Ryckande nytt från ASOS

Smakar det så kostar det...
3471 kronor om man ska vara exakt...


image1373

Bastopp?

image1372

Denna topp är så himla fin bara för att den är så himla enkel. Och att modellen ser ut som en helt vanlig tjej förhöjer helhetsintrycket av bilden ännu mer. Jag gillar både toppen, och bilden starkt.

Frågan är bara om jag skulle se lika underbar ut i denna topp. Jag är tveksam. Dels tror jag inte att färgen är den bästa för mig, och dels för att jag tror att man lätt ser tjock ut i den där. Sen är den dessutom gjord till 50% av polyester, vilket jag hatar... Å andra sidan är den från AA och ganska billig så den kanske funkar ändå... Dilemma var ordet.

Hej bloggen

Nej jag har inte gått och dött, även om man absolut skulle kunna tro det med tanke på min stora frånvaro.

Idag är jag LEDIG! Och det känns supergött. Sitter i mina röda pyamasbyxor med vita prickar på och lyssnar på Rammstein. Det är rätt mycket på gång i mitt liv för tillfället. Jag och min kära kollega försöker få igenom ganska stora förändringar på jobbet och sen så ska jag eventuellt flytta, men inget är helt klart ännu så därför väljer jag att inte vara alltför detaljerad ännu.

image1371

Ligga lågt

Som ni kanske märker så ligger jag lite lågt med bloggen för tillfället. Jag har inte haft någon inspiration att skriva + att jag har haft en hel del att tänka på. Men oroa er inte, jag kommer snart tillbaks igen och då lovar jag att jag ska vara bättre än någonsin!

Sego

Igår gick jag och la mig klockan åtta. Jag var verkligen helt slut då. Nu efter att ha sovit i 10 och en halv timme känner jag mig konstigt nog precis lika trött. Att åka till jobbet känns fruktansvärt omotiverande också. Dessutom börjar påsklovet om bara 4 dagar. Fy fan. Den som ändå fick ha påsklov... Ja märker kanske hur fruktansvärt negativ jag är just nu. Det är nog bäst att jag slutar innan jag lyckas överföra denna negativa energi på någon annan, men ibland så måste man bara klaga lite.

Träningsvärk

Skapliga träningsvärken jag har idag... Allt är Paolo Robertos fel, hans träningsprogram är för bra. Om en timme åker jag till jobbet. Det känns lite drygt, men det ska bli riktigt kul att träffa Malin igen. Var en hel vecka sen vi sågs sist nu. Det är det sämsta med att båda jobbar heltid, vi får bara jobba tillsammans en dag i veckan.

Annars har det väll inte hunnit hända så mycket denna morgon. Det regnar och är grått utomhus.

Hoppas att ni alla får en bra dag. Ta hand om er.

Hah!

Hah! Jag har gått ned hela 2 kg under senaste veckan.
Och det enda jag gjort är att sluta äta onyttiga saker.
Jag ska sååå fortsätta med detta.

Tre månader kvar till Grekland. Fixar jag minus 3 kg i månaden så är jag hela 11 kg lättare än förra veckan lagom till semestern.

Jag kommer verkligen att klara detta.
Om jag så måste leva på broccoli så ska det gå.

image1370

En kotte i örat

image1369
Nog för att jag bor i skogen, men det finns väll gränser?

Åsahjärtaniklas örhänge kotte, 349,- (Accessora.se)

Glamourös? Not

image1368


Önskar att jag kände mig lika het som hon ser ut. Tyvärr är det svårt att göra det när man ligger på knä och skurar toaletten. Ska nog ta mig en lååång dusch och sköja bort allt det äckliga och komma ut därifrån som en ny väldoftande människa.

Godmorgon

image1367


Tjena tjena!
Natten har varit underbar. Jag sov och sov och sov utan att behöva springa upp och spy en endaste gång. Just nu håller jag på att tvätta. Mitt golv är så täckt av kläder att man inte ser vad det är för färg på golvplankorna, så det tänkte jag ändra på idag. Kanske ska städa toaletten också, för den känns inte som världens fräschaste såhär dagen efter.

Våra låtar håller nog ganska hög klass ändå...

Estonia Eurovision Song Contest 2008 (winner song)




Cyprus Eurovision Song Contest 2008 (winner song)



Om detta är vårt motstånd i Eurovision så spelar det nog ingen roll vilken låt vi skickar. Vi kommer att vinna ändå...

Weeei

image1366
Eleven har sänkt priserna på hela sitt sortiment av Aquolina, upp till 25% till och med. Detta gör mig glad, jag älskar att duscha och smörja in mig i produkter därifrån. Kanske dags att lägga in en beställning rent utav?

Riktigt snyggt

image1365

Riktigt snygg killoutfit.

Bild Noel.se

Hallelulja

Det gäller bara att vänta tillräckligt länge.

Lunchen gjorde precis en bakåtvolt ut ur min mun.

Spya

image1364


Jag är hemma just nu fast att det är min jobbdag idag. Efter att bara ha jobbat någon timme så började jag må illa och sen blev det bara värre och värre. Tillslut stod jag inte ut så jag åkte hem. Eftersom min pappa precis har varit magsjuk och min mamma blev det idag så drog jag slutsatsen att jag blivit smittad. Jag vet ännu inte om jag har magsjuka, men någonting är det iallafall för jag mår inte alls bra. Illamående och magont. Usch det känns inte alls kul. Känns bara som jag går och väntar på att första spyan ska komma... Och roligare saker finns det ju att vänta på.

Cooooling

image1363


Jag älskar den här bilden.
Hela outfiten är så galet ful att helheten blir snygg.
Eller så är jag övertrött just nu. Jag vet inte :P

Fullt upp

Det märktes verkligen att det var lördag idag. Jag tror att hela Örebro + halva resterande Sverige var och hälsade på på mitt jobb idag. Svettigt vare.

Lyckades få värsta jacket i fingret också. Det ville liksom inte sluta blöda.
Vilken tar mig till en annan grej som hände igår.

K sågade nästan av sitt finger med en bandsåg. Han fick åka till akuten och sy.
Tack och lov att jag slapp se det. Jag hade förmodligen svimmat.

image1362

Carola ut

Carola och co klarade inte ens att slå Nordman.
Haha ja vad ska man säga?

Undrar om hon ångrar att hon ställde upp i år? Det skulle jag ha gjort.

Det är sant

image1361


Ska jag berätta något helt otroligt? I morse så gick jag upp 40 minuter tidigare än vanligt helt av fri vilja för att gå upp och sätta mig på träningscykeln innan frukost. Jag blev dessutom jättesvettig så någon nytta måste det ha gjort. Tyckte det var lika bra eftersom när jag kommer hem klockan nio ikväll så är jag förmodligen alldeles för trött för att motivera mig till någonting sådant. Det känns faktiskt riktigt skönt att jag gjorde det. Kanske ska försöka att göra det till en vana? Fast då får jag nog skaffa mig några filmer för i morse var det enda som sändes Lilla huset på prärien och ska jag vara helt ärlig så finns det roligare program att svettas framför. Dessutom är jag inne på dag tre av total avhållsamhet från allt som innehåller socker och det går mycket lättare än väntat.

Nu ska jag åka till jobbet. Det däremot ska bli mindre kul. Säkert fyrtio barnkalas idag...

Talande klocka?

image1360


" Engelsktalande 80-tals inspirerande klocka som säger vad tiden är. Funktionen går att stänga av, alarmfunktion. Klockan är i hårdplast med reglerbart armband."

Hmm lustig sak. Jag undrar hur ofta denna klocka berättar vad tiden är, en gång var femte minut? en gång i kvarten? en gång i timmen? Hur som helst så känns det ganska drygt med en engelsk röst som hela tiden ska påminna om vad klockan är. Men samtidigt kan jag inte låta bli att gilla den liiitegrann.


Fri frakt

image1359

På nelly.se för er som inte lyckas lista ut det på egen hand.

Njäääe

image1358

De här jeansen var väll ingen hit direkt? Inte smickrande för figuren iallafall...

Marint

image1357

Jag kommer förmodligen aldrig att tröttna på det marina modet. Varje vår är det likadant, allting som är vitt, blått & rött blir jag förälskad i. Denna väska från ASOS är ju bara så fin. Dessutom är den lagom stor... Synd att jag precis beställt saker därifrån, eller kanske tur för min plånboks del :P

Del 3

image1355

image1356

Ville egentligen ha OPI:s orangea nagellack, men det fanns inte så jag tog ett från Depend istället.

Kunde inte välja vilket par solglajjor jag skulle ta så det fick bli båda paren. Haha :P

Gårdagens shopping - del 2

image1353

Lindex fortsätter att överraska. Denna underbara oversize-tee köpte jag igår. Dipdye-trenden är något som jag verkligen gillar. Dessutom är det handgjort så ingen topp ser exakt ut som någon annan. Billig var den också. 149 kronor om jag inte minns fel. Veckans favorit får bli denna topp.

image1354

Gårdagens shopping - del 1

image1350

image1352

Mobilhållare från Driinn - Åhléns 59:-

Praktisk grej. Nu slipper jag ha mobilen på golvet när jag laddar den...

Strålande sol

Vädret idag har varit helt underbart. Äntligen en dag då jag är ledig och vädret är som jag vill!
Jag gick upp vid nio ungefär, duschade och åt frukost och sen gick jag ut på en lååång promenad. Var borta över tre timmar, men då hann jag in i några affärer också. Men risk för att låta alltfr positiv så njöt jag verkligen av varje sekund. Jag kom liksom på mig själv med att gå och le och då är det illa. Folk tror ju att man är ett mongo om man går omkring helt själv och flinar.

På vägen tillbaks så handlade jag lite. Blev en riktigt nyttig och god middag idag. Potatis&purjulökssoppa med egenbakat bröd. Vindruvorna är kvällens framför-tvn-godis.


image1349


Beach 2008 - nu är det du mot mig.

Min nya vän

image1347

image1348

Snart fem

K gick upp klockan fyra. Eftersom de har så mycket att göra på jobbet just nu så börjar han två timmar tidigare, dvs. fem på morgonen varje dag hela veckan. Jag märkte just att detta är en väldigt jobbig tid att vakna på. Det är helt omöjligt för mig att somna om så nu sitter jag här mitt i natten och bloggar istället.

Jag måste verkligen tänka på min hållning när jag sitter vid datorn och sluta sitta såhär som en annan hösäck. Nej, rak rygg ska det vara. In med magen, ut med bröstet som min danslärare brukade säga när jag gick på dans för hundra år sen.

Nu tänker jag lägga mig i soffan. Undrar vad de visar på tv såhär dags på dygnet?

The day

Lugn dag idag också. Skönt, särskilt med tanke på att det är påsklov om två veckor och då lär vi ju få fullt upp.
Jag är skittrött just nu. Ska nog bara byta till rena lakan i sängen och sen gå och lägga mig.
Ska hem  till K efter jobbet imorgon och det kommer väll ta ungenfär två timmar att åka hem till honom därifrån, så därför kan det nog vara bra om jag får rätt antal timmar sömn inatt.

Barnmat & vitt vin

Nu är jag hemma hos Malin. Vi har haft en asskön dag på jobbet, med jättelite kunder. Istället har vi städat typ varenda kvadratcentimeter av köket, och lagret, och städrummet osv...

Efter jobbet åkte vi till Willys för att handla lite grejer, bla köpte vi 30 burkar med barnmat. Haha, trettio burkar liksom. Fattar ni hur tungt det var eller? Kassen gick dessutom sönder när jag packat allt och skulle gå ut i affären. Det blev världens smäll och sen stod jag där röd i ansiktet i ett helt hav med barnmatsburkar medans ALLA människor i hela affären stod och glodde på mig. Och inte nog med det eftersom Malin erbjudit mig att följa med henne hem och dricka en flaska vin så hade jag köpt ett par sjukt sexiga mintgröna tanttrosor på Willys eftersom jag gärna ville ha ett par rena tills i morgon. Jag ska fan ta kort på dem och lägga in dem här i bloggen bara för att de är så sjukt fula.

Nu ska jag återgå till mitt vin och vår enorma godispåse. Ja precis, så bra gick det med min nyttiga dag, men det var faktiskt Malins fel + att Willys hade extrapris på lösgodis.

Jag får väll börja mitt nya liv i morgon istället. Eller i övermorgon ;)

image1346

Chubby - Malins rottweiler

NY dag

Idag är första dagen av resten av mitt liv....

Jag vet inte vem som kom på det där uttrycket, men för mig så känns det ganska deprimerande. Jag är redan 20 år är därför har jag redan förbrukat sådär 1/3 eller 1/4 av mitt liv. Ganska tragiskt.

Men nu ska vi inte vara såna. Jag bestämde mig igår kväll att denna dag ska bli en sån där nyttig dag då jag enbart lever på havregrynsgröt och morötter. Håll tummarna för mig för det är inte säkert att jag lyckas.

En bra låt



Avslutar dagen med en otroligt bra låt.

Nu sängen.

Samtal från i fredags

I taxin

Elin: Vad kostar det till Frimis? 70?
Chaufför: Nja, vi har höjt avgiften med 8% så det blir nog lite mer
Elin: 8%!!?? Du skojar!?
Jag: Garvar i baksätet
Chaufför: Nej, men istället har vi sänkt framkörningsavgiften från 30 kronor till 29
Elin: Amen grattis, EN jävla SPÄNN!!
Jag: Garvar ännu mer
Chaufför: Muttrar något ohörbart

Madde kommer in i taxin

Elin: Madde har du hört!? De har höjt avgiften med 8%
Chaufför: Ja idag faktiskt
Elin; Idag också! Vad fan...
Jag: 8% rätt ned i fickan, just idag... Hmm
Chauffören: Muttrar förolämpat
Madde: Garvar
Elin: Garvar ännu mer

Senare framme vid Frimis

Chaufför: 98 kronor då
Elin: Dra kortet
Chaufför: Ska vi runda upp till 200 då?
Elin: ALDRIG i HELVETE! 98 kronor och inte en spänn mer
Madde & jag: Garvar och ramlar ut ur taxin

Elin kliver ut en stund senare

Elin: (helnöjd) Kolla jag snodde hans penna!!
Jag: VAD? Snodde du hans penna? Varför?
Elin: Ja han blev sur, han sa att det var hans enda penna
Jag: Hahaha, men varför gjorde du det?
Elin: Jag kanske behövde en penna. Det kan han gott bjuda på

Efter en stunds tystnad

Elin: Åååhnej, tror ni att han debiterar mig nu??


Haha. Du är så klockren gumman...
(Med reservation för att jag kan ha blandat ihop vissa repliker)

Vårkänslor

image1345

Denna bild ger mej vårkänslor om något.
Synd bara att det inte ser ut såhär när man kollar ut genom fönstret.
Det är snarare blött, grått & lerigt.

Jag tror förresten att jag ska satsa på ett par pilotisar i år.

(Bild & kläder från Forever21)

Tråkigt

Jag tycker verkligen att det är tråkigt, eller nej, snarare JÄTTEtråkigt med bloggar som helt och hållet saknar bilder.
Bilderna behöver inte alls ha med innehållet i texten att göra, bara de finns där.
Särskilt om inläggen är typ en mil långa, jag vill kunna skumläsa.
Min blogg ska iallafall aldrig bli sån.

Handyman

Idag fick jag äntligen tummen ur bakdelen och satt upp två tavlor som bara stått och väntat på att bli uppsatta en hel evighet. Resultatet blev väldigt bra, men det tog sin lilla tid att få tavlorna att sitta i samma höjd.

INNAN:
image1341

EFTER:
image1342

INNAN:
image1344

EFTER:
image1343

Det är mycket kläder just nu

image1340


Men det beror på att det är söndag och jag är så trött att jag inte orkar göra något annat än att sitta och kolla kläder på internet. Denna jacka var jag bara tvungen att publicera eftersom den ha en så underbar färg. Den skulle verkligen kunna pigga upp vilken grå dag som helst.

Också denna är från Stella Kei.

Snygg kavaj sökes

image1339


Till våren vill jag ha en snygg kavaj. Frågan är bara var man ska hitta den där rätta kavajen som inte kostar halva månadslönen. Jag tror att jag vill ha en svart, men jag är inte riktigt säker där heller.
Denna kan man köpa på Stella Kei för 1799 kronor. Den är snygg, men jag gillar inte att den bara knäpps med en knapp. Jag vill att knäppningen ska bestå av iallafall tre knappar tror jag.

Blåsa i munnen

Jag har en blåsa i munnen igen. Det gör ont faktiskt. Så fort jag äter nått som är sött, salt eller surt så svider det som bara den. Ingen som vet någon mirakelmedicin man kan ta för att få blåsan att bara försvinna?
Berätta gärna isåfall.

Det snöade när jag vaknade för två timmar sen, men nu är snön nästan helt borta igen.

Jajust ja ominstallera PS var det ju jag skulle göra idag. Lika bra att få det gjort.

Underbar klänning

image1338

revoleclothing

Buzz

image1337


Min storebror är på besök ikväll så vi + mamma och pappa har tillbringar hela kvällen i tv-soffan framför detta spel (fast vi har filmvarianten istället för musik). Jag brukar inte vara så mycket för spel överhuvudtaget, men det här är faktiskt riktigt kul! Och det blev ju inte mindre kul av att jag vann sista omgången :P

Jag fattar inte

Hur kan en människa vara så full av skit?!

Jag blir så förbannad.

image1336

Samtal från igår

När vi är påväg in på krogen så sitter det en kille i en glugg i väggen och tar inträde

Maddi: Jaha, och vad vill du ha av mej då?
Killen: 80 kronor tack.
Jag: Men Madde, sådär kan du inte gå omkring och säga till killar bara sådär
Killen: Hehe, nej, jag skulle ha sagt hundra tusen, höhö
Maddi: (Med en mycket sarkastisk ton) Ja det var ju tur att det var det och inte något annat du ville ha då...


Minst fem vakter som stått bakom oss och har hört allting brister ut i största asgarvet över den tröga killens svar.


Dagens outfit

image1335


Cashmerekofta La redoute, jeans Stadium, tee Carlings, klocka Tritoni, armband Kyssjohanna & Angela Gotborn

Ser ni vad smal min katt har blivit förresten? Helt otroligt.

Jag var ute igår

Är inte alls bakis idag, men trött däremot. Sov inte alls många timmar i natt så om en stund är det förmodligen jag som slumrar framför teven. Det var galet kul att träffa mina flickor och trots den stressiga starten så blev det en ganska lugn kväll. Förmodligen är det också därför som jag inte mår skitilla idag.

image1333

Då den ena av oss i sällskapet av någon anledning hade skitbråttom att komma iväg (*harkel harkel* inga namn nämda ;)  ) så var vi på krogen redan halv tio. Det sög ganska hårt eftersom vi var typ först. Eller ja, det var väll kanske fyra pers där innan oss... Men vi drack lite drinkar och sådär och under tiden trillade det in rätt bra med folk. Skönt med den nya 20-årsgränsen faktiskt.

Efter stängning ville jag och Maddi ha fyllemat. Elin försvann bara någon gång vid ett. Helt plötsligt var hon bara borta. Men vi gick iallafall HELA långa vägen bort till Max. Mina stövlar gick till och med sönder i hälen.
Väl framme fick vi köa i typ 40 minuter och sen tillsist kom vi fram till kassan och kunde köpa oss varsin Maxbox. I boxen låg det varsin CD-skiva med Pelle Svanslös. Haha. Den måste jag nog ta och kolla på någon dag.

image1334

Gammal outfit

Såhär såg jag ut när jag kollade på hockey i onsdags.

image1332

Trots min nya varma Peaktröja så frös jag ändå nästan hela matchen. Det är kallt i ishallar.

RSS 2.0