Slow


Sko-problem?

Jag har ju glömt att skriva hur det blev med hemresan på söndagen. Eftersom det inte gick några tåg förutom ett som skulle ta över fem timmar och innehöll flera byten, dvs. inte var så lockande så bestämde vi oss för att boka in en natt till på hotellet. Så vi kommer till stockholm halv elva på lördagmorgon och åker därifrån på måndagkväll klockan sex. Det ska bli såå kul att komma iväg! Jag ser verkligen fram emot det. Ska börja packa imorgon tänkte jag. Problemet är vad jag ska ta med mig för skor. Jag har kommit fram till att jag behöver tre par. Ett par som man kan gå med på stan en hel dag utan att fötterna avlider, ett par icke-ömtåliga som jag kan ha på konserten och ett par lite finare för det kan ju vara kul att ha på sig något annat på kvällen om man ska ut och äta.
Men tre par skor/stövlar för tre dagar känns ju egentligen som lite onödigt mycket att släpa på.
Hmm... jag får helt enkelt tänka ut något.

Vuxenpoäng?

Jag gjorde precis ett test på vuxenpoang.com
Jag fick ihop hela 10,9 vuxenpoäng vilket tydligen innebär att jag borde vara 20,4 år. Eftersom jag fyller 20 i januari så var ju resultatet överraskande likt verkligheten. Jättetråkigt ju, hade hoppats på något roligt resultat istället.

Nu ska jag testa fjortispoäng.se
Det ska bli intressant att se resultatet :)

Senare:
Haha jag är hela 23,8% fjortis. Där ser man :P

Träna mer tjockis

Det var trevligt igår. Vi satte oss i ett litet rum bredvid huvudrummet så att vi kom undan lite från de övriga gästerna eftersom vi (iallafall inte fyra av oss) kände särskilt många personer där.
Tårtan var supergod, men det är ju mammas tårtor altid, hehe.

Precis efter tårtan så var det nån/några av vänner till hon som fyllde år som delade ut ett papper med en låt de hade skrivit. Jag hatar verkligen sånt så jag la ner pappret och väntade på att de skulle sjunga färdigt, men då sjunger de plötsligt: "på gymmet du nu måste gå!". Ja menar hallå! Vaddå taskigt? Värsta piken ju. Jag skulle inte vilja att två rum med människor sjöng att jag borde börja gå på gym!


image453

Hoppas hon inte tolkade det på samma sätt som mig. För jag tycker iallafall att det var en väldigt konstig text.
Bjuder på lite tårtbilder också. Önskar att jag hade den där tårtan här nu gör när jag sitter här och kollar på korten så framkallar dem världens tårtsug!

image454

image455

image456

Idag ser jag ut såhär



 

Klänning MQ, tröja JC (den är mintgrön om det inte framgår så bra av kortet), halsband/klocka Kyssjohanna.se

Jag ska snart åka iväg på kalas. Det är en nära vän till familjen som fyller femtio år så mamma har hjälpt henne att göra all mat. Strax så ska hon dessutom börja dekorera tårtan, mumsfillibaba :P
Kanske tar ett kort och lägger in sen för att fresta er lite, hehe.

Knäpp dator

Min dator är knäpp. Den typ hakar upp sig efter varje gång den varit avstängd. Det känns faktiskt inte särskilt roligt med tanke på att den är mindre än ett år gammal. Jag försöker komma på vad det är för fel, men det ända jag kan tänka mig är att jag har för mycket bilder och musik, men kan detta leda till att datorn blir knäpp?

Har just betalat en räkning till Telia också. 468 kronor. Det känns ju inte direkt kul det heller. Måste byta abonnemang snart så att det blir lite billigare att ringa.

Egentligen borde jag äta frukost nu, men jag är inge hungrig.
Ska försöka borsta ut mitt trassliga nyduschade hår istället. Kanske går det, kanske inte.

Vi höres!

VARNING: Känsliga personer bör ej titta.

Detta är äckligt. Så är det bara.

image437

image438

image439

image440

image441

image442

image443

image444

image445

image446

image447

image448

image449

image450

Hoppas att grabben mår bra och tar bättre hand om sig själv efter att gått igenom detta...

Vill du ha en levande varmkorv?

Alltså allvarligt, är inte det här att gå lite för långt?
Värmande tröjor till mini-hundar?, okej det kanske tom är bra för hunden.
Men om jag var en hund skulle jag få nog i ungefär samma ögonblick som jag blev inklämd mellan två korvbrön och hade låtsatsketchup på ryggen.

Samtidigt så kan en del av mig inte låta bli att tycka att det är roligt, hot-dog liksom, tihi.
Nej jag är en hemsk människa. Detta är inte roligt, detta är förnedrande.


image433


image434


image435


För er som blev intresserade så hittar ni dessa dräkter på http://www.doggie.se/
Där finns även solglasögon, spa-produkter och diverse smycken för din fyrbente vän.
Herregud, var är världen påväg?


Update:

image436

Ja mina vänner, man kan även köpa en BARNVAGN till sin hund... Inga kommentarer nödvändig...

Weekend i Stockholm

Ditresan är bokad och nu även hotellet.
Vi ska bo på Radison SAS Royal Viking. Ligger mittemot centalstation vilket känns mkt smidigt eftersom det är där vi stiger av. Hotellet är dessutom femstjärnigt! Det är ju nästan så att jag blir avundsjuk på mig själv, hehe.
Nej men det ska verkligen bli jätteskönt att komma iväg lite. Är hemma så himla mycket för tillfälle så lite miljöombyte skadar verkligen inte. Jag ska försöka hitta lite julklappar också för det är faktiskt nästan november! Jag älskar dessutom att vara ute i god tid med sånt. Det är så himla skönt när man köpt färdigt och är nöjd med sina köp och alla andra springer omkring som yra höns och inte vet vad de ska köpa. Ett år var jag klar i oktober redan, så man kan nästan säga att jag ligger lite efter nu.

Att vi ännu inte vet hur vi ska komma hem då sista tåget på söndagen går 22.06 och vi förmodligen inte kommer att vara klara då är en annan historia... Men jag väljer att skjuta upp det problemet just nu.

Bjussar på lite bilder från les hotel så ni får sukta lite ;)

   

      

Kupolenköpen

Köpte tre saker i kupolen.
Dels vanliga hårnålar från Glitter:



Och sen en oversizetopp från Carlings för 299:- samt en satinkjol från GinaTricot för 199:-
Egentligen så letade jag efter en svart jeanskjol, men det blev den här som fick följa med mig hem istället.

   

Och sen en liten tjuvtitt på vad mitt söta sällskap köpte, bara för att han är så go ;)

     

Mössa Carlings 99:-, 2-pack kallingar MQ 199:- och t-shirt 699:- OM jag inte minns fel :P

Nu ska hotell och resa bokas inför helgen. Mysipysi.

Dagens söndag

image416

  

Klänning HM Berlin, kofta Ichi, leggings jc, angorasockor från Twilfit

Lördag

Idag har jag varit på kupolen. Det märktes verkligen att det var löningshelg för det var människor ööööööverallt.
K klippte sig och medans jag väntade så gick jag runt i alla affärer som vi inte gått in i innan för att fördriva tiden. Hamnade inne på KappAhl där det 25% på hela köpet enbart idag och det var som att komma in på en konsert. Det var verkligen som i en sardinburk och jag kom bara inte ut därifrån. Fick nästan panik men så kom jag tillslut in på männens avdelning och där var det något mindre folk så jag lyckades pressa mig ut därifrån.

Köpte två paket hårnålar (av någon mystisk anledning så går dessa små saker upp i rök hela tiden så jag måste ständigt köpa nya) och sen hade jag  lite beslutsångest om jag skulle köpa en supermysig tröja från MQ eller en oversizetopp från Carlings + en svart kjol från Gina. Eftersom jag ska till Stockholm nästa helg så är det ju smart att spara lite pengar tills dess tänkte jag.
Tillslut så tog jag det sistnämda, ångrar mig inte, men jag saknar redan tröjan. Får se om jag hittar den i Stockholm sen, isåfall kaaanske jag köper den då.
K shoppade en del han med. Lägger ut bilder på våra köp när jag kommer hem till min kamerasladd. Han blev superfin i håret förresten.
Nu ska vi äta godis och kolla på Alien. Superäcklig film, men jag gillar den :P


Idol-Mattias vs Idol-Erik

Jag börjar nästan misstänka att juryn måste ta med en mörk kille med buskiga ögonbryn och lite småbusigt utseende. För är inte dessa två människor helt sjukt lika? Det kan bara inte vara en slump.


image413
 
image414


Ärligt så ser man ju knappt vem som är vem. Jag tror att dessa grabbar är bröder i hemlighet eller något sånt.
Dessutom så sätter ju stylisterna på Mattias typ samma kläder som Erik hade på sig förra säsongen. Linnet, västen, läderbanden runt halsen... Som om de inte vore lika nog ändå liksom. Konstigt att ingen börjat kalla Mattias för "Snygg-Mattias" än, men det kommer kanske det med.

Update:
Haha, ser ni vem utav de både denna lilla pojke föreställer?

image415

Angorastrumpor

Tog ett långt skönt varmt bad ikväll. Behövde verkligen det för jag var på jättedåligt humör innan, men efter så var jag tusen gånger lugnare. Ibland så behöver man bada så är det bara. Rakade benen och allt sånt där och efteråt smörjde jag in mig med en bodylotion som luktar underbart gott.
Nu har jag myskläderna på, bland annat inviger jag dessa supermjuka sockor av angora och kollar på ett inspelat avsnitt av Boston teaparty.



Imorgon åker jag till Borlänge. Förhoppningsvis så blir det trevligt. Får se om jag lyckas få tag i någon dator imorrnkväll så jag kan blogga lite. Annars avlägger jag rapport på söndag.
Ha en superbra helg nu allihopa!

Höhö

image411

Music is my master

Nu har jag äntligen fått igång min nya mp3-spelare. Det var fullt med jättekonstiga låtar i den redan så dem har jag suttit och lyssnat på den sista kvarten. Tänker byta ut dem mot min musik fortast möjligt för lyssnar man för länge på sån där knäpp musik då blir man ju galen.
Det är iallafall jättebra ljud i den, även om jag inte riktigt gillar de medföljande hörlurarna. De är liksom för stora så när de ska in i mina små hörselgångar så måste jag trycka till hårt för att de ska fastna ordentligt. Sen är de sånt där otäckt skumgummi på den också. Ska byta ut dem mot några mindre såfort jag får ett bra tillfälle.
Såhär ser den iallfall ut:

image408


Och såhär ser armbandet och fodralet ut:

image409


image410


Nu är det bara att proppa den full med bra musik. Det och att fortsätta leta efter ett bra hotell i Stockholm tänker jag jag sysselsätta mig med nu.

Ta hand om dina tuttar

Nu är Oktober, dvs bröstcancermånaden snart slut. Jag tycker gott att alla svenskar kan göra en sista insats och se till att bröstcancerfonden får in lite mer pengar.
Köp rosa bandet eller någon annan produkt som stödjer fonden. Här hemma har vi alltifrån rosa toapapper till kellogsflingor med rosa band på paketen.
Alla borde bry sig för cancer är verkligen en hemsk sjukdom. Så börja skänka pengar nu!


image407

Wongs

Det blev en jättetrevlig kväll. Jag åt Kyckling thai garlic och banan&hallonpaket med vaniljglass till efterrätt.
Det var såå himla gott och jag blev jättemätt. Ställde upp och var chaufför också så att mina päron kunde dela på en flaska vin. Jag måste verkligen lära mig att dricka vin någon dag för det måste man ju kunna om man ska vara vuxen. Synd bara att det är så himla äckligt...

Dagens outfit

Såhär ser jag ut idag. Vi ska snart åka in till stan och gå på restaurang hela familjen. Det är ett år sen mamma blev sjuk nu så hon vill typ fira att vi alla är friska och mår bra. Det är nästan så att jag blir lite sentimental, men det är faktiskt det ända som betyder någonting egentligen. Vi människor bara gnäller och gnäller och det är inte förrän man förlorat något som man ångrar att man inte uppskattade det bättre.
Så ikväll ska jag uppskatta min familj och äta god mat och ha det trevligt.


image406


Klänning Ichi, leggings från Bakkom trend, benvärmare typ Lindex, stövlar Bianco, svart ring från Grekland och halsbandet är från TopShop



Den stora tvättdagen

Det här är vad jag har att ta reda på idag...

image404

Detta är sånt som måste vikas och sorteras in i garderoberna.

image405

Och det här ska först tvättas för att SEN torkas, vikas och sortera in.

Visst ser det fruktansvärt roligt ut? Blööö jag hatar att ta hand om tvätten. Städar och diskar tusen gånger helldre. Om det inte var så himla dyrt att lämna in saker på kemtvätt så skulle jag göra det för jämnan.

Det är väll bara att sätta igång antar jag, för risken att någon snäll person kommer hit och gör det åt mig är nog ganska minimal tyvärr...

Modström

Hittade den här från Modström bland Nellys nyheter.
Synd att jag redan har femtioelva svarta handväskor. Om inte så hade jag förmodligen köpt denna.

image402  image403

449:-

Bi-facil

Det känns som att hela dagen idag bara gått ut på att åka bil fram och tillbaka.
Klockan sju åkte jag hemifrån till lindesberg. Mamma skulle lämna in bilen på service så jag var tvungen att åka med för att kunna skjutsa hem henne.
Halv elva åkte vi tillbaks igen för att hämta bilen, sen gick vi på stan en snabbis där eftersom hon skulle köpa en present. Sen lämnade vi kvar min bil och tog hennes in till Örebro. Inne där åt vi lunch på Stallycktan. Det fanns sjukt mycket mat där sallad, en kött- och en fiskrätt, soppa, pannkaka, bärpaj med vaniljsås och chokadpudding med grädde. Och allting var buffé.
Jag åt köttbullar och hallonpaj. Mumsigt värre...

 



Sen hann jag med en sväng in på Kicks. Behövde en ny sminkremower eftersom min nästan är slut.
Den kostade "bara" en sådär 290 kronor. Skitdyrt, men vad gör man. Gillar inte de billigare varianterna för de funkar ju faktiskt inte.




Nu ska jag äta lite vindruvor och kolla klart på Simpsons.

Dagens onsdag

  

Skinnjacka från Carlings, halsduk Åhlens, tröja Yaya, jeans MQ, stövlar Bianco
Glömde vantar vilket jag snart fick ångra, det var ju iskallt ute idag!!

Snö på hela bilen

Jag var uppe alldeles för länge igårkväll och det känns verkligen nu, mitt huvud känns som om det vore fyllt med sågspån.
Ska snart åka in till linde för andra gången idag och sen vidare till örebro.
I morgon ska jag iallafall ha sovmorgon. Får jag inte det så vet jag inte vad jag gör :P


Såhär såg min bil ut när jag kom ut i morse....

image396


Nääää jag bara skämta såklart! :P Kortet är från förra vintern.
Men nu är det nog inte länge kvar tills det ser ut såhär för det är ju superkallt på nätterna.
Jag både längtar och ickelängtar efter vintern. Det är ju så mysigt med snö, men det är så jobbigt när man kommer ut och bilen ser ut såhär och att åka på oplogade vägar är inte heller såå kul.
Har det snöat någonting i Norrland än förresten?

Min dag, halva klädseln och hela historien

Såhär har jag sett ut idag. Linne och tunika från HM, halsbandet fick jag i present när jag fyllde 19 och nederdelen var samma som igår.
Dagen har faktiskt gått ganska smidigt. De nya däcken var fina och bra och på bilprovningen fick jag bara två små pytteanmärkningar som är lätta att rätta till. Åkte till och med till statoil innan och tvättade bilen så att de skulle få en lite trevligare arbetsmiljö. Snällt av mig tycker jag :P
Till lunch blev det kina-mat, ja jag vet att jag åt det igår också, men det är ju såå gott.



Hemma igen hade detta laddat i brevlådan. Har satt den på laddning nu så imorgon kan jag lägga in musik och pröva den. Jag visste att den skulle vara liten, men den är verkligen miniminiliten. Risken för att jag ska tappa bort något såhär litet känns faktiskt väldigt stor.



Hos tandläkaren gick det sådär. Kan ju inte sova med den där himla bettskenan eftersom den är så tajt över två tänder att det gör tusen gånger ondare med den på än att vakna upp efter en natt av tandgnissling. Berättade det för tandsköterskan och hon sa att det var ju inga problem, de kunde vidga ut den, men när tandläkaren sen kom och fick höra samma sak så hon typ, du vänjer dig. Jag vidgar den bara om den får dina tänder att flytta sig och det är ingen risk. Fattar hon inte att jag inte kommer använda den alls om den gör så ont att jag bara vill gråta? Jävla hagga. Är det inte läkares jobb att lyssna på sina patienter och ta dem på allvar?

Hos mina fd arbetskamrater var det iallafall jättetrevligt. Som alltid hos dem så äter man oavbrutet från de att man stiger innanför tröskeln tills de att man lämnar huset. Fast idag fick jag till och med med mig en bulle att ha i bilen under resan hem. Gästvänligare människor finns verkligen inte, men jag ska försöka att inte hälsa på för ofta för då kommer jag snart att rulla fram :P

Nu ska jag bara skriva ut min jobbansökan och sen ska jag soooova. Måste åka hemifrån vid sju imorgon, vilket känns sådär halvkul.
Sov gott!

Mycket mycket

Idag är det mycket som ska hinnas med. Först ska jag till gummiverstan och få på vinterdäcken, en halvtimme senare ska jag vara på bilprovningen, vilket känns sådär eftersom jag aldrig varit där förut och inte vet hur man gör.
Sen ska jag vidare till nästa stad där jag ska till tandläkaren och sen 10 minuter senare ska jag vara hos mina fd arbetskamrater. Och när jag kommer hem från dem sen så måste jag skriva jobbansökan...
Jag tror att det är lika bra att jag åker såfort som möjligt. Några förseningar ryms inte i planeringen.
Hörs ikväll! Ha en bra dag.

Ny design

Som ni kanske märker så har jag ändrat om designen lite. Eller jag har bytt bakgrund och visningbild + att jag gjorde det stor. Nu önskar jag bara att jag fick bort de där fula bilderna längst upp på bloggen, men eftersom jag är nästintill tekniskt utvecklignsstörd så lär jag inte lyckas lista ut hur man ska göra själv... Någon som kan hjälpa mej?

Mysipysi

Just nu vill jag bara mysa i denna härliga klänning från Cream. Den ser så varm och skön ut.

   

649 kronor hos Nelly.se

Dagens kläder, spontana jobbsök och kinamat

Nu ska jag berätta en sak som är helt sann. Jag har varit inne i stan idag i flera timmar utan att köpa någonting förutom ett rosa bandet för 20 kronor! Och det köpte jag ju bara för att stödja cancerfonden (Ja även jag kan vara lite god ibland). Jag och mitt köpberoende, är det inte helt otroligt ;)
Åt supergod kinabuffé och sen sökte jag lite jobb också. Gick förbi en affär där de hade en skylt om att de sökte personal omgående och varför inte liksom?, så jag gick in och talade med dem. De bad mig lämna in en ansökan så fort jag bara kunde. Så en sån hade jag tänkt försöka skriva ikväll. Men en sak som är väldigt jobbig är att de ville att man skulle skicka med ett kort också. Det är ju skitsvårt! Vad ska man ta för himla kort? Ska jag vara överseriös och ta senast tagna skolkortet eller ska jag skriva ut ett taget med webcam? Ska jag le eller inte le? Ansiktekort eller helkropp? Detta är ju hur svårt som helst. Jag tror inte ens det finns något kort på mig där jag ser normal ut, jag ska alltid knasa mig på alla kort. Kanske skickar med en outfit-bild, är ju trots allt en klädaffär.
Jag behöver allvarligt hjälp, så snälla hjälp mej?!!

Såhär såg jag iallafall ut idag:

image388

Kofta Zara i Athen, svarta jeans från MQ, väska från Grekland, halsband från Disney Couture.
Håret i knut eftersom det var allt som jag orkade göra i morse när jag kom hem och
utomhus vita lacostesneakers och min stora röda peakjacka som skydd mot regnet.

God morgon, god morgon

Kom precis hem efter en natt på annan ort ;) Visst är jag hemlig av mig?
Och när jag kom hem stod mamma och väntade på att övertala mig om att följa med henne till Örebro. Hon ska ta prover och klippa sig, och eftersom jag inte har någonting annat för mig så är det väl bara att följa med snällt. Helst av allt skulle jag egentligen vilja sova för det har blivit alldeles för lite sömn tre nätter rad. Så den som stör mig i natt, den blir det synd om :P



Sådär liten var kissen för några månader sen... Nu är han stor och fet.

To late...

Jag är fruktansvärt trött ikväll vilket förmodligen märkts här på bloggen.
Ska nog till och med gå och lägga mig och sova nu.

Bjuder på en helt underbar låt innan jag somnar.
Enjoy


Jag har en liten satunge i släkten

Jag kom precis hem ifrån min kusins 30-årsfirande. Och hon har två söner som är typ 11 och 8 eller något sånt där. De är monsterlånga båda två, kommer bli riktiga tvåmeterplusmän när de växer upp.
Men när kusinen är i köket så står vi utanför i hallen och pratar med henne.
Plötsligt så skriker den äldre sonen från sitt rum, drar av sig strumpan och lägger sig på sängen och grinar.
Mormorn springer dit för att se vad som har hänt och hittar en knappnål som någon placerat i mattan underifrån där den bara väntar på att någon ska trampa på den.
Lillebrorsan blir ditropad och skälld på, men han står bara där helt iskallt och nekar med ett nöjt flin på läpparna.
Alltså det var verkligen jätteelakt gjort och det måste gjort jätteont när han trampade in den där nålen i foten, men jag kan ändå inte låta bli att tycka att det var ganska roligt. Lillkillen är ju helond.

Dessutom var han med i tidningen idag på någon sånhär sida där de frågar barn saker.
På frågan: Vad skulle du göra om du var osynlig?
Svarade han: Då skulle jag ta min storebrors grejer

Vilken unge, han kommer gå långt i livet, haha.

Bjuder på en bild från Grekland också.

image385

Viilkeeeeeen kväll ;)

image383

image384
Mina förfestande vänner ;)


Vilkeeen kväll!! :D , jag tror att det var Madde som var först med att använda sig av det uttrycket i morse.
Men det är en ganska bra sammanfattning av gårdagen faktiskt. Vi förfestade på MM-baren och sen gick vi till Klaras. Först verkade det som om det skulle bli ganska lugnt, men efter bara någon timme var det hur mkt folk som helst. Var jättekul att träffa både Elin och Madde. Det blir alltför sällan nuförtiden tycker jag.
Mycket garv blev det iallafall (och många goda drinkar! ) Tjejen som såg ut som Miss Piggy var illa nog, men när killen med pagefrillan dök upp tog ändå priset. Haha fy fan vad han såg ut. Vi skratta så vi nästan kissade på oss. Eller han som föredrog att fotografera träd och brukade gråta till alla filmer han såg.
Vilka orginal det finns alltså. Och tur är väl det, världen skulle vara bra tråkig annars.
Tack för igår :)

Triss i mössor

Blev lite mösshopping igår också. Vet inte riktigt om alla tre kan räknas som seriösa köp, men de kostade ju nästan ingenting så vad spelar det för roll? :P


   
   


Egentligen är jag på dåligt humör, men det börjar gå över. Kan bero på mina töntiga poser :P Haha
Alla mössor är från HM föresten.
Slänger in ett seriöst kort också.



Nu ska jag måla naglarna. Svarta tror jag att de ska få bli. Sen måste jag snart åka. Ska hem till Madde så vi kan fixa makeupen tillsammans innan vi åker in till stan och slår runt.
Ha en kul friday-night nu allihopa!

Min nya jacka är underbar

Idag hittade jag äntligen en vinterjacka! Den såg inte särskilt snygg ut när den hängde på galgen, men när jag väl satt på mig den så ville jag inte ta av den igen. Tyvärr var det väldigt varmt i affären så efter ett tag blev jag tvungen att ta av den för att inte bli överhettad, men eftersom jag fick med mig jackan i en påse från affären så var jag ganska nöjd ändå. Jackan eller duffeln som det väll egentligen heter kostade 3000:-, men eftersom MQ har såna braiga erbjudanden för oss medlemmar så blev den att kosta 2400:- (För varje 500-lapp man handla för så fick man 100:- i rabatt). Det är ju helt fantastiskt egentligen. 600:- rabatt på en helt nyinkommen jacka sådär bara utan anledning. Hade ju köpt den ändå, men 600 över skadar ju aldrig.

Såhär såg den ut iallafall. Peak Performance 75% ull.

image368

       

Sen köpte mamma en tvål från lush och en pyamas åt mig också. Tvålen luktar suuupergott och pyamasen vet jag inte riktigt varför hon köpte. Hörde henne mumla något om att den nästan var gratis... Behöver jag nämna att min mamma är inne på H&M väldigt sällan :P

 

Köpte någon liten huvudbonad också, men nu är jag så trött så de visar jag imorgon istället.
Sov gott allesammen ;)

Klänningen sprack

Såhär fin var jag 07.21 i morse i min helt nya klänning från Zara.

image365

Och såhär ser den ut just nu

image366

Jävla skitkvalitet!!! Jag är fan förbannad. En helt ny klänning och sen efter en halvdag på stan så är den plötsligt bara trasig. Sömmen bara lossnade utan att jag märkte något. Och det var ju inte direkt så att jag hade ombyte med mej heller så jag fick gå omkring såhär sen!!! Och den var ju inte gratis heller!!
Det värsta är att jag köpte den på Zara i Athen och eftersom jag inte är där dagligen är det liiiite svårt att gå dit och reklammera den. Jävla skit. Jag tyckte ju om den där klänningen jättemycket. Får försöka laga den själv, men det kommer förmodligen att bli skitfult. Visst jag fick mvg i syslöjd, men det betyder inte att jag kan sy.

Köpte en del fina saker iallafall. Lovar att redovisa om en stund när jag lugnat ner mig lite.

836 kronor fattigare...

Jag beställde just en mp3-spelare + ett armband/silikonfodral. Egentligen så borde jag inte köpa en massa dyra prylar till mig själv just nu, men vad fasen det här var faktiskt en investering. Får jag den här så måste jag börja springa ordentligt. Då finns det ju ingen ursäkt längre :P
Tycker jag lyckades rätt bra ändå. Handlade man för över 830 kronor så bjöd de på frakten som annars kostade 89 spänn. Så man kan nästan säga att jag tjänade 53 kronor där ;)
5-10 arbetsdagar så har jag den i min hand...
Nu ska jag ringa ett samtal till en mycket underbar person och sen sooova.

Oskuld? Eller är det bara jag som är elak?

Jag sitter just nu och kollar på Bonde söker fru och herregud vad pinsamma vissa personer där är!!!

image364

Värst av alla är ju den här himla människan. Gud han är såå tööööööööntig. Haha jag sitter och garvar hela tiden... Och nu dansar han gammeldans på en brygga med sina tjejer. Gammeldans liksom!
Det värsta är att hans tjejer verkar helt förtrollade av honom. En erkännde just att hon jättegärna skulle bli tillsammans med honom nu på en gång, jag menar de har inte ens snackat i enrum i 10 minuter ens.
Jaa hoppas han hittar någon i programmet så att (nu kommer jag att vara elak och säga något som jag inte vet, men misstänker starkt) han blir av med oskulden.

I morgon ska jag till Västerås. Egentligen så ska jag dit för att hälsa på min moster, men vi ska inte vara hos henne förrän klockan två så vi åker nog härifrån tidigt imorgon och går på stan först. Jag ska försöka hitta en mössa i första hand. Gärna med matchande vantar och så kanske några strumpbyxor, och jajust ja en jacka är det ju som jag behöver mest. Ååh vad mycket pengar jag behöver...

Jag har skavsår på ryggen

Min bh (egentligen sportbh) som jag har haft på mig idag har gett mig feta skavsår på ena sidan av ryggen. Det gör faktiskt ganska ont om jag ska vara helt ärlig.
Hovslagaren har varit här nu iallafall och verkat 6 av våra hästar (fång-hästen och fölet slapp undan).
Den ena av dem är ju helt omöjlig att fånga i hagen så jag fick gå dit igen efter att alla andra hästar var inne och muta henne med en massa godis. Sen fick jag lov att bada också eftersom hon gömt sig på ett ställe som man måste passera en bred bäck för att komma till, och bäcken är upp till knäna på mig ungefär så det vara bara att glatt vada över. Jättehärligt med vattenfyllda gummistövlar, verkligen...
Inte nog med det utan samtliga hästar hade dessutom smyckat sig med kardborrar från topp till tå. Alla som sett en häst som ser ut så förstår att det är fruktansvärt tidsödande att plocka bort dem, så det var alltså vad jag fick syssla med i ungefär två och en halv timme. + att när vi släppte ut hästarna igen så hade de förstås bajsat minst två högar var under den korta tid de var inne. Bara för att jävlas kändes det som himla hästar!
Men nu är det alltså klart, boxarna är mockade och jag sitter här nyduschad och luktar gott insmord i bodylotion.
Ska äta snart också. Känner mej rätt trött, men först måste jag ta hand om mina dyngsura och jätteleriga byxor.

Jag vill ha

Jag vill ha en klocka från Tritonio. Tycker verkligen att de är supersnygga. Helst skulle jag vilja ha en i varje färg minst!, men just idag så tycker jag bäst om Silver Ray och Carbon Black.


image362image363

Är de inte jättesnygga?

www.tritoni.com


Onsdag

Idag vaknade jag nio. Hyffsat tidigt iallafall, även om katten försökte få mig att gå upp redan vid fem, men där går gränsen. Jag ska ta mig en morgonpromenad med hundarna nu tänkte jag. Det ska bli skönt för det är jättefint väder, solen skiner och vid den här tiden på dagen är det vanligtvis ganska lite trafik också.
Sen kommer tydligen hovslageren klockan två också så vid ett har jag lovat mamma att hjälpa henne ta in alla åtta hästar i stallet.
Förutom det har jag inga planer. Jag får helt enkelt vänta och se vad dagen har att erbjuda mig,

Sveriges mest udda pizza?

image361

Pizza med glass och chokladsås? Låter knäppt, men finns tydligen att köpa i Ängelholm. Ska jag vara helt ärlig så känns det faktiskt inte särskilt lockande med en glasspizza. De säljer 3-4 såna här pizzor i månaden tydligen så det verkar vara fler än jag som är lite skeptiska.
Vad tycks låter det lockande?
Nu är jag hungrig. Funderar på att göra mig lite varma mackor. Ska se vad jag lyckas rota fram i skafferiet.

Hela artikeln finns att läsa här: http://www.aftonbladet.se/helsingborg/article943472.ab

Purple rain... igen

Nu är de nya matchande lakana på plats också. De är snyggare än vad som framkommer på bilden. Lite skrynkliga, men orka stryka?

image359

image360

Förhoppningsvis sover jag som en prinsessa inatt.


Patt-fia

image358

Den blicken säger mer än tuuusen ord... :P

Purple rain

Sådär då var batteriet laddat. Såhär blev alltså resultatet:

image356

image357

Längderna och fransarna kommer från Indiska. 149 kr styck för samtliga. Jag är absolut nöjd.

Tisdag väll?

Fick just reda på att jag inte kommer att få jobbet jag sökt. Nästa intagning blir till våren...
Nu måste jag verkligen ta tag i det här och söka på lite fler ställen.

Vi fick upp gardinerna igår iallafall. Det blev jättesnyggt. Kommer lägga in kort så fort kamerabatteriet är färdigladdat.
Tvättar de nya lakanen nu också som matchar gardinerna. Tänkte lägga i dem i sängen när jag torkat golven. Dammsugningen är redan avklarad.

Funderar på att köpa mig själv en liten motivationspresent. En mp3-spelare så att jag kan komma igång med löpningen för det är typ tusen gånger lättare att springa med musik än utan. Känner mig lite depp så behöver något för att pigga upp mig själv.
En creative ZEN Stone plus funderar jag på att ta. De kostar faktiskt inte så mycket och så är de små och anpassade till att ha med sig när man tränar. Det återstår bara att välja färg. Det finns svart, rosa, röd, limegrön, mörkblå och vit. Skulle kunna ta en rosa för att matcha kameran, men den limegröna är egentligen snyggast... Det får nog bli en ole dole doff innan jag kan bestämma mig.

image355

Det finns egentligen inga ursäkter till att inte träna. Jag måste verkligen motivera mig själv att ta tag i träningen igen. Synd att jag inte bor granne med ett gym för det skulle verkligen underlätta. Gymträning är faktiskt rolig, särskilt om man är två som går dit tillsammans.

Keeper

Sådär nu har jag varit ute och gått 6,6 km.
Det var uppfriskande. Jag blev biten av en älgfluga, hemska djur.

Min sjal låg i brevlådan när jag kom hem. Absolut en keeper.
Jag ser ut som en krossad tomat i ansiktet idag. Måste vara efter fredagens festande.

 image354

Haha ursäkta håret, syns det att jag inte borstat det på två dagar och haft samma fläta ungefär lika länge? Går det ens att urskilja flätan längre? Och mjukisbyxorna sen... Ja som sagt. Ni får ursäkta mig :P Sjalen är snygg iallafall.

Nu ska jag övertala pappa att sätta upp mina gardinstänger.


"Vi kastar faktiskt sten!!" Haha



Ännu en gammal goding :P

Min oerhört spännande tillvaro just nu

...det ända jag gjort hitills är att städa mitt skrivbord, värma lasagne i mikron och äta den till ett inspelat avsnitt av desperata hemmafruar. Mitt liv är ju helt meningslöst för tillfället och det värsta är att jag njuter av det i smyg. Jag vet att jag måste ta tag i situationen och göra något vettigt snart, men när man väll smaka på det ljuva livet är det svårt att byta bort det.

Jag sitter och letar efter julklappar. Har hittat flera stycken bra saker som jag funderar på att köpa. I år ska jag verkligen anstränga mig och köpa superpresenter till alla som brukar få äran att tilldelas julklappar i mitt hus.
Det svåraste är utan tvekan att hitta något till storebror.
Några tips kanske?

Sen hänger jag inne på youtube också. Man kan verkligen lätt fördriva timmar på den sidan.

Den här killen är ju typ hur skön som helst, honom hade jag nästan glömt bort ju :P


Modellerna lurar oss...

Jag är helt övertygad om att en modells utseende påverkar vår uppfattning om huruvida plagget hon bär är snyggt eller inte. Satte man samma klänning på två olika modeller så skulle de sälja olika bra beronde på respektive modells utseende.

Kolla bara på de här två modellerna. Den vänstra har en gyllenbrun solbränna och ser sådär härligt sund och atletisk ut, medan den högra är en spinkig, översminkad blekfis. Om man nu satte dessa två kort i händerna på 50 killar och bad dem välja ut vilket underklädesset de helst skulle vilja se sin flickvän i så är jag övertygad om att de skulle bli det vita som fick flest röster, även om de svarta kanska egentligen är snyggare.

   



Jag har absolut inga siffor eller vetenskapliga undersökningar som stödjer mina teorier, MEN jag tror stenhårt på det. Någon som säger emot mig?


Uppe med tuppen

Klockan är åtta och jag är vaken, ja jag har tom ätit frukost redan! Det brukar jag inte vara vid den här tiden så jag känner mig skitseg, men jag ska ändå försöka motstå frestelsen att gå och lägga mig igen.
Jag vill få någonting gjort idag. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på om jag ska städa, söka jobb, försöka få upp mina nya gardiner eller någonting annat. Bara jag gör någonting så är jag nöjd.
Funderar starkt på att ringa och boka en tid för ansiktsbehandling. Var så himla nöjd sist, men nu är ju det nästan ett halvår sen... Tiden går aaaaaaalldeles för fort.
Snart är jag gammal. Jag är verkligen livrädd för att bli gammal. Lite töntingt då det är oundvikligt och drabbar alla, men jag vill inte bli rynkig, få hängbröst, komma in i klimakteriet, få åderbråk och en massa läskiga sjukdomar.
Oj, nu kände jag att jag kanske avvek lite från ämnet, men rädslan tog över där ett tag.
Nehepp undrar om jag ska ta och hitta på något nu.
Fortsättning följer...

Resten av greklandsshoppingen

Alla tre grejer är inköpta i samma lilla butik på Poros.

Ring med stor svart sten. Det här kommer att bli en riktig höstfavorit. Problemet är bara att när jag testade i grekland så var jag varm och hade svullna fingrar. Så när jag testade nyss så var mina fingrar stelfrusna i höstkylan och då var den ju alldeles för stor... Typiskt. Jag får helt enkelt ha den på långfingret istället, så den inte ramlar av. Ca 250:-



Skulle egentligen bara köpa en av väskorna, men jag kunde bara inte bestämma mig för vilken jag tyckte bäst om så tillslut blev det båda. De kostade runt 450 kronor båda två.

  

Tanten i affären blev så överlycklig över att jag och mamma handlade så mkt att hon gav oss varsin present också. Jag fick denna plånbok. Ganska ful om jag ska vara helt ärlig :P


Jessica Simpson och Orlando Bloom??

image344


Enligt Starlounge så är de här två tydligen ett par. Jag har faktiskt lite svårt för att föreställa mig de två tillsammans. De känns så himla olika på något sätt. Och what´s up med muschen!?? Skitfult ju. Snälla raka av den Orlando....

Jag ska på fest ikväll. Har precis duschat och målat naglarna. Funderar på vad jag ska ha på mig ikväll för jag har verkligen ingen aning. Känns som att man inte vill klä upp sig för mycket inför en hemmafest, men jag vill inte heller komma nedklädd... Får äta lite frukost så kanske det klarnar.
Hehe frukost, klockan är 12... vilka vanor jag har ;)

Fairest of them all

Kyssjohanna.se har nog världens bästa service. Besällde det här halsbandet igår och det kom idag. Är ens posten så snabb? Eller körde människan själv hit och la paketet i min postlåda??, nästan så att man undrar :P
+ att de alltid svarar direkt om man mailar dem och frågar om någonting. Jag tror att sidan drivs av en superhjälte.

Såhär ser det ut iallfall. Disney Couture by Kidada Jones.

 

image343


Mee like.

Gipsy

Jag såg länge sjalen som ett tantplagg, men jag har verkligen ändrat mig. Det är faktiskt ofta skitsnyggt om man kombinerar det rätt (helst med en snygg skinnjacka).
Hade bestämt mig för att beställa en från nuknuk.com, men så råkade jag kolla mailen först och där fanns det ett litet nyhetsbrev från Nelly.se, så istället blev det alltså denna.

image340
Blammo - Gipsy Scarf 198:-

Kanske beställer en från nuknuk sen också, jag ska fundera på saken...

Greklands-shoppingen

Som utlovat kommer bilderna på mina shoppingfynd från resan.

Först ut, sist inhandlat. En liter härlig Absolut päron. Sjuuukt gott tillsammans med fanta, rekommenderas till alla icke-nykterister därute ;)

 

Sen en väska i fuskskinn. Den var otroligt billig, kostade 12.90 euro så jag köpte den kanske mest för att den kosta så lite, men tycker allt att den är väldigt snygg också.



Sen en måla-tånaglarna grej och två sminkkuddar + en ganska ful sminkväska, men stor och praktiskt i rätt material. De här kostade inte heller knappt någonting så jag kunde inte låta bli.

   

Sen hittade vi en Zara-affär och ingen blev gladare än jag, jag älskar Zara! Det finns ju i Stockholm, men där är jag så sällan. Fick iallafall med mej lite grejer därifrån.

Topp i organisk bomull, kostade stax under hundralappen. Superskön. Jag är inne på t-shirtar med fina tryck på för tillfället har jag märkt.

   

Sen en till topp med tryck. Samma pris på den.
(Det är blixten som får bhn att lysa igenom, det ser inte ut sådär egentligen!!)

   

Hittade en underbar kofta också, verkar varm, den kliar inte och dessutom var den fin. Kostade 24 euro.


   

Det här är min favorit. Den var lite dyrare, men så var det ju en klänning också. Glömde helbilden, men man ser lite på spegelkortet, även om kvalitén är urkass.

 

Sen blev jag ännu gladare när vi hittade Bershka. Var så fokuserad på att hitta presenter till lillsyrran att jag glömde bort att leta till mig själv, men fick iallafall med mej ett linne/klänning därifrån tillslut.

 

Sist men inte minst så köpte mamma en morgonrock åt mig på Marcs and Spencer. Modell lite kortare och tunt mjukt tyg. Den här kommer att bli supersnygg tillsammans med mina fluffiga rosa badlakan...

   

Det var allt just nu. Köpte tre saker till, men de visar jag senare. Måste diska och tvätta lite nu. Alla smutsiga kläder från resan ligger på mitt golv och väntar på att bli tvättade, så det är lika bra att sätta igång.

Taa det lugnt!


Ja se de snöar, ja se det snöar...

...det var väll roligt hurraa!

Nje vet inte riktigt vad jag tycker, är varken negativ eller positiv till den fallande snön.
Måste dock fixa på vinterdäcken, annars är det väll jag som åker ned i diktet.

Kolla vägen är helt vit av snö!
image314

Elvis kollar in snö för första ggn i sitt liv...
 

Korten är tagna för typ en kvart sen, borde tagit nu istället ser jag, för nu är hela gräsmattan vit...

Jag har varit i Grekland.

Jag har varit utomlands. Det är den enkla förklaringen till att min blogg inte har uppdaterats på hela 14 dagar.
Men igår sent på kvällen kom jag alltså hem igen. Vädret har varit underbart och jag är jättenöjd med resan.
Hann med att handla en hel del grejer därnere också, men det dröjer nog tills i morgon innan jag fotar och lägger upp de här.
Så titta förbi imorrn igen så har jag förmodligen tagit mej ut ur jet-lagbubblan


RSS 2.0