början hände det då och då, men på sista tiden kanske det blivit lite väl mycket :P
Igår var det iallafall Asos och pappas visakort som fick äran. Och nej, vi är inte så bortskämda, jag SKA betala tillbaks, måste bara få min lön först.

Dessa fem grejer klickade jag i alla fall till slut ned i shoppingkorgen....


image25image26image27image28image29

Känner mig ganska nöjd, Förhoppingsvis passar de när de kommer också, är ju lite svårt med engelska storlekar tycker jag...
Hoppas att det går lite fortare att få hem grejerna den här gången. Förra gången tog det tre veckor, vilket känns lite väl. Men det stod 4-8 arbetsdagar på hemsidan, så jag håller tummarna.

RSS 2.0