Kvällens partyoutfit

Tror att det får bli detta ikväll. Vet däremot inte vad jag ska göra med mitt hår, jag är så himla dålig på att fixa håret. Någon som har några idéer?

image701

   

Dyra drinkar

Ikväll ska det drickas dyra drinkar på Klaras. Jag ska nog bara beställa daquari i olika smaker hela kvällen. Ser verkligen fram emot att få umgås lite med mina vänner/vän (inte säkert hur många som ska med än). Först ska jag dock börja fundera på den ständigt återkommade frågan, vad ska jag ha på mej? Har lite helt nya grejer i garderoben, men inget som känns sådär hundra just ikväll. Men jag ska göra en djupdykning snart och se vad jag kan hitta.

Armsvett?

Är det bara jag som tänker på armsvett när jag ser den här bilden?

image700

Fan

Det är helt knäpptyst. Hela huset sover förutom jag.
För jag kan inte sova. Fan, fan, fan.

Underbara skor

image699

Jag bara älskar dessa skor. Jag vill ha dem! Men jag har ingen aning om vad det är för märke, var man hittar dem eller vad de kostar... Dumma.

Tröstshopping

Ingen har väll missat rea-kvällen på La redoute.
HIttade lite smått och gott, men försökte hålla mig till sånt som jag behöver och som kan användas under flera säsonger. Kollade inte ens på skorna. Jag vill inte fresta mig själv för mycket.

Lång kofta, fast jag tog inte denna färg utan en grå. 194 kronor.


Kofta 599 kronor. i 100% kashmirull. Hoppas att den håller tills jag dör nu då den kostade ganska mycket med tanke på att 599 är halva priset! Jag köpte en svart, inte grå som på bilden.



Blå tunika. Är inte säker på att jag kommer tycka om ärmarna på denna, men jag tyckte så mycket om den blåa färgen att jag kände att det var värt att prova iallafall. 129 kronor kostade den.


Dagens tråkiga outfit

Har noll inspiration idag så jag tog i princip på mig det som låg närmast.
Stora deppdagen.

Halsduk Monki, linne JC, kofta Lindex, jeans MQ + skinnjacka och svarta stövlar.
Inget smink heller. Blöö


 

Ny sjal... igen

Denna gång blev det en lila, också den från nuknuk. Lila är lätt min favoritfärg just nu så denna blir ett välkomnat tillägg till min lilla sjalsamling. Måste försöka få tag i såna där braiga "sjalgalgar" också. Hört talas om att de finns på IKEA. Ska nog åka dit och titta någon dag ganska snart.

 

199.- nuknuk.se

Kolla vad jag hittade

Återupptäckte ett smycke i garderoben idag. Inget mindre än ett Efva Attling halsband. På ringen så står det "from here to eternity". Riktigt tjusigt tycker jag faktiskt, detta ska jag nog ta och börja använda.


image690


image691

Julpynt

image689


Idag har jag julpyntat. En ljusstake och that´s it!
Röda gardiner och dukar, 48 tomtar och en stor julbock är inte riktigt min grej. Det ska vara cleant, om inte annat så för att det är så himla drygt att plocka undan julpyntet efter jul.

Dagens pink passion



Tröja Berlin, jeans Miss Sixty, linne JC, klocka Cronotech,
halsband Kyssjohanna.se, örhängen Friis & CO

Rosa naglar

Jag klippte av alla mina naglar idag. Nog för att det är snyggt med långa naglar, men de hade blivit besvärligt långa. Blev jobbigt att skriva på datorn för jag skrev bara fel hela tiden pga naglarna.

Målade dem skrikigt rosa också. Tycker att det är snyggast om naglarna är korta när man målar dem i en stark färg.


image687


Nagellacket är från Mac. Köpt i Berlin.

Sova

Nu ska jag nog sova. Tänkte prova att gå och lägga mig tidigt för en gångs skull. Imorgon har jag planerat en riktig storstädning så det är väll bäst att samla krafter redan nu. Hoppas att ni sover gott och att jag sover gott! Godnattkramar!

Glöm inte

Glöm inte att köpa mitt armband på tradera! ;) ;)

image686


http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=53006247


Svarta fläckar på vita skor?

 


Hade dessa pumps när jag tog studenten. De är typ lite lackmaterial det vita, sådär blankt.
Tyvärr har det blivit mystiska svarta fläckar på dem. Jag försökte få fort det med vim och den vassa änden på en skursvamp, men det funkar ju inte. Jag vill inte behöva slänga dem när jag bara använt dem en gång heller.
Någon som vet hur man får bort såna här fula fläckar?!

Det lönar sig att klaga

Beställde lite grejer från Accessora för längesen. En av sakerna blev restnoterat och dök sen sedan aldrig upp. Skrev ett mail till deras kundtjänst och klagade och de hade helt enkelt tappat bort min beställning.
Men två dagar senare låg varan i brevlådan + att de skickade med en liten present (plåster på såren?).
Jag blev iallafall nöjd och glad, älskar överraskningar.
Ett lypsyl "a coffee break for your lips". Typ hasselnöt och kaffelatte lukt/smak. Kanske inte det bästa för mig som inte gillar kaffe, men jag blev glad iallafall. Kan ju alltid ge bort dej till någon som jag tycker om :)


image683

Dagens marinblått och svart

     

Skinnjacka Carlings, handskar Björn Borg, stövlar Scorett, jeans Miss Sixty, farfarströja American Apparel, l
inne Topshop, örhängen Friis & CO

Skoinventering

Då typ hela skohyllan är full av mina sommarskor så gjorde jag en liten rensing. Tänkte att de faktiskt inte behöver stå framme hela vintern.

Jag vet inte vilket som är värst:

* Att flera par skor aldrig är använda
* Att detta är långt ifrån alla sommarskor jag har



image678

Ska försöka påminna mig själv om detta nästa gång jag ska köpa skor.

Tina Turner-hår

Mitt hår är helt sjukt stort ikväll, hur gick det här till? Jag ser ju ut som en pudel.

  

Och inget smink heller. Usch.

Nya kuddar

image674

Två nya kuddar från Hemtex. Matchar mina lila gardiner väldigt bra.

Det snöar!

Det snöar fortfarande helt galet mycket. Nästan så man blir lite orolig över att det aldrig kommer att sluta.
Blir att känna mig lite barnslig när det är sånt här väder. Jag vill kasta snöbollar och åka pulka. Lekte lite med hundarna ute nyss, de gillar iallafall snön. Heltokiga blir de såfort det snöar.
Hitills så har jag fått iväg 3 jobbansökningar. Inget av jobben känns direkt som något drömjobb, men jag förväntar mig inte heller att hitta drömjobbet på arbetsförmedlingens hemsida. Så nu är det bara att hålla tummarna för att någon av dem ska tycka om min ansökan.

image668


       

Det blev jättehäftigt ljus på detta kort. Solen bröt igenom molntäcket för ett kort ögonblick.

image673

Liten beställning

Godmorgon! Det är helt sjukt mycket snö utanför mitt hus och dessutom snöar det ännu mer just nu. Fortsätter det såhär så kommer vi helt ärligt att bli fast här inne. Med pappas brutna hand är det ingen som kan ploga infarten.
Jag ska försöka komma ihåg att ta ett kort sen så ni förstår vad jag menar.

Jag och lillasyrran hade inte så mycket annat att göra igår kväll så vi gjorde lite internetshopping. Tro det eller ej, jag var inte värst igår! Medans jag beställde från två ställen så beställde hon från fyra! Hehe.
Jag beställde iallafall detta från H&M + en sjal plus en julklapp från nuknuk.


     

Nu ska jag kopiera CVn.

Min dag

Köpte ingenting åt mig själv idag, men jag lyckades köpa en julklapp till storebror iallafall. Så skönt att ha det avklarat. Snart har jag inga julklappar kvar att köpa. Sen åkte jag hem en sväng till storebrors nya lägenhet också. Han har flyttat ihop med sin flickvän så det var första gången jag såg den. Skitfint var det, nästan alla möbler var svarta. Det enda som var lite tråkigt var köket för det var typ pyttelitet, men man kan inte få allt antar jag.

Grabben spelar pokersm från nu och några dagar framåt beroende på hur långt han går. Det är bara att hålla tummarna för att han lyckas ta de där fem miljonerna eller hur mycket pengar det nu var som vinnaren skulle få.

Jag har tråkigt, vet inte hur jag ska fördriva kvällen. Kanske ska ägna mig åt lite nätshopping för det är ju alltid trevligt ;)


Dagens

image663

Kofta Lindex, Topp Zara i Athen, Byxor MQ

Morning

Godmorgon bloggen!
Jag har precis duschat, tänkte åka in till stan idag. Det ultimata vore ju om jag lyckades bli klar med alla julklappar idag, men jag kan nästan säga redan nu att det inte kommer att bli så. Men lyckas jag bara köpa någon så är jag nöjd. Skulle vara väldigt skönt att bli färdig med storebror. Det är ungefär det svåraste som finns att köpa en julklapp till honom eftersom han aldrig någonsin önskar sig något.

Vår granne röker, det visste jag inte. Såg honom genom fönstret nu. Dessutom slängde han fimpen på marken också. Nu tycker jag inte om honom längre, himla sätt att skräpa ned sådär.

Nu måste jag verklligen klä på mig och äta frukost. Redovisar mina köp sen om det blev några.
Puss hej.

Svull

Min mamma är för go. När hon kom hem idag så hade hon med sig detta till mig.
Precis vad jag behöver just nu.

image662

Sparlåga

Idag är jag verkligen bakisseg personifierad. Allting jag gör går jättelångsamt, inte för att jag gör särskilt mycket heller. Har varit ute på en liten promenad med hundarna och ätit lite lunch bestående av microvärmda rester. Jag är så himla sugen på chiiips. Av någon konstig anledning så blir jag alltid det dagen efter.
Måste in till stan och hämta hem min bil sen så kanske tar jag en tur in på Konsum då. Skulle ju inte vara helt fel om jag säger så.

Jag vill att det ska vara julafton i morgon.


Fyllekaja

Det var roligt igår, en lyckad kväll. Huvudvärken idag påminner mig om det hela tiden.
Fast jag blev förföljd av äckliga drinkar igår. Gick till olika barer och beställde olika saker hela tiden, men alla smakade lika äckligt. Usch. Tur att det finns Baja Päron.
De hade nya idiotiska regler också. Man måste visa leg i baren  v a r j e  gång man ska beställa någonting på Klaras. Jag menar hallå? Dörrvakterna kollar ju leg på alla. Man kan ju tycka att det borde räcka, men tydligen inte.

Mutade mammi igår med att jag skulle städa hela stora badrummet idag om de kom och hämtade mig inatt. Kändes som ett väldigt bra avtal just då, men när jag vaknade i morse kändes det inte så kul längre. Det finns roligare saker än att skura toaletter när man är bakfull liksom. Jeje nu var det gjort iallafall. Hela badrummet är skinade rent och luktar Ajax.

Blev en hel del kort igår också. Bjuder på några stycken, hehe.

     
 



Kaos

Klockan är redan tre och detta är mitt första och förmodligen sista inlägg idag.
Ska vara hemma hos Madde om två timmar så jag har fullt upp med att välja kläder och fundera ut vad jag ska göra med mitt hopplösa hår. Ska jag vara helt ärlig så går det inte bra alls utan det enda jag har lyckats med är att få mitt rum att se ut som ett bombnedslag genom att slänga mina kläder överallt. Hade planerat att använda min nya kjol, men det har ju snöat precis hela dagen och därför känns inte kjol som världens bästa klädsel. Det blir nog ett par jeans.

Har hunnit med att kolla igenom Nellys medlemsrea också, men jag hittade konstigt nog ingenting som jag ville ha. Bra då sparade jag lite pengar där.

Nu måste jag ta mig i kragen och göra mig i ordning. Måste hitta några cider eller nått som jag kan ta med mig också. Ha en bra kväll! Puss och kram

Vardagslyx

image653

En nygjord smoothie och tre nya böcker. Mycket bättre än så blir det inte.

image655

Arbetsförmedlingen

Som jag skrev förut så var jag på arbetsförmedlingen i morse och det var inte så hemskt som jag trodde att det skulle vara :P Jag blev värsta särbehandlad. Jag har ingen aning om varför, men gubben tittade till mig varannan minut när jag satt vid datorn och skulle fylla i uppgifterna. Frågade hela tiden om det gick bra, om jag behövde hjälp med någonting. Och sen talade han med mig hur länge som helst och beskrev allting i detalj så att jag inte skulle missa någonting. De andra personerna brydde han sig inte om alls utan de fick klara sig på egen hand. Haha jag tyckte nästan synd om dem, men det var ju bra för mig såklart. Måste tydligen gå på något tråkigt gruppmöte som de kallade basinformation. Den sjätte december ska jag dit 9.00. Måste skaffa mig ett jobb innan dess så att jag slipper. Jag känner på mig att måndag är en bra dag. På måndag så ska jag skicka ut CVn och ringa varenda företag i hela mellansverige. Sen blir det lagom att jag börjar på ondag eller så. Japp så får det bli. Nu bestämmer jag det.

Om en och en halv timme börjar Traveler vilket jag har tänkt att kolla på. Det börjar ju bli en riktigt spännande handling. Måste göra i ordning naglarna också, så att de är fina tills i morgon kväll. Kanske sparar det till i morrnbitti istället så att risken för att jag ska hinna förstöra dem blir så liten som möjligt.
Sen har jag ju det ständiga klädproblemet också. VAD ska jag ha på mig imorrn?

Dagens "fynd"

Blev lite shopping idag (såklart). Det går ju inte att åka in till stan utan att köpa någonting.
Krämaren hade ju nyöppningspremiär och det såg riktigt fint ut. Kul med stora fina skyltfönster.
Blev däremot lite besviken på Zara som öppnade idag. Detta kan ju iochförsig ha berott på att det var så mycket fok därinne att det var svårt att se vad som hängde på galgarna, men jag tror inte det.
Jag vet inte vad det är med Zara i Sverige. Jag blir alltid lite besviken för utomlands handlar jag jämt på Zara. Affären i Athen tex. där hittade jag hur mycket som helst, men i sverige så känns det alltid som om vi bara får de allra tråkigaste grejerna... men jag vet inte. Blev iallafall mer negativt än positivt överraskad.

Inne på Wedins däremot så var det ju klubbdagar = 20 % på allt.
Köpte dessa små söta örhängen för endast 31 spänn. Nästan gratis ju.

 


Sen fick jag med mig ett par stövletter också. Oväntat va? Haha kan snart utnämna mig själv tll shoeoholic.
Dessa gick på 320 efter rabatten.

image644

 


Julklapp till pappa. Känns bra, jag har inte många julklappar kvar att köpa nu. Hemligt innehåll.



Inne på Scorett fanns dessa. Såg ut som små glittriga snöbollar och jag kunde bara inte hålla mig i slaskvädret.

image648

 


Sen köpte jag lite smink också. Vafasen jag ska ju faktiskt ut imorrn. Man måste ju vara lite fin då :P

Läppglans... vet inte vad det kosta, men ögonfransböjaren kostade iallafall 169:-
Båda från Make Up Store

 



Shopping

Jag har shoppat lite idag och varit på arbetsförmedlingen.
Berättar och visar allting om en stund.

image641

Dagens i läder

image637

   

Jacka Carlings, Jeans MQ, linne JC, farfarströja American Apparel, sjal Blammo, stövlar Din Sko, väska Poros, hanskar Björn Borg, klocka Regal, ringar innre vitt guld, yttre nått billigt.

Hur mycket bonde är du?

Gör testet här:

http://www.tv4.se/tv4/survey/?id=161847FE-314B-4EEC-93CA-8E4CEEF53507

Mitt resultat: (vet inte om jag ska skratta eller gråta)

image636

Du ÄR en bonde
Grattis! Du är en bonde och alltså het

Nog om bönder för ikväll.

Bonden och hans böna

I kvällens avsnitt lämnade Felicia frivillgt Karl-Petters gård.

image633

Det innebär att dessa två töser är kvar på gården
(SLUTA läsa här om du inte vill veta för mycket.)

image634  image635

Jessica framställs ju utan tvekan som Karl-Petters favorit och det skulle förvåna mig om han inte kommer att välja henne till slutet.

MEN och sånt här kanske man inte får berätta, men ryktet säger att Jessica redan har flyttat ihop med en annan kille. Så om Karl-Petter nu väljer Jessica så varade deras förhållande inte längre än en kall cider en varm sommardag.

Sweetie

image632

Supersöta torgvantar från Modström.
279:- på nelly.se

När ska uggsen dö?

Jag har alltid tyckt att uggsen varit superfula. Jag är dessutom övertygad om att de flesta människor delar min åsikt. Uggs är inte vackra, utan ser snarare ut som ett par fula potatissäckar anpassade för att rymma dina fötter. Att de trots detta slagit igenom måste ju bero på samma anledning som att Foppa-tofflorna syndes på var och varannan fot tidigare i år. Och detta gäller inte enbart sverige utan när jag var i grekland så fanns de att köpa där. Uggsen måste helt enkelt vara otroligt bekväma och sköna att ha på sig, likaså foppa-tofflorna. De faktum att de oftast består av lammskinn och är fodrade skulle kunna ses som en bidragande faktor här i vårt iskalla land, men det förklarar inte varför de ses på kändisarna fötter var och varannan dag i soliga Los Angeles. Uggsen är säkert rena himmelriket för kändisarnas fötter som är vana vid att pressas ned i spetsiga skor med 15 centimeters stilettklack. Men det finns faktiskt andra skor som också är sköna! Skor som inte ser ut som något gud glömde.

Efter förra vintern så såg det ut som att uggsen var på väg att dö ut och jag tyckte redan då att det verklligen var på tiden, MEN de lät sig tydligen inte glömmas bort så lätt, utan nu syns de igen på kändisarnas och modemedvetna tjejers fötter. Asos har till och med en stor bildserie med olika uggs i sitt senaste nyhetsbrev.
Att dessa skor dessutom kostar ca 2000 kronor gör mig ännu mer upprörd. Vem betalar så mycket pengar för ett par så fula skor??!! Jag tänker fortsätta att hoppas att folk snart tar sitt förnuft till fånga och slänger dessa vidriga saker.

image625
   
   

Ganska bra start på dagen

Jag snozade i typ en timme i morse innan jag äntligen kom upp, men när jag väl reste på mig efter det så var jag riktigt pigg. Åt frukost bestående av havregrynsgröt (pluspoäng) och sen gick jag upp och satte mig på träningscykeln. Zappade lite och fick fram filmen Into the blue och den var riktigt bra så jag blev kvar där en hel timme tills den tog slut. Nu känns mina ben som kokt spagetti, men det är en ganska skön känsla. Duschade lite, gjorde hårinpackning vilket var väldigt välbehövligt! Det är ju så lätt gjort bara att smeta i håret och låta det sitta där ett tag. Ändå så blir det nästan aldrig av.

Gav mina föräldrar min julklappsönskelista i förrgår, men sen dess så har jag kommit på en massa saker som jag glömde att skriva. Varför är det alltid så?

Nu ska jag maila korten från i söndags till chefen och sen är det väll snart dags för lunch kanske.
So long så länge, haha vad dumt det där lät.


 

image624
Ge mig Jessica Albas hårfärg nu.

Fula Betty

Tisdagskvällar är nästan lite jobbiga eftersom det är så himla mycket bra på tv. Jag får myror i brallorna av att sitta stilla så länge. Vore kanske annorlunda om jag hade gjort något vettigt under dagen, typ jobbat. Jag måste verkligen styra upp mitt liv snart. Promenaderna räcker inte, jag måste börja träna på riktigt. Jag måste sluta sova till elva på förmiddagen, sluta äta enbart smörgåsar och skaffa mig ett jobb. Ett ordentligt jobb. Usch jag blir ju trött bara jag tänker på allt jag behöver göra. En kväll i tv-soffan kanske inte är så dum ändå...


image622

Not very uggly....

Jag vill igen

image621

Jag vill gå på bal en gång till.

Telefonförsäljare?

Hade ett missat samtal på telefonen när jag kom in från dagens långpromenad. Ringde upp och kom till Uniflex. Det visade sig att de hade ringt för att erbjuda mig jobb... som telefonförsäljare.

Givetvis så tackade jag nej. Jag tänkte inte ens efter utan orden kom automatiskt ut ur min mun.
Alltså folk jobbar som det och jag menar inte att de är mindre värda en alla andra, MEN inse fakta.
ALLA hatar telefonförsäljare. Särskilt jag. Och jag vill inte ha ett jobb där jag ständigt ska försöka pracka på folk en massa saker som de inte vill ha. Eller ett jobb där alla jag pratar med blir sura såfort jag presenterar mig och berättar varför jag ringer.

Nej tack. Så desperat är jag inte.

Paljetthysteri

I princip varje modeblogg har väl skrivit någonting om pajettklänningen och kjolen som ingår i HMs julspecial.
Jag tycker att dessa plagg är helt okej, men jag förstår inte hysterin. Jag tycker istället tusen gånger bättre om dessa plagg ur kollektionen:


image617 image618



Klänningen ska jag ha! Den kommer den 20 December och kostar ynka 98 kronor.
Nattlinnet kostade 49.90 eller något sånt och kommer något tidigare.

Sen när jag ändå var inne på sidan kollade jag runt lite till. Hittade den här klänningen som jag också tyckte var jättefin. Den var lite dyrare, 349:- och finns i svart, vitt och grått.

image620

Japp, det blir nog en beställning inom kort.

Nyhet funky pear

image616

Center med päronsmak! Inte nog med det, päronen är dessutom funky
Hmm det här ska bli intressant.
Jag avlägger en rapport senare.

Update: Den var god. Smakade alldeles lagom mycket päron.

Nytt nagellack

Köpte det här på tradera för någon vecka sen. Helt nytt för bara 50 kronor (I vanliga fall kostar de 110). Idag kom det och jag är nöjd och glad. Härlig rosa färg.

image615

Byta

image614

Tänk om man fick byta ut dagen höst/vinterrusk mot detta. Åååh säger jag bara...

Snygga

   


Kolla vilka snygga shorts jag precis hittade på Nelly.se.... 349:- från Koola Anna.

Haha värst vad mycket saker jag vill ha idag känner jag :P

Shoppingsugen!

Åh jag är bara så himla sugen på att köpa någonting. Spelar knappt någon roll vad jag skulle köpa, bara det var något fint. Tycker så himla mycket om den här klänningen i lila. Finns att köpa på minauk.com.
Den andra beiga är från glitzy.se och den är fin den med, men jag tycker om den lila mycket mer.
55 euro kostar den om jag fattar rätt, men sen tillkommer ju frakten också. Och hur stor den blir vet man aldrig när man beställer från utlandet...


image609  image610

Favoritstövlarna

image608


Hittade dessa redan förra vintern och jag kan inte släppa dem. De är ju så himla fina. Det är något speciellt med näbbstövlar, men jag vill ha ett par äkta som dessa. Hittade mammas gamla och de hade funkat om de inte varit så slitna. Men det är ju ganska förståligt när de var en sådär hundra år gamla och hade stått på en vind de senaste 30 åren.

"Vår klassiska Beak Boot är tillverkad i det finaste naturgarvade nötskinn. Varje par är unikt och tillverkat för hand. Finns i färgerna: Natur, Röd, Mossgrön och svart."

Vore det inte för priset så skulle jag ha köpt dessa för längesen, men de kostar liksom 2600 kronor och det känns bara föööör mycket för ett par stövlar.
Nej jag får fortsätta att gå runt i mina näbbstövlekopior från Vagabond. De funkar det med antar jag.

Finns att köpa på www.beakboots.com

Segt segt

Det går sådär med städandet. Plockade undan hälften, men sen blev jag trött på det så jag gick ut med hundarna istället.
image607

Jag har världens biosug. Skulle så gärna gå och se en bra film på bio ikväll.
Helst skulle jag nog vija se Saw 4. Även om jag redan innan jag sett den vet att jag skulle blunda mest hela filmen eftersom Saw-filmerna jämt är så himla äckliga så skulle jag vilja se den iallafall.

Nehepp nu ska jag antingen återgå till städningen eller lägga mig i tv-soffan och slappa.
Hmm svårt val eller hur? Haha

Vaddå? Jag behöver väll inte städa?... eller?


Chokladtillverkning

Idag har jag varit på avslutning med jobbet. Vi fick göra choklad, eller ja det fanns en massa choklad i spritspåsar och sen skulle vi blanda och smaksätta som vi ville i glasburkar.
På glasburkarna stod det namn på olika kändisar så egentligen skulle vi göra choklad som vi tyckte skulle passa dem, men jag brydde mig inte så mycket utan gjorde som jag själv trodde skulle bli gott istället.
Gjorde en till mig själv med ljus choklad och vit choklad och en massa baileys. Sen gjorde jag en med mest mörk och lite ljus choklad och whiskey till pappa och sen en med ljus choklad, lite vit choklad och svartvinbärslikör till mamma. Sen var det burkar över så jag gjorde en fjärde också, men den minns jag knappt vad jag hade i.

Sen hade vi en liten frågetävling och efter det fick vi lunch. Någon kinagryta med ris, foccatiabröd och sallad. Till efterrätt fick vi glass (såklart...) Inge förutsägbart alls.

Efteråt åkte jag hem till Rimon och Georgette. Jag älskar verkligen den familjen! Världens härligaste ungar. Får jag bara hälften så underbara barn så är jag nöjd :P
Men mellanflickan frågade mig om jag var gravid.... Hmm kanske ska börja banta iallafall. Haha

Nu är jag då hemma. Min pappa har brytit handen idag, men DET är en annan historia.

Mina choklader
image597

image598

       
    


Den absolut äckligaste chokladen gjorde utan tveksam Stina...
Och JA burken innehåller choklad, INTE barnmat. Uscha

image606




Dagens med röda ögon

image596

Skinnjacka Carlings, klänning Zara i grekland, knästrumpor Indiska, stövlar (nya!) Scorett, sjal nuknuk.se, klocka och armband presenter, ring grekland + väska från Esprit

Kom precis hem varit borta heeela dagen. Ska äta lite nu, men sen avlägger jag en rapport om dagen. Det lovar jag!

Dagens + kladdkakebak

Dagens enkla klädsel består av klänning från Yaya och knästrumpor från HM.
Väldigt skön mysoutfit om jag får säga det själv.



Kladdkakan blev supergod. Vi grundade med den och sen blev det tacopizza från Pacos.
Nu är magen tjock och glad. Imorgon måste jag nog tvinga mig själv att träna :P

image595

Nu ska jag fortsätta kolla på fotbollen.
Sa innan att jag trodde att Spanien skulle vinna med 2-0. Jag tror att jag kommer få rätt!

Puss puss


 


Men hallå

Nu ligger han och sover också. Hmf! Jag tänker allt väcka honom för han har lovat att vi ska baka kladdkaka.
Sådeså.

En sak till

Det var en sak till i paketet från HM igår, men jag kunde inte visa med risk för att K skulle se.
Men nu har han fått dem, ett par kallingar från Cavallikollektionen.

image593

Sexmaraton

Nu ska jag åka och hämta en lyckligt lottad man. Egentligen skulle jag göra det imorgon, men jag orkar inte vänta.
Sen ska vi ha sexmaraton.

Ormarmbandet på Tradera

Nu har jag lagt upp armbandet på tradera! Köp det gärna ;)

image592

http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=52195399

Cavalligrejerna på posten

Fick just ett litet paket i brevlådan. Var lite skeptiskt till Cavallis kollektion från början, men gillade underkläderna och smyckena.

image588

Lite underkläder

image589

Och till sist detta urläckra armband

image590

image591

Funderar på att sälja armbandet. Det finns inte ett enda sånt här på tradera så det skulle nog gå. Alltså jag tycker att det är skitsnyggt, men jag tror inte jag skulle använda det så mycket och då är det kanske bättre att nån annan har det så det kommer till användning.
Någon som är intresserad av att köpa?

Linday 84 minuter i fängeset

image587
Stackars rika flicka


"Lindsay Lohan avtjänade igår sitt fängelsestraff för rattfyllan i Beverly Hills i somras. Liksom spekulationerna blev det tilldömda dygnet nerskuret till endast 84 minuter bakom lås och bom.

Skådespelerskan checkade in halv elva igår morse in i kvinnofängelset i Lynwood i Kalifornien, och var ute igen redan innan lunch, rapporterat sajten Tmz.

- Fröken Lohan var samarbetsvillig. Hon blev fotograferad, fick lämna fingeravtryck, och sattes i en väntecell men släpptes sedan, berättar polisens talesman Steve Whitmore för tidningen People.

I samma fängelse avtjänade både Paris Hilton och Nicole Richie sina straff för att ha kört utan körkort respektive ha kört bil påverkad tidigare i år.

Lindsay blev från början dömd till att tillbringa fyra dagar bakom lås och bom, men fick med hjälp av proffsiga advokater ner straffet till 24 timmar i fängelse samt tio dagars samhällstjänst. Hon började avtjäna den senare delen av straffet i måndags med att arbeta för Röda Korset i Pomona utanför Los Angeles.

Tiden i fängelse skars ner på grund av att hon fick tillgodoräkna tiden hon avtjänade under sin arrestering."
Källa: Starlounge

Det här är ju bara löjligt! 84 minuter, det är inte ens en och en halv timme. Det tar ju längre tid hos frisören för fasen. Från att fått ett straff på 4 dagar så behöver hon sen bara stanna i 84 minuter. Ofta en helt vanlig människa fått samma behandling liksom. Jag tycker att lagen ska vara lika för alla även kändisar! De har så mycket fördelar här i livet ändå så det räcker. Kör man rattfull så är man dum i huvudet och då ska man straffas för det, även om man är kung, president eller världsberömd.


Boktips!

Jag har precis läst två böcker av Khaled Hosseini.
Den ena hette "Tusen strålande solar" och den andra "Flyga drake"

image585                            image586

Båda böckerna skildrar trettio år av Afghanistans historia. Från ett fritt folk till talibanernas intåg med nya stränga regler. Skillnaden är att i den ena boken så ser man det hela från ett manligt perspektiv och i den andra boken ett kvinnligt.

Böckerna var jättebra och jag rekommenderar dem absolut. Det är egentligen konstigt att vi är så himla dåligt insatta i vad som har hänt i resten av världen.
Jättebra julklappstips till en mamma, syster eller moster som gillar att läsa.

Höstens 22 mysigaste koftor...

...enligt msn Mode och skönhet

Jag skulle vilja ha nr 1, 12 och 14.

image583


image584

"SalongK.se har valt våra 22 favoriter."

1. Kofta i skön alpmodell från H&M, 398 kronor.
2. Klassisk beige kofta från Lindex, 299 kronor.
3. Omlottkofta i lila från Lindex, 299 kronor.
4. Kofta i etnisk stil från Indiska, 549 kronor.
5. Grå kofta med skärp från Stella McCartney, cirka 5900 kronor.
6. Vacker bolero från Dagmar, cirka 2395 kronor.
7. Grovstickad kofta från Topshop, cirka 600 kronor.
8. Kofta i lång modell från H&M, 498 kronor.
9. Lila kofta med skärp från Ellos, 199 kronor.
10. Kofta med trekvarts-ärm från Topshop, cirka 600 kronor.
11. Kofta med stickade mönster från Baum und Pferdgarten, cirka 2295 kronor.
12. Klassisk kofta i grått från La Redoute, 398 kronor.
13. Gul kofta som lyser upp höstmörkret från Ellos, 399 kronor.
14. Lång kofta med stor krage från Vero Moda, 360 kronor.
15. Grå kofta med hög krage från Bik Bok, 399 kronor.
16. Julröd kofta från Soaked in Luxury, cirka 500 kronor.
17. Lila kofta i lång modell från La Redoute, 369 kronor.
18. Kofta i klassisk stil från Peak Performance, 1199 kronor.
19. Svart kofta i utvsängd modell från H&M, 349 kronor.
20. Kofta i starka färger från Missoni, cirka 10 400 kronor.
21. Turkos kofta med stickade detaljer från Josefssons, 349 kronor.
22. Kort kofta med rosett i halsen från Camilla Norrback, 1695 kronor.

Varför måste Spice Girls vara nakna?

Okej jag säger inte att Spice Girls hade stil när de var som hetast på 90-talet och såg ut ungefär såhär:


image582


MEN däremot så tycker jag att de nu, en sådär tio år senare borde ha lärt sig lite. Visst de klär sig i svart och Victoria har skor från Loubortini, men vad handlar Geris kjol om? Och VARFÖR är de i princip nakna hela tiden? På detta kort har de mycket kläder på sig om man jämför med i videon. Det är bara Mel C som behåller kläderna på. Jag undrar bara varför? Är de rädda att de ska bli utan uppmärksamhet om de inte klär av sig kläderna? Är de otroligt stolta över sina kroppar? Har deras manager sagt åt dem att de ska göra såhär? eller vad handlar det om? Tycker ända att de uppnått den åldern då man kan lita på sitt eget omdöme och insett att man inte behöver vara naken för att slå igenom.


image581

Clinique - high definition lashes

Idag så har jag provat en mascara från Clinique. Den har en lite annorlunda borste som är "normal" på ena halvan, dvs jämn och burrig, medans den andra sidan består av en kam med små tunna fransar. Detta gjorde att det var lite svårt att veta exakt hur den skulle användas, men jag tyckte att kammen var bra för de mindre fransarna under ögat och för att separera de övre. Det blev inga klumpar och mascaran var ganska lättanvänd, men det blev heller inget superresultat. Utan volymen och längden blev som med vilken mascara av de billigare märkena som helst. Hålbarheten var helt okej. Mascaran smulade väldigt mycket och under dagen så har de ramlat in såna där mascarasmulor i mina ögon vilket varit väldigt irreterande. Det jag vill få ut av en mascara är volym, långa fransar och att den inte smular. Därför var denna mascara inget för mig och den får bara 2/5.

image578


Utan mascara:
Med mascara:


 


Dagens shopping

Okej nu ska jag visa mina köp.
Först köpte jag ett par skinnhandskar på MQ från Björn Borg. Jag har letat efter ett par bra ganska länge nu, men de flesta handskar jag testat har inte passat. Jag har ganska långa fingrar så de har liksom varit för korta för mig. Dessa satt perfekt och dessutom hade de mudd! Jag älskar muddar för det blir så varmt och gosigt.
399:- kosta dem.

image572


Sen gick jag förbi utanför Scorett och genom fönstret såg jag dessa på en hylla! Hur lyckas jag? Hehe, men jag sprang iallafall in och testade dem och naturligtvis så kom jag ut med en påse därifrån. Tror att det var spännet och banden som jag fastnade för. De kostade 899:-, men tycker egentligen inte att det var särskilt dyrt med tanke på att de var skinnstövlar.
Till mitt försvar så får jag väll säga att jag har letat efter ett par nya svarta stövlar utan klack för att ersätta mina gamla trasiga hur länge som helst nu.

image573

     

Nu börjar Traveller om en halvtimme. Såg det förra veckan och tyckte att det verkade ganska lovande så jag ska ta och kolla på det ikväll igen. Liiite jobbigt med dubbelavsnitt kan jag tycka. Hela kvällen går åt då.

Dagens tordag

Trodde det var fredag idag så jag var jätteglad ända tills jag fick reda på att det var torsdag...

Inne:
image567

 

Ute:
image570

Jeans Miss Sixty, knästrumpor, linne och tunika HM, halsband Oxxo, örhängen Snö Of Sweden, klocka Chronotech, duffel Peak Performance, sjal nuknuk.se och stövlar från Wedins.

Hjälpte mamma att shoppa julklappar till mina syskon idag och naturligtvis
råkade jag shoppa lite åt mig själv också, fast att det inte var meningen :P

image571

Visar om en stund. Först ska jag äta kvällsmat!

Nytt inlägg

Har precis varit och duschat så nu sitter jag här och funderar över vad jag ska ta på mig.
Gubben som slipade golven har åkt hem så nu kan jag höra vad jag själv tänker igen. Den där hima slipmaskinen förde världens oväsen. Hoppas att han använde hörselskydd, annars är han väll halvt döv just nu.

Idag SKA jag göra klart min önskelista. Har börjat på den tusen gånger, men den blir aldrig klar. Mamma tjatar på mig för hon vill kunna börja köpa julklappar hon med.

Ska strax in en sväng till stan. Får se om jag hinner lägga in en dagens innan, om inte så kommer det när jag kommer hem igen.

Min dag

Vi blev kvar i Västerås mycket längre än vad vi planerat. Planen var att smita därifrån vid tre, men vi kom inte hem förrän halv åtta. Under tiden vi var där så hann de bjuda på mat och fika tre gånger. Helt sjuk, usch jag tycker inte om att tvingas äta sådär mycket onyttiga saker på samma dag. Det är en sak om man har valt det själv och köpt sina absoluta favoritchips, såna kalorier kan jag gärna ta, men artighetskalorier då man äter allt möjligt onyttigt som man inte ens tycker är gott bara för att vara artig mot värden. Såna är om jag ska vara helt ärlig ganska värdelösa. Dagen var ändå ganska trevlig även om den innehöll en del drama, men det är alldeles för invecklat för att jag ska kunna redogöra nu.

På vägen hem behövde vi handla lite så vi stannade vid ICA Kvantum, jag tror att det var i Köping.

image561


Hittade ett par stövletter från Vagabond som jag blev lite smått förtjust i. 900 kronor kostade dem, men jag köpte dem inte. Kan ju inte köpa allting som jag hittar jämt. MEN jag ska nog ändå tänka på saken.

image562


Jag kan inte gå förbi ett par pumps utan att vilja ha dem. Jag är sjuk, har hundra par pumps i olika färger som jag aldrig använt... Men erkänn att de var snygga?!

image563


Hittade ett par bruna vinterskor som jag också gillade även de från Vagabond. Nu köpte jag ju ett par stövlar nyss, men dessa skulle nog vara bra att kompletera med tror jag. Riktigt sköna var de också.

image564


En tuggummiautomat

image565


Fick iallafall med mig lite hygienartiklar hem. Kanske inte världens roligaste att köpa, men grejerna går ju åt.
Rakbladen kostade 145:- för ett 4-pack!! Det tycker jag faktiskt är jättedyrt, jag menar hur mycket kan det kosta att tillverka ett rakblad? 10 kronor kanske? Löjligt dyrt... men jag var tvungen. Har inte bytt blad på min rakhyvel på säkert ett år. Den är så slö så jag tror inte ens att man skulle kunna skära sig med den (om man nu av någon anledning skulle vilja det).

image566


Nej usch vad jag babblar. Ska gå och lägga mig. Det har varit en lååång dag och imorgon ska golvena slipas och om denna snickare är som alla andra snickare så kommer han förmodligen att sätta igång very early in the morning tyvärr.
Godnattpuss!

Dagens onsdag

Ska iväg till Västerås om en liten stund. Hade spränghuvudvärk igår kväll så det tog ett bra tag innan jag somnade, vilket känns idag. Skulle väldigt gärna sovit några timmar till. Men nu är jag uppe och påklädd iallafall. Måste hinna äta lite frukost innan vi åker också.

image556

     

Klänning American Apparel, leggings JC, knästrumpor HM, linne HM, klocka och armband presenter

Tv-maraton

image555


Har just avslutat kvällens tv-maraton. Det är alldeles för mycket bra på tisdagkvällar på kanal 5! Jag har suttit framför tvn sen 18.30 liksom. Usch man ska inte kolla på tv så länge i sträck, men ändå. Stackars alla människor som saknar den kanalen. Fick jag bara välja en kanal så skulle det lätt bli femman!

Nya tapeter

Tapetseringen går framåt, även om jag kanske tycker att det borde varit klart redan. Men ganska fint blir det allt.

image552


image553

Jag blir dissad, av en hund...



Jag gör allting för att vår lilla hund ska leka med mig, men det ända han är intresserad av är att följa efter min mamma :P

Dagens tråkiga

image551


Idag ska jag ingenstanns så min klädsel består av mindre roliga, men sköna plagg. Känns lite löjligt att klä upp sig när man inte ens går ut genom dörren på huset.

Jeans Levis och t-shirt Carlings + strumpor från Lindex

Nu ska jag försöka skriva en önskelista. Mamma vill visst börja köpa julklappar.

Smashbox O-GLOW

Tänkte att jag skulle börja skriva lite recensioner på olika skönhetsprodukter som jag testat. Först ut är:

Smashbox O-GLOW

image548


På blush.se står det såhär om produkten:

"O-Glow är en ny revolutionerande form av rouge i geléform. Den genomskinliga gelén reagerar med din hud och ger dig en fräsch, fin färg som passar perfekt till just din hudton.

Så fungerar det: när du applicerar O-Glow så aktiveras det energigivande Goji Berry-C komplexet och ger upphov till en microcirkulationseffekt som i sin tur ger dig en frisk och rosig färg. O-Glow är fullmatad med antioxidanter som granatäpplekärnor, C-vitamin och marinplankton, allt för att göra din hy strålande vacker!"

Jag håller väl inte riktigt med om att den är fullt så fantastisk.
Att den är just i geléform gör att den är lätt att applicera, men det är däremot svårt att få ett jämt resultat på kinderna. Istället blir det gärna lite flammigt då det känns som den färgar lite olika mycket på olika delar av kroppen. Eftersom man måste använda fingrarna för att applicera den så blir ju även dessa rosa, vilket kanske är mindre snyggt.
Jag har en väldigt ljus hy och jag tror att denna rouge är mest lämpad för just den hudtypen då den blir väldigt rosa. Om man som min mamma har en liten mörkare hy så blir resultatet mycket mindre tydligt. Eller ska jag vara ärlig så syndes det knappt överhuvudtaget på henne. Allra bäst är den nog på en blond person med ljus hy.
Testade även att ha den på läpparna och där blev resultatet faktiskt riktigt snyggt om man gillar lite ljust hallonrosa läppar.
Om resultatet varar hela dagen kan jag ännu inte uttala mig om, men det var ungefär en timme sen jag applicerade den och hitills så har det hållt bra.
Sammanfattningsvis så är jag inte så imponerad, men visst funkar den, åtminstonde på min ljusa hy. Tycker däremot att 260:- kanske är lite dyrt för en så liten tub.

 



15 ml kostar 260:-


Fina naglar igen

image547

Mina naglar såg förjävliga ut i morse så jag var bara tvungen att fixa dem. Blev lite fransk manikyr igen för det får naglarna att se så himla fräscha ut. Riktigt långa naglar börjar jag få också. Hoppas de håller sig från att gå av några dagar till!

Nytt rekord!

Igår hade jag fler besökare än någonsin på bloggen! Jag tycker att det är jättekul att så många människor tagit sig tid att läsa vad jag skrivit. Nu är de bara att hoppas att folk fortsätter att läsa min blogg.
Målarsnubben använder mitt rum som något slags genomgångsrum idag. Tapetserarbänken står utanför här och han tapetserar rummet innanför. Därför så har jag en stig med vita fotspår genom hela mitt rum bestående av slipdamm efter spacklet. Väldigt trevligt, inte. Ska bli så kul att storstäda hela mitt rum när han är klar sen...

Fick iallafall photoshop på datorn igår kväll. Försökte lite grann igår, men ska jag vara ärlig så fattade jag ungefär ingenting. Jättesvårt ju! Skulle behöva en instruktionsbok eller två.

Nu ska jag fixa lite kort till mina kommande inlägg.
Ha en bra dag!

Jag tycker sånt här är kul

Okej, man SKA inte skrämma folk. Det är elakt, men jag KAN ändå inte låta bli att tycka att sånt här är roligt. Så är det bara :P

 

Jag måste skaffa mig en extra ratt till min bil, hehe


Help me pliiiiiis

Var får jag tag i photoshop? Vilken version ska man ha? Och kostar det någonting?!
Jag är helt vilse.

Jag vill lära mig nu nu nu, men måste ha programmet innan jag kan börja.

Vad kostar en Chanel 2.55?

Kollade runt lite på blocket och tradera och där skulle en person ha 7000 för en oanvänd Chanel 2.55.
Jag har ingen aning om det är rimligt eftersom jag inte vet vad en ny kostar i affär.
Någon som vet?
Jag skulle helst vilja ha den svarta eftersom den är lite mer tidlös, men jag är svag för den röda också.
Den är urläcker det måste jag erkänna.

image546


Men jag lär väl få fortsätta drömma. För även om jag skulle kunna köpa en väska för tiotusen så skulle jag aldrig göra det, eller inte i nuläget iallafall. Mitt samvete säger ifrån för det finns så mycket annat jag skulle behöva köpa för de där tiotusen kronorna. En ny säng till exempel.

Jag som gammal, apa, afro och kines

Jag kunde naturligvis inte hålla mig. Man kunde ju göra om sig till allt möjligt på den där sidan, inte bara till gammal.

Men kändisarna blev de bra mycket snyggare som gamla än vad jag blev.
Haha enjoy:

Jag som gammal tant:

image540

Och så motsatsen. Jag som baby, riktigt söt faktiskt :P

image541

Jag som 50% apa

image542

Jag som afroamerikan

image543

Och tillslut, jag som asiat

image544

Så vilken var bäst nu då?
Sidan var alltså:
http://www.faceofthefuture.org.uk/
Glöm inte att visa resultatet för mig sen!

Kändisarnas utseende om 40 år

Hehe. Usch vad fula vissa ser ut. Särskilt Ola, han åldrades verkligen värst av alla enligt dessa bilder.

Victoria Silverstedt

image535

Daniel

image536

Carolina Gynning

image537

Idol-Danny

image538

Idol-Ola


image539

Vill du ta reda på hur du själv kommer att se ut om 40 år kan du göra det här:
http://www.faceofthefuture.org.uk/
Själv väljer jag att avstå. Jag vill inte veta hur hemsk jag kommer att se ut. Hehe

Myssnygg

Jag vill mysa, men det går inte för jag sitter här ensam vid mitt skrivbord och han är långt härifrån.
Vill att min boy ska vara här, och att han ska ha på sig några av dessa enbart!

image534image526image527image528


Däremot skulle jag bli ganska ordentligt avtänd om han hade på sig något sånt här


   

Är inte Y-front typ det osexigaste som finns? Eller är det bara jag?

Det stör mig!

Okej detta är ett I-landsproblem, men det stör mig lika mycket för det.
Dessa stövlar kom in till Nelly när jag var i grekland och när jag kom hem så va de redan slut i alla storlekar utom 40-41 och jag behöver 39.
Men de stod att de förmodligen skulle komma in igen i slutet av oktober så jag kollade sidan typ varje dag för att hinna beställa dem innan de tog slut igen eftersom jag verkligen vil ha dem.

image519  image520  image521


November kom och det hade fortfarande inte fått in några så jag mailade kundtjänst i går och de skulle troligtvis inte få in några fler blev svaret. Nähepp, men varför skriver ni det då?

Jag blir ju sur. Jag vill ha dem och har letat på massor av ställen, men de finns ingen annanstanns, eller de finns på have2have.se i vitt, men jag vill ha svarta! Letade igenom hela stockholm efter ett par svarta stövlar, men hittade inga andra som jag verkligen tyckte om.

Så om någon vänlig själ någonstanns vet hur jag ska få tag i dessa, snälla berätta det för mig...

Dagens + lite matbilder

Klänning MQ, tröja och strumpor HM, ring från grekland, armband Kenneth Jay Lane


Och så lite bilder från söndagsmiddagen

Vårat matbord
image515

Lite fläskfilé
image516

Världens godaste äppelpaj
image517

Till fläskfilén åt vi salsa, potatisgratäng och sås. Till äppelpajen blev det vaniljsås. Allt var jättegott och jag blev proppmätt! Är lika mätt fortfarande fast att det var fyra timmar sen vi åt, hehe.
Pappa verkade bli väldigt glad över sina fyra presenter. Och om han nu inte det så spelade han väldigt bra.
Vi har precis kollat på Death Of A President. Den var ganska tråkig, mer än dokumentär än en film, men jag satt iallafall kvar hela så det gick att stå ut.

<3 Pappa <3

När jag vaknade i morse så hade jag världens träningsvärk! (AJAJAJ) + att jag fortfarande har ont i rumpan sen passet på träningscykeln i förgår. Insåg ganska snabbt att en springtur inte var genomförbar, men jag tog med mig ena hunden och sen gick vi på långpromenad. Det börjar vara riktigt kallt ute nu och jag fick sätta på mig långkalsonger för första gången i vinter.

Ingen har väll missat att det är fars dag idag? (hoppas jag)
Min storebror och hans flickvän kommer hit vid två så då ska vi äta middag och fira min käre far.
Mamma har redan börjat nere i köket. Fläskfilé med potatisgratäng och sen äppelpaj ska det bli.
Jag tycker om såna här dagar. Jag ser dem inte som något påtvingat, utan jag tycker om att få en anledning att köpa presenter till dem som man tycker om. Och jag älskar ju min pappa, det gör jag verkligen. Han ställer alltid upp till hundra procent.
Jag förstår inte hur jag ska klara mig den dagen någon av mina föräldrar inte finns kvar längre. Usch jag vill inte ens tänka på hur hemskt det kommer bli!

Jag har iallafall köpt ett par långkalsonger från Björn Borg med orangea och gula blommor på. Min pappa är typ Kung Långkalsong. Han har på sig långkalsonger på sig nästan jämt. Det är väl möjligtvis i juli-augusti som han kan vara utan ibland. Men han har bara såna där fula urtvättade marinblå saker så jag tänkte att nu ska han få ett par snygga för en gångs skull.

Det blev mycket prat om långkalsonger i detta inlägg ser jag, men det ska inte upprepas ;)
Nu ska jag nog hjälpa mamma lite. Får se om jag tar lite bilder sen som jag kan lägga upp.
Ha en bra dag nu, och glöm inte pappa!


Cool väska


Cool väska tycker jag. Gillar kontrasten mellan svart och vitt. Det är snyggt nästan jämt, inte minst när det gäller tapeter. Väskan kommer ifrån asos och jag skulle gärna ta emot den om jag fick den av någon. Om jag kan tänka mig att betala nästan 4000 kronor för den vilket är vad den kostar?? Njjeee den är snygg, men såå snygg...

image513

Målarn väckte mig

Jag råkade somna. La mig på sängen i två sekunder och naturligtvis somnade jag. Blev väckt för 5 minuter sen av att målaren kom in och skulle säga att han skulle åka hem. Pinsamt värre.
Jag hatar att bli påkommen med att sova mitt på dagen. Egentligen vet jag inte varför jag ens reagerar, men det känns som man gör något fel när man sover mitt på dagen. Då borde man istället utnyttja tiden och få saker gjorda. Särskilt om det är av en människa man inte känner.
Där låg jag nedbäddad under mitt fluffiga rosa täcke och fattade ingenting. Sen stod han ju och prata en lång stund så då blev det en sån där jobbig situation där jag hade två val:
1. Ligga kvar under täcket och prata med honom därifrån
2. Stiga upp medans han stod och pratade med mig och på så sätt visa honom att jag var obekväm med situationen.
Jag gjorde typ ett mellanting av de båda alternativen. Satte mig upp på sängen. Det kändes bättre än att ligga kvar.

Innan jag somnade så satt jag och kollade på lite armband på cocoo.se.
Är lite sugen på att köpa något av dessa två, men kan inte bestämma mig för om jag har mest användning för ett i silver eller ett i guld.

 


Annars så är ju de här också väldigt fina.

   


Jag vet att man inte ska hålla på och köpa sig en massa saker innan jul... Men de är ju så fina, och det är ÖVER en hel månad kvar till jul. Så länge tror jag inte att jag kan hålla mig utan att köpa någonting.

Vad göra nu?

Det blev en joggingrunda så nu känner jag mig riktigt nöjd med mig själv. Gick inte att springa hela tiden, dels för att det var väldigt isigt på vissa ställen och dels för att jag höll på att dö stundtals. Min kondition är verkligen inte vad den har varit. Ska försöka att inte stoppa i mig något onyttigt nu också för det vore ju synd att förstöra detta. Än så länge har jag lyckats ganska bra. Åt en banan direkt efter och nu har jag precis ätit ungsbakad lax och kokt potatis till lunch.

Den stora frågan är hur jag ska fördriva resten av dagen. Har egentligen inte lust att göra någonting överhuvudtaget. Även om solen skiner så var det överraskande kallt utomhus så jag tror att jag stannar inne.
Städa gjorde jag ju igår så jag får väll försöka hitta en bra bok eller nått. Kanske ska ringa någon kompis till och med? Jag får se vad som händer.

Lördagsmorgon

Solen skiner för fullt just nu. Jag sitter här och smälter min frukost som bestod av två mackor med skinka och tranbärsjuice. Funderar på om jag ska motionera lite idag. Promenad eller jogginrunda det är frågan?
Egentligen borde jag springa, jag behöver det mest, men det är fortfarande en del snö på marken och vägen ser helt genomfrusen ut vilket talar för en promenad. Allra helst skulle jag vilja simma ett par km i en simbasäng, men det känns så tråkigt att åka in till Linde helt själv.
Jeje vi får se hur jag gör. Först ska jag iallafall smälta klart den här frukosten och sen så ska jag lägga in lite musik på mp3-spelaren.
Ha en bra dag!
Puss

Gissa kändisen

Hihi någon som ser vem det är? (tjejen alltså)
Hennes frisyr är bra mycket snyggare nuförtiden...

image507

För övrigt så har jag sjukt ont i rumpan. Jävla 40 minuter på träningscykeln... När man tvingar sig själv att träna så kan man väll åtminstode kräva en skön sadel att sitta på?

Fredag = Idol

Nu var det fredag igen och självklart så har jag just kollat på Idol. Discotema ikväll, vilket faktiskt känns rätt kul.
Jag hoppas att Mattias åker ut i kväll. Inte för att jag tyckte att han var dålig, men alla andra är så himla grymma och någon måste ju offras för att de ska få stanna kvar.

Bäst i kväll var utan tvekan Amanda. Jag älskar verkligen den människans röst! Hon är grym.
Hon var bra i kvällen program, hon har varit bra i många andra program, men bästa uppträdandet någonsin är fortfarande hennes första audition. Säger som Peter: "Tror att jag är kär"




I övrigt så är ju Marie grym också, men det kan väll ingen ha missat vid det här laget.
Nu är det bara att hålla tummarna för att rätt person åker ut.

Update: Att just han skulle åka ut kändes lite oväntat faktiskt. Kunde inte låta bli att tycka lite synd om honom för han såg så himla ledsen ut. Inte minst i eftersnacket.
Han sa knappt ett ord utan kämpade bara för att inte bryta ihop.

En gång hade vi en grävling i vårt klassrum.

Det tyckte jag var häftigt. En tam liten grävling som man kunde gosa med, Lillan hette hon. Om jag inte minns fel så hittades hon när hon var superliten (kan tänka mig att hon såg ut som en råtta utan päls), de hade typ att välja mellan att låta henne dö eller ta hand om henne. Och ja ni förstår själva vad som hände. Grävlingen fostrades i en lägenhet. Gick på låda och åt hundmat. Fränt va?


 

Jessica goes Martha Stewart

Idag tillbringade jag hela förmiddagen i köket. När jag vaknade i morse så fick jag en plötslig lust att baka och efter en titt i skaferiet insåg jag att det mesta fanns hemma.
Först gjorde jag kolakakor, sen chokladsnitt och avslutade sen med en mjuk pepparkaka med lingon i. Det är nästan slöseri av mig själv att inte bli bagare när jag är så skicklig. Jag borde dela med mig av denna underbara gåva. Haha, eller så behåller jag den för mig själv. Palla gå upp klockan tre på morgonen, kan man ens säga att det är morgon 03.00?

Efter det städade jag toaletten, tömde diskmaskin, trampa träningscykel i 40 minuter framför ett inspelat avsnitt av topmode, bytte lakan, duschade och fixa de naglar som blivit förstörda av allt hushållsarbete.

Här kommer resultatet:

image501

   


Ser gott ut va?
Frågan är nu bara vem som ska äta upp allt det här? Jag tänker ju knappast sätta i mig allt det här själv.
Får nog lov att ställa till med kalas eller nått. Bjuda in alla grannar på fika...

Fick mitt arbetsgivareintyg och omdöme idag också. Det var helt sjukt mycket lovord. Alltså jag visste att min chef tyckte om mig, men såå mycket? Shit jag måste vara världens bästa anställd.
Nu ska jag börja söka jobb på riktigt för med det där omdömet så kan jag få vilket jobb som helst ;)

60 meter kö för Cavalli

"Rusning efter H&M:s Cavallikläder

Klockan 10:00 släpptes idag Roberto Cavallis kollektion för H&M.

En designer som är känd för sina glamorösa klänningar och mycket djurmönstrat. I morse köade kunder runt om i landet där kollektionen började säljas idag.

- I vår butik på Hamngatan i Stockholm var det cirka 60 meter kö när vi öppnande, så det var så klart fullt drag, säger Camilla Emilsson-Falk på H&Ms pressavdelning."
 Aftonbladet text-tv Publicerad: 2007-11-08

image500


Jag har aldrig riktigt förstått mig på den här HMhypen som råder varje gång någon ny kollektion släpps efter ett designersammarbete. Och ska jag vara ärlig så trodde jag att detta sammarbete skulle bli en flopp. Inte för att jag tycker att Cavalli är dålig eller något sånt, men jag tänkte att få människor skulle kunna tänka sig att betala upp till 3000 kronor för en HM-klänning + att typ allting var djurmönstrat, vilket kan bli lite mycket ibland. MEN jag hade tydligen fel. 60 meter kö utanför butiken på Hamngatan.... 60 meter kö är många människor. Hoppas att de var värt att stå därute och frysa, trängas och sen springa in för att slita åt sig de plagg de kollat ut.
Trängsel och hysteri är inget för mig. Har sett ett armband i kollektionen som jag skulle vilja ha. Ska kolla om man kan köpa det i onlineshopen imorgon. Om inte så spelar det faktiskt inte så stor roll, då får jag använda pengarna på något annat helt enkelt.

Någon som var där och köade i morse?

Istappen

Mina händer är så kalla att de skulle kunna användas till att kyla ned hela Saudiarabien, få en katt att frysa ihjäl, omvandla sprit till isbitar eller få en penis med stånd att krypa in och gömma sig.

Okej jag kanske överdrev en aaaning nu, men de är verkligen helt sjukt kalla! Det spelar liksom ingen roll om jag stoppar ned dem i ett element för att tina upp dem för såfort jag tar bort händerna därifrån så återgår de till sin istappsform igen.
Det här är faktiskt inte roligt. Okej om man är en tant på 85 år med noll blodcirkulation, men jag är 19, inte 85!
Dumma dumma händer...

Autfiten todaj

image499


Inviger min nya duffel idag. Det är ju så himla kallt ute så man har inget annat val än att pälsa på sig.
Ska in en sväng till stan. Kolla in syrrans lägenhet som hon fick förra helgen. Jag har bara sett den en gång och det var på visningen när någon annan person bodde där så det ska bli kul att se.

Duffel Peak, tunika HM, linne JC, sjal nuknuk.se, jeans Miss Sixty, stövlar Bianco, armband Kyssjohanna.se

Jag orkade verkligen inte tvätta håret idag så jag drog i en massa torrshampo istället. Därför luktar min hårbotten kokosnöt just nu. Gillar det inte egentligen, men vad gör man när mitt nya torrshampo jag beställde för två månader sen fortfarande är restnoterat?

är det vinter nu?

Paket nummer två var från nuknuk.
Jättefin sjal. Jag är nöjd och tror att jag kommer använda den här mycket nu i höst/vinter. Var går egentligen gränsen? Är det när första snön kommer, för isåfall blev det ju vinter igår. Eller räknas november som höst och i december börjar vintern? Jag har ingen aning....

image498








55% Pashmina 45% Silke


Dagens snöanpassadeoutfit

Jag vet inte hur vädret är i övriga sverige, men här har det iallafall snöat hela dagen. Det är dessutom jättekallt ute så jag klädde på mig ordentligt med kläder innan jag gick ut.

Inne:

image493


 

Jeans Miss Sixty, linne JC, kofta Zara i Athen, örhängen Snö, klocka Chronotech

Ute:

image494

Jacka Peak, stövlar Din Sko, mössa HM, vantar

Och så årets första riktiga snö. Den förra låg ju bara kvar en timme:

image495

image496

Wienerbröd?

Det blev lite fransk manikyr. Tänk vad mycket bättre man känner sig såfort naglarna är nyfixade. Eller jag gör det iallafall. Naglarnas skick betyder jättemycket för om jag ska känna mig fixad eller inte.

image489

Nu har jag något gott som ligger och väntar på mig. Ska bli ett sant nöje att äta upp den :P

image490

Och när det är gjort ska jag öppna mina två paket som kom på posten. Slänger in en dagens sen också.
Nu wienerbröd!

Stockholms-shoppingen

Framförallt så köpte jag presenter i Stockholm. Fardagspresent åt pappa och sen julklappar, vilket känns superskönt. Jag har bara tre julklappar kvar att köpa nu och det är hela en och en halv månad kvar till julafton!

Men lite grejer åt mig själv fick jag allt med mig hem också, som tur var :)

Jeans från Miss Sixty. Köpte dem på Åhlens för 1099:-. Jag behövde verkligen ett par nya jeans eftersom jag spräckte mitt sista hela par i söndags. Nu äger jag iallafall dessa. Gillar färgen mest av allt och dessutom är de sköna. Bara en sån sak...

image475


 


Inne på SOUK i en butik längst in längst ned köpte jag denna mysiga mössa för 149:-. Det syns inte så bra på kortet, men den är ljusrosa och gråblå.

image478




Vinterstövlar från Din Sko. Tror de kostade 380 eller något sånt, de var billiga iallafall. Fodrade och varma.
Sen lite hårnålar och ett trepack strumpor från H&M.

image480


 


Sen hamnade vi inne på Monki och där blev det en mössa till med matchade halsduk. De kosta 100 resp 150:-
Fanns i svart och turkost också, men jag gillade det gråa bäst.

image483




Och sen det kanske mest oväntade köpet. Hade inte planerat att köpa ett par sneakers, men fastnade för dessa och de kostade bara 250:- faktiskt. Det är ju jättebilligt :P
Fick med ett par gröna skosnören också, generöst värre.

image485


Min katt däremot, verkade inte så förtjust i skorna. Kolla minen, hahaha.

 


NU fixa naglarna. De är i akut behov av lite manikyr!

Ge mej nu

image474


Jag skulle jättegärna vilja ha minst två av dessa armband från A.V Max.
De finns på Kyssjohanna.se och kostar 225:- styck,
inte så farligt med tanke på att de är guldplätenterade med 22k

Helst skulle jag vilja ha det rosa och det svarta. Såå snyggt tillsammans.

Slampa?


Studentboende Uppsala

image472


Lite opassande namn kanske...

Tvåkönad morot

image473


Morot med snopp. Höhö.
Jag kan inte sova. därför jag sysselsätter mig med sådant här istället. Ganska underhållande är det om jag ska vara helt ärlig.

Back in town

Hemma igen efter tredagarssemestern i stockholm. Allting har varit hur bra som helst och jag är så himla nöjd. Det enda som är tråkigt är att det redan är över.
Idag är jag superseg. Ska försöka packa upp och sen lägga in lite bilder från resan på datorn. Lovar att redovisa mina köp senare också.

Update:

Nu har jag lagt in korten.
Hotellet var hur fint som helst. Jag saknar redan sängen hur mycket som helst! Den var så mjuk och skön och stooor! Försökte få ned den i resväskan, men lyckades tyvärr inte :P

image466

image467

Utsikten
image468

Och det här var nästan bäst av allt, världens största spegel framför sängen.
Hehe lite snuskigt kanske, men vi var nöjda.... ;)
image469

Och så badrummet. Inte världens lättaste att fotografera. Det satt en högtalare därinne som var kopplad till tvn. Så vill jag också ha. Då kan man gå på toa mitt i favoritprogrammet utan att missa något, eller lyssna på MVT när man duschar, helt perfekt.
image470

Vi kom alltså till Stockholm på lördag förmiddag efter att suttit typ 20 minuter i bilkö utanför Södertälje. Konstigt nog så kändes det mycket längre än 20 minuter just då.
När vi kom fram så checkade vi in på hotellet där vi stannade en liten stund och sen åt vi lunch på Kungshallen. Efter det träffade vi hans kusin med flickvän och gick sen på stan resten av dagen.

Söndagen gick vi upp halv nio. Åt supergod hotellfrukost (mini-wienerbröden var bäst) och sen gick vi ut på stan igen. Jag prövade ett par jeans som jag kollat in dagen innan och blev sen skitsur när de inte passade.
Vid fyra gick vi tillbaks till hotellet. Vilade en stund och bytte sen om för konserten.
Där fick vi sen stå och köa i 45 minuter innan vi kom in i världens längsta kö. Hann tappa känseln i alla tår för det var så himla kallt att bara stå där. Efter två förband var det dags för Dimmu Borgir. Vid den tidpunkten hade jag så ont i fötterna att jag inte kunde tänka på något annat. De höll på lite längre än en timme och sen tog vi tunnelbanan in till stan igen. Klockan var typ tolv när vi kom in till stan och vi var båda helt slut. Jag köpte nudlar och lösgodis på Seveneleven och han köpte mat på McDonalds mittemot. Sen tog vi med oss allt upp på hotellrummet och åt.
Efter typ två godisar så somnade jag fortfarande helt stelfrusen i den underbara sängen.




Måndagen gick vi upp samma tid. Duschade och packade för att sen checka ut. Sen gick vi direkt för att köpa nya stövlar till mig. Jag hade så ont i fötterna att jag kunnat tagit på mig vadsomhelst, bara de var bekväma. Det blev iallafall ett par mysiga fodrade stövlar som jag satte på mig direkt i affären och sen gick i hela dagen.
Efter det åt vi superdyr frukost på Waynes Coffe. Kycklingwrap med advokadoröra och hallon&mangosmoothie. Väldigt gott måste jag erkänna. Sen shoppade vi allt möjligt. Nästan allting jag köpte i Stockholm köpte jag på måndagen.
Klockan 18 gick bussen från stationen och kvart över åtta var vi tillbaks i Örebro. Trötta, men nöjda. Åh vad jag längtar tillbaks.

Bara en liten sak...

Som ni kanske märkt så har jag inte shoppat så mycket på sista tiden vilket till största delen beror på att jag ska till stockholm i helgen och har sparat mig tills dess, men något litet undantag måste man ju få göra ibland så jag köpte den här sjalen alldeles nyss. Naajs tycker jag.



199:- från nuknuk.se

Mitt hår är hemskt

Just nu är jag så fruktansvärt trött på min hår och min långa utväxt!
Jag vill gå till frisören NU! Istället får jag tålmodigt vänta på min klipptid som inte är förrän den 28 December. Hallå 28 december!! Det är ju hur länge som helst tills dess. Och ändå bokades den här klipptiden för typ två veckor sen. Måste just min frisör vara så himla uppbokad jämt?
Just idag så känner jag jättemycket för att klippa mej en liten lugg också. Inget konstigt med det eftersom jag får för mig ungefär en gång om året att jag ska klippa lugg, men sen när jag väl gjort det så ångrar jag mig jättemycket.

Det här är i princip ända luggklippet som jag blivit nöjd med (i tonårs/vuxen-ålder, när jag var liten hade jag jämt lugg), och det var för typ 4 år sen. Sen dess har jag försökt att få något liknande, men det har blivit misslyckat och jag har sparat ut det till snelugg varje gång... Senast blev luggen alldeles för kort, det var det hemskaste hitills!

image461


Superrufsig snelugg...

image462


Välkammad snelugg...

image463


Snelugg på utväxt....

image464


Ja ni ser ju själva...

Sitter och kollar på lite kändishår för inspiration. Det här är min absoluta favorit. Exakt sådär skulle jag vilja att mitt hår såg ut färgmässigt just nu.

image459


Det här är favorit nummer två. Så snyggt när man får till slingor som ser sådär naturliga ut!

image460


Någon som har nummret till Anistons eller Victorias frisör??!! Jag kanske får lov att sälja min bil för att kunna betala dem, men just nu känns det nästan som något jag skulle kunna vara beredd att göra...

Är du hemma?

Såhär inleddes ett telefonsamtal i vårt hus igår:

Kvinnan i fråga (mammas väninna) ringde alltså till vår HEMTELEFON

Hon: Hej!
Mamma: Nämen hej!
Hon: Är du på någon restaurang eller?
Mamma: Eh... nej jag är hemma.

Ganska korkat sagt kanske, hehe, Men jag tyckte att det var kul.

Snyggt klädd

 
Bilderna är från Nelly.se

'
Jag önskar att jag var klädd sådär just nu, mkt snyggt tycker jag.
Istället sitter jag i mina mjukiskläder och gömmer mig i köket. Det är fönsterputsarmänniskor på hela övervången så jag tycker att det känns lite jobbigt att vara där uppe. Kan inte lämna gården heller eftersom det bara är jag som är hemma idag.
Tyvärr börjar det bli lite långtråkigt att sitta här. Det enda som händer är att det ringer en massa telefonförsäljare exakt HELA TIDEN. Jag håller på att bli galen. Ska försöka leta reda på den där sidan där man kan skriva upp sig på en lista så att de inte får ringa till en. Det ska jag göra nu på en gång!

RSS 2.0