Köpa jacka

Jag sitter här och deppar för att alla i min familj förutom jag har varsin ny jacka efter idag.
Är bra sugen på den här, men jag tänker inte beställa någon mer nu. Efter fiaskot med Rules by Mary-kappan har jag bestämt mig för att jag ska köpa jacka i en butik där jag kan prova den och framförallt lukta på den innan så den inte stinker som den gjorde. Jag har inga problem med att beställa saker annars, men en jacka lägger man så pass mycket pengar på att det nog blir bäst att köpa en i affär.

 

The condemned

Kollade precis klart på en film som jag tidigare bara sett halva.
Den handlar om ett gäng dödsdömda brottslingar som placeras på en liten ö ute i Stilla havet elelr något sådant.
Sen har de 24 timmar på sig att döda varandra och den sista som blir kvar ska släppas och bli en fri man. Alla har en bomb runt fotleden som exploderar om de är mer än en kvar efter 24 timmar så de har inte direkt något val.
Allting filmas och sänds live på internet.

image308

   


Det låter rätt brutalt och det var filmen också, väldigt amerikansk film, våld, våld, explosioner, svek och lite kärlek.
Ska jag vara ärlig så lät jag bli att kolla stundtals när det blev lite väl blodigt, men däremellan så tyckte jag att det var en bra film. Helt klart sevärd.
Det värsta är väl att om något sånt här skulle visas på riktigt så skulle säkert massor av folk kolla på det...

Love the birds

Skulle ju lägga ut bilder på torsdagens shopping, så här kommer det,
visserligen är det några dagar sen nu, men men...

Highlighter-ögonskugga Make Up Store 125:-


Leggings Lindex, svarta, grå, lila 149:-/styck.


T-shirt Carlings 199:-, jag älskar inte fåglar, eller puff-ärm,
men tyckte om den så mycket att jag var tvungen att köpa den ändå.
 

Gårdagens utflykt

Igår var jag på marknad. Det var mysigt faktiskt, det blir ju inte av så ofta att man åker på sånt.
Det fanns det gamla vanliga, t-shirtar med en massa töntiga tryck, jag citerar: "Varför finns det kondomer med jordgubbssmak, när alla vet att musen gillar ost?" (kan inte förstå vem som köper en tröja med den texten!!) ,
billiga filmer, smycken och karuseller.
Jag hittade ett par skitmysiga vantar som jag köpte. Supersköna verkligen. Billiga var de också tyckte jag, bara 59 kronor.

 

Köpte såklart lite godis, det måste man när det är marknad. Fudge, Banan-, ckoklad- och mintkola.
Mums, sitter och tjockar i mej dessa just nu.

 

Drakulas återkomst

När jag ändå är inne på kändisbilder kan jag ju passa på att visa denna också, Kelly Osbourne i egen hög person.

image297

Jag tycker att hon ser förjävlig ut. Håret, klänningen, läpparna, skorna, ALLT är fel. Uscha. Tänk att vakna upp och se ut sådär en dag! Jag tycker att hon ser mer död än levande ut...

Full som en kastrull...

Såhär full var Kate Moss häromdagen:

image296

Tur att hon har folk omkring sig, livvakter och liknande som kan se till att hon kommer hem ordentligt efter en sån där kväll. För man kan ju inte säga annat än att hon ser ganska sliten ut. Snygga ben dock...

Partyblondin eller mystisk brunett

Då Ks dator nyligen kraschat ville han att jag skulle skicka lite kort på mej själv.
Detta fick mej att leta runt bland en massa gamla kort där jag har massor av olika frisyrer.
Är så himla trött på min nuvarande utväxt, men vet verkligen inte hur jag ska göra med håret
och därför blir det inte av att jag bokar någon klipptid.
Ena dagen vill jag vara ljus, andra mörk, ibland vill jag spara, ibland vill jag klippa kort... himla svårt.

Vad tycker du? Ska jag vara ljus eller mörk?


   

700 spänn i drix

Lite över 700 kronor fick vi tillomed, visserligen var vi tre stycken som skulle dela på det, men det var ändå bra med tanke på att det inte var jättemycket folk ikväll.
Kändes kul att jobba lite bakom bardisken igen, blanda lite roliga egenkomponerade drinkar och sådär. Det tycker jag är det bästa, när man får fria händer att blanda vad man vill. Var rätt mycket folk som jag kände där också, så det var kul.

Nu är klockan snart halv fyra, kom precis innanför dörren. Kissen blev överlycklig över att få lite sällskap, han trodde väll att han skulle få sova ensam i natt.

Hemresan innehöll två tvärbromsningar. Första gången var det en grävling med något stort i munnen, kanske sork? Och andra gången en vilsen räv. Förstår inte vad de har på vägen att göra.
Sen körde jag även över en sådär 78 grodor också. Jag tycker att det är sååå äckligt!!
Varför samlas alla Sveriges grodor på asfaltsvägarna där jag åker såfort det regnar och är kväll/natt??
De måste vara självmordsbenägna hela bunten. Och eftersom de är så många går det liksom inte att svänga undan heller. När jag väjde för den ena så körde jag ihjäl hans kompis istället. Det har varit likadant alla tre kvällar jag varit ute och åkt den här veckan.
Fåglarna lär ju bli glada i morgon iallafall.
Nej nu ska jag ta och tvätta av mig sminket och sen ska jag krypa ned under täcket. Det ska bli väldigt skönt om jag ska vara helt ärlig.

Puss och Godnatt!

Läkarbesök

Jag kom nyss hem från ett återbesök hos läkaren. Jag förstår inte vad det är med läkarbesök som får mig så skraj. Det går bra ända tills jag kommer in i deras små rum där jag sitter med hans ögon strirrandes rakt på mig. Fast att det inte är det minsta pinsamt att tala om så känns det ändå skamset på något vis. Det känns som att man inte borde vara där, att man upptar hans tid då han kunde hjälpa någon som har större problem än mig.
Förra gången hade jag en annan läkare, under det besöket kändes det ännu värre, det kändes som att han inte trodde på mig, utan att han trodde att jag satt och ljög. Är det folk som gör som beter sig så, är det därför de måste ha den inställningen? Åker till vårdcentralen med påhittade sjukdomar? Jag kan inte fatta det isåfall, hur man kan utsätta sig för något sånt där frivilligt. Eller så tror man själv att man har en massa sjukdomar fast att man egentligen är frisk, vad är det de kallas nu igen? Hypokondriker va?
Dagens läkare var mycket bättre, det var en ung kille, en ST-läkare. Kanske har han ännu inte råkat ut för en massa bluffmakare som försöker lura till sig mediciner, eller så var han helt enkelt en bättre människa.
Det känns iallafall skönt att ha det gjort. Förhoppningsvis slipper jag åka dit något mer på ett bra tag.

Bourne Ultimatum

image290

Jag har varit på bio ikväll, såg Bourne Ultimatium.
Den var faktiskt jättebra, ganska lik de andra filmerna, men bättre. Matt Damon var asgrym!!
Jag satt på helspänn mest hela tiden och godiset jag köpt blev därför långt ifrån uppätet. Mamma och pappa sitter och smaskar på det nu så de blev nöjda.

Jag ger den fyra varmkorvar av fem.

Sällskapet var trevligt och jag hann med att köpa lite grejer också. Lägger in kort imorgon om jag hinner.

"Lindsay krossar äktenskap"

image289

Nu har skådespelerskan Lindsay Lohan hamnat i blåsväder igen. Enligt Daily Mirror anklagar en brittsk arvtagerska den 21-åriga stjärnan för att ha hoppat i säng med hennes man under sin rehabvistelse.  

29-åriga Stephanie Allen, vars familj är god för över 720 miljoner pund, är hjärtekrossad över att det påstås att hennes man Tony, 39, haft sex med Lindsay på en toalett på behandlingshemmet de båda vistades på. Men Stephanie visade noll tolerans mot makens påstådda otrohet och slängde ut honom, trots att de levde ett riktigt familjeliv tillsammans dessförinnan. För bara åtta månader sedan blev de föräldrar till två tvillingpojkar.

- Hon fick nog. De försökte att få barn tillsammans jättelänge. Hon gick igenom tre provrörsbefruktningar och fick två missfall. När de till slut fick två underbara barn så går han och lägrar en tjej som är hälften så gammal som han, säger en nära vän till Stephanie. Click here to find out more!


Tony hävdar dock att ryktet är felaktigt, men medger att han och Lindsay fann varandra på kliniken Cirque Lodge i Utah.

- Vi är jättebra vänner. Vi har samma problem och pratar om livet ibland, säger Tony till Daily Mirror.   Men enligt rapporter ska Tony ha sagt något helt annat när hans vänner frågade ut honom om händelsen i en bar.

- Kom igen. Det är Lindsay Lohan vi talar om. Skulle inte ni ha gjort det? ska Tony ha sagt.


Nu är Stephanie och Tonys hus i Savannah i Georgia till salu och familjelyckan har nått sitt slut.

- Tony försöker leva ut sin rockstjärnedröm nu vid 40. Allt Stephanie ville var att han skulle vara en bra man och pappa, säger en av Stephanies vänner.  
Källa: Starlouge


Jaaaa, vad ska man säga? Om det är sant så beklagar jag. Stackars små barn... Jag hatar alla otrogna människor.


Igår var det partaj

Gårdagskvällen var mycket lyckad. Blev förfest hemma hos Linn framför Idol. Sen inleddes en promenad ner mot stan som innehöll blomplockning, kiss i buskarna och en fjortis på cykel som skrek efter oss. Fråga mej inte varför, men hon tyckte tydligen väldigt illa om oss.
Inne på Klaras var vi typ först, men det ordnade upp sig ganska snart. Vi blev fulla, dansade som galningar och hade det allmänt trevligt.

image282

image283

image285

image286

image287

Och såhär såg Nathalies ben ut vid kvällens slut...
image288

Han är bäst!

Kvällen igår var superkul, återkommer senare med lite sköna kort därifrån.
När jag kom hem hade jag fått en liten present på posten. Det var K som haft den underbara smaken att köpa mej en liten gåva.

image278

image279

Kenneth Jay Lanes fina tigerarmband! Jag har bloggat om det förut och det är så fint!!
Superglad är jag, verkligen :D :D

image280

image281

Jag är en lyckli flicka. K, du är bäst ;)

Usch vilken stank!

Det spelar ingen roll att jackan som kom igår var jättefin för den luktade äckelpäckel. Sån där stark lukt som det kan lukta om Made In Taiwan-grejer. Nej jag tänker inte gå omkring och stinka, då köper jag hellre en annan jacka.

image277

Denna åker tillbaks till Nelly på en gång...

Före och efter

Det tog nästan hela kvällen igår att få ihop alla nyinköpta grejer. Det var lite krångligt, men med ganska mycket hjälp från min något händigare far så fick vi ihop allt till slut.
Här kommer resultatet:

FÖRE:
image269

EFTER:
image270

image271

FÖRE: Tom hörna

EFTER:
image272

image273

FÖRE:
image274

EFTER:
image275

image276

Tavlan är ihoppsatt, men den har inte blivit uppsatt än, men bilder kommer när det är klart.
Ska köpa låder till bokhyllan sen också, så den bli lite mera byrå. Har massor av prylar som jag behöver få undan på ett snyggt sätt så det kommer att bli en bra lösning tror jag.

Ikväll är det utgång. Sitter och funderar över vad jag ska sätta på mig. Kan verkligen inte komma på något bra. Blir helt enkelt en djupdykning in i garderoben....

Jag har varit på IKEA idag.

Jag har varit på IKEA idag, och nu är mitt golv fullt med kartonger.
Ramen är till min tulpantavla. Har redan en uppe men nu ska den få sällskap.
Lakanen är samma lila färg som mina nya gardiner (som inte kommit upp än, måste köpa stång först) vilket jag tror kommer matcha väldigt bra.
Vad det är i kartongerna tänker jag ännu inte avslöja. Borrmaskinen sitter iallafall på laddning så fortsättning följer snarast :P

image268

Fick också paket på posten från Nelly. Fortsättning följer även där, höhö.

Sista dagen på jobbet.

Igår var det sista dagen på jobbet för mig. Det var riktigt skitväder, kallt och regn nästan hela dagen.
Som tur var så kom min syster förbi och höll mig sällskap, annars så hade jag förmodligen dött av tristess.

För att fördriva tiden sysselsatte vi oss med följande:

Jag kröp ned i frysboxen ett tag, men blev inte kvar så länge för det luktade surmjölk därnere...
image262

Sen kom Josefines "kompis" på besök. Han käkade lite glass...
image263

Sen tände jag några ljus i höstmörkret...
image264

Sen var det Josefines tur att testa trivseln i frysboxen...
image265

Och sen gjorde jag en superlyxig avslutningsglass åt mej själv. Den var underbart god måste jag erkänna och snygg.
image266

Josefines var dock inte lika lyckad...
image267

Seg i huvudet

Börjar bli lite seg i huvudet nu. Om en timme åker jag hemifrån för att hämta hem K + några kompisar från krogen. Försökte sova en stund förrut, men det gick sådär. Var inte särskilt trött, men det kan ju bero på att klockan var nio och jag gick inte upp förrän halv tio i morse.

Det enda jag egentligen tycker är drygt med att åka och hämta folk såhär är väntan innan. Själva bilresan och sånt där är inte jobbig, men att sitta och vänta på att klockan ska hoppa fram en timme känns som dubbelt så lång tid i vanliga fall.

Men så är det väll för alla, ibland går tiden alldeles för fort och ibland alldeles för långsamt.
Nu ska jag borsta tänderna lite och fräscha till mig lite.
Ha det bra.

Saw 4

En helt vanlig biologilektion på Naturprovgrammet. Ganska äckligt, påminnner faktiskt om en scen från någon äcklig film.
Lunga och hjärta från kronhjort eller något sånt där har jag för mig att det var...

image261

Två nya paket idag

Tänk att man kan bli så glad av att få ett litet paket på posten som man själv har beställt.
Jag blir lika lycklig varje gång :D
Nelly och Stella Kei stod för underhållningen idag.

image251

Paketet från Nelly innehöll denna underbara tröja från American Apparel. Har en i marinblått sedan innan, men jag gillar den så mycket att jag ville ha en till. Dessa är STORA i storleken så funderar du på att köpa en så ta en storlek mindre än vanligt.
Katten gillade den också tror jag...

image252

Paketet från Stella Kei överraskade lite mer. Mössan var inte alls som jag hade tänkt mig, trodde inte att den var lika stor och pösig som den faktiskt var. Har inte riktigt bestämt mig vad jag tycker om den än. Skule behöva lite smakråd tror jag.
Solglasögonen gillade jag bättre, även om de också såg lite annorlunda ut mot vad jag hade förväntat mig.

image253

     

image256

Avslutar med ett kort på lill-sis iklädd mina nya grejer :P

image260


Just nu gillar jag Anna.

Helt plötsligt så har jag fått värsta suget efter alla plagg ur Koola Annas kollektion.
Jag vet inte varför, men jag vill ha allihopa.
Hittade några favoriter hos Nelly.se, vilken är din?

image244 image245

image246 image247

image248

image249

Vill du sälja din tröja?

Om det nu råkar vara så att någon har denna tröja liggandes hemma i sisådär storlek 38 så sälj den till mej för guds skull! Har velat haft den i månader, men den går ju inte att få tag på någonstanns...

image242image243

Adidas Fafisupergirl... Me wanna

Allt möjligt.

Direkt efter frukosten blev det en långpromenad på 6,6 km. Solen sken hela vägen och det var faktiskt jättehärligt att röra på sig lite.
Sen dess har det blivit en lång dusch, lunch och lite jobbsamtal.

Om en halvtimme får vi veta om vi får lägenheten eller inte. Isåfall är det kontraktskrivning klockan 16.
Så nu är det bara att hålla tummarna och vänta.

Fick ett mail från Stellakei också. De hade skickat grejerna nu så förhoppningsvis får jag dem i morgon, annars får jag vänta tills på måndag.

Ha det bra!

Jag känner mej som värsta tönten...

...men just nu sitter jag och lyssnar på den här människans album
Jojo - The high road
Och jag tycker om det! Passar perfekt till det humöret jag är på just nu, även om det inte är något jag skulle lyssna på i vanliga fall.

image241

Grattis storebror

Kom precis hem från stan. Vi var ju där och firade min storebror som idag blev 22 år gammal. Maten var underbar som alltid på La Pampa och som det känns just nu behöver jag inte äta något mer på en vecka! :P

Av mej och lillasyster så fick han följande skor

image240

Jag tror att han blev glad. Eller det är klart han blev, han hade ju själv önskat sig dem.
Han fick även ett playstation 3 med 2 spel, tallrikar, lakan och handdukar.

Mkt trevlig kväll måste jag erkänna.

Min första dagens

Jag kan inte förstå hur folk orkar göra detta varje dag, men jag tänkte ge det ett försök iallafall.
Detta har jag på mig idag på storebrors födelsedag när vi ska till La Pampa och äta god mat och ge honom presenter:

* Tröja, HM
* Klänning med fickor, MQ Sunshine
* Strumpbyxor, ingen aning varifrån, typ Lindex kanske?
* Knästrumpor i ull, HM

image233

       

Jag älskar verkligen strumporna. De bästa är att de kom i 2-pack.
Utomhus blir det stövlar och jacka också, men har inte riktigt bestämt mig vilka än...


Nej jag är inte galen, jag har bara förlorat förståndet...

Igår gjorde jag en helknäpp beställning med tanke på årstiden.
Eller okej halva beställningen var genomtänkt, men den andra grejen som dessutom kostade ganska mycket mer kan jag erkänna var lite knäpp.

Och Josefine, jag vet att du kommer att läsa det här. Säg INGET till mamma för då kommer hon snart att beslagta mitt visa-kort!  :P

Mössa Koola Anna
image228

Solglasögon Stella Kei
image229

   

Det är nog bara jag som är knäpp nog att köpa solbrillor i mitten av september,
men, men nu är det redan gjort, hehe.

Shoppat på Stellakei.se

Föresten, jag undrar fortfarande vem som vann Top Model så vet du måste du dela med dej!!

Vem vann Top Model???!!!

Vi hade spelat in alla tre avsnitten, men pga av strulet i början då de visade fel avsnitt så försvann de sista minuterna av det sista programmet!
Precis när de står där framför juryn så tog inspelningen slut. Jag blir galen av nyfikenhet!
Vem vann egentligen?!

Att köpa eller att inte köpa?

Jag kan verkligen inte bestämma mig för om jag ska köpa det här armbandet eller inte.
Jag tycker om det jättemycket, men ja jag vet inte.

Kenneth Jay Lane, 14 karats guldplätentering.
625 kronor kostar det.

image227


Utan trosor


Accessora har fått in ett nytt märke, Lochers Paris. Lite annorlunda smycken som jag inte riktigt kan bestämma mig för om jag gillar eller inte.
Jag tycker om att de är provocerande och söta på samma gång och att det står på franska på dem, vilket gör att det är få som förstår vad det står, men samtidigt så är jag tveksam över om jag skulle vilja bära dem.
Äsch vad fasen, jag gillar dem. Särskilt det på första bilden.

Här kommer ett litet smakprov iallafall:

Fuck off
image223

Utan trosor
image224

Lilla slampan
image225

Lille djävulen
image226

Samtliga kostar 650:-

Såg min mormor ut såhär så skulle jag aldrig åka med henne på badsemester...

Jag mår verkligen dåligt av att kolla på de här korten. Kolla tuttarna och minitrosorna hon klämt på sig.
FRUKTANSVÄRT var ordet.


image221


image222

Var är Britneys ölmage?

image219

image220

Okej ingen har väl missat Britneys comeback, och jag kan väll hålla med om att hon ser lite malplacerad ut när hon står där och mimar och att hennes dans inte är vad den har varit.
MEN Skvallerbloggaren Perez Hilton ber den falnande stjärnan dra åt helvete och ironiserar över hennes "fina ölmage". Vaddå för jävla ölmage? Är det någon som har ölmage så är det Perez Hilton.
Jag ser ingen ölmage. Jag tycker att hon ser jävligt fräsch ut med tanke på hur hon sett ut de senaste året. Och att hon är så jävla fet som alla påstår det tycker faktiskt inte jag, utan hon ser ut som en vältränad sund person.
Nedre bilden är ju inte särskilt smickrande, men det beror ju snarare på hur hon står och svankar med ryggen.

Riiiiiiiiitsssssssssch

Såhär bra mådde mina Levisjeans igår.

image217

image218

Jag satt mig ned i sängen och böjde mig ner för att sätta på mig strumporna och då sa det bara riiiiiiiiitsssssssssch. Sen hade jag plötsligt en lång reva under skinkan, utan att jag riktigt förstått hur det hade gått till.

Hade de varit tajta jeans hade jag åtminstonde kunnat klippa av dem helt till ett par korta jeansshort, men nu vet jag inte vad jag ska göra med dem. Baggy jeansshorts är ju inte det snyggaste precis, och det känns tråkigt att slänga dem också eftersom de är relativt nya.

Några förslag?


Lite shopping

Hann ju såklart med en sväng på stan också innan visningarna. Bytte ett par leggins som jag köpte förra veckan och sen köpte jag lite småsaker också. Försöker att hålla igen lite just nu, men det är så svårt.

Fingervantar från Åhlens 39:- Mina händer fryser ihjäl såfort det blir under 15 grader ute. Och det känns lite tidigt att börja med tumvantarna redan.

image214

Diorshow Mascara. Black out. Kicks 250:-

image215

Over knee. Gina 79:- tror jag de kostade om jag inte minns fel.

image216

Sen köpte jag lite godis också. Det är en sån dag idag då man bara vill kolla på film och äta godis.

Dagens accessoarer

Hade planerat en slappdag hemma idag, men mamma drog med mig in till stan på  några lägenhetsvisningar. Inspirationen var sådär outfitsmässigt, men det blev lite fina accessoarer iallafall.

Klocka Chronnotech
image210

Halsband Efva Attling
image211

Armband Baglady
image212

Ring vitt guld
image213

Och sen örhängen från Snö, men de glömde jag att ta kort på.


Tröstshopping

Jag känner verkligen för att tröstshoppa lite ikväll, men jag vet inte vad jag ska köpa så jag kanske låter bli.
Och ja jag inser hur illa det där lät.
Dagens i-landsproblem.

Rainbows are so gay!



image209

Hihi. Sjukt söt baby och ganska rolig t-shirt också.

Söndag och solen skiner

Igår jobbade jag hela dagen. När jag kom hem på kvällen så kollade vi på fotboll. Mamma hade köpt massor av mystiskt lösgodis. Min personliga åsikt är att matchen var ganska långtråkig. Massor av chanser, men inte ett enda mål. Men, men vi förlorade ju inte iallafall och det är ju alltid något.

Nu sitter jag här och kollar på klockan. Om 25 minuter så måste jag åka till jobbet. Känner mej verkligen jätteseg idag så jag skulle ge bra mycket för att få sjunka ned i sängen och somna om igen. Idag är en sån där dag då jag känner att jag skulle kunna somna närsomhelst.

Annars har jag inte så mycket att tillägga just nu. Solen skiner och vi kommer antagligen att få mycket kunder idag så det är bara att börja ladda.
Ha det bra allihopa!


image208

Och nej, jag är inte naken på kortet.


Naaaaaw, torsdagsmys i soffan


Kolla vad gulliga de är. Hunden och kissemissen har blivit bästa vänner på sista tiden. Nu sover de till och med tillsammans.

image205

Mamma vill inte vara med på kort.

image206

image207

Garderobsrensing i troslådan

Efter att ha vällt ut alla mina underkläder i soffan så gjorde jag en rejäl rensning. Slängde allting som satt dåligt, var fullt eller inte blivit använt på länge. Jag tyckte att det var likabra. Varför ska man ha grejer som ändå bara ligger och samlar damm? Det visade sig bli en hel del grejer, fyllde två stora plastkassar.
Nu kan jag återigen stänga lådan utan problem vilket känns bra + att jag nu enbart har snygga underkläder kvar :)

image204

Lite mer sopor för sopgubbarna att ta reda på.

Duktig flicka.

Jag sov lite för länge i morse, men trots detta så har jag hunnit med det jag hade planerat. Jag har städat toan och rummet, bytit lakan, hälsat på på jobbet och fixat storebrors födelsedagspresent. Vad jag har köpt tänker jag inte avslöja ännu även om jag inte tror att han läser min blogg så vet man ju aldrig. Dumt att chansa liksom.

Nu ska jag ta hand om mina stövlar och sen ska jag ta itu med min underklädeslåda. Den går inte längre att stänga så det är hög tid att städa den vill jag lova.

Att vara duktig eller seg?

Nehe kanske att man skulle gå och lägga sig snart. Det har blivit så himla sent alla andra dagar den här veckan så varför inte?

Imorgon måste jag verkligen ta tag i mig själv och göra lite saker.
Mina stövlar behöver impregneras så de är startklara när tillfälle erbjuds och sen skulle jag vilja städa rummet och toan. Byta lakan också, det var ju trots allt över en vecka sen jag gjorde det sist :P
Idag har jag betalat en räkning, men det är i stort sett allt. I övrigt har jag mest kännt mig hänging framför tvn.
Men i morgon kommer saker och ting bli gjorda. Det känner jag på mig om jag bara lyckas somna snart så jag inte sover bort hela morgondagen.

Godnatt allihop.
Sov så gott!

Paket på posten!!

Idag kom paketet från accessora. Torrshampoot var restnoterat, något som händer mig väldigt ofta nuförtiden.
De som låg i packetet blev jag däremot nöjd med. Vingarna var större och blankare än jag hade förväntat mig, men det gör ingenting alls.

image198

image199

     

Jag längtar tillbaks till Grekland.

Förstå vad skönt det skulle vara med lite värme, lite sol och bad. Man inser inte hur bra man har det på semestern förrän man har varit hemma ett tag.

Lite kort från semestern tidigare i somras:

image194

image195

image197

Ser det inte härligt ut? Jag tycker det iallafall.

The Beckhams

Kolla vad stora hennes barn är. När blev de så gamla?

image193

Jag tycker att deras söner ser ut som enäggstvillingar i olika åldrar. De är grymt lika. Dock vet jag inte om jag tycker de är så lika sina föräldrar. Fast det är väll iochförsig inte så konstigt om de inte är lika Victoria efter alla skönhetsoperationer som hon har genomgått...

Dagens shopping

Sådär nu har jag laddat batterierna och tagit lite bilder.

Först ut. Balsam förr torrt hår som jag köpte på frisörsalong Ragnar, 195:-

image165

Sedan vidare till teliabutiken. Mina hörlurar har varit bortslarvade tillräckligt länge för att jag ska inse att de inte kommer att bli upphittade. Så jag köpte nya för 399:- ganska dyrt egentligen.

image166 

Min eyeliner var nästintill slut så jag införskaffade en ny på Kicks Köpte samma som förrut då den är grymt bra. 105 kronor kostade den, men jag hade en check på 10 % rabatt så det blev 95 kronor istället.

image168

Lite kläder måste man ha också. Gick till JC. Hittande följande som fick följa med mig hem. Legginsen var planerade, men de andra råkade bara följa med.
Leggins 129:-, Linne 99:- Cardigan 399:-
Älskar linnet redan, ångrar att jag inte köpte fler. En i varje färg eller så :P

image169

image170

 

Efter lunchen började jag leta efter halsduk och mössa. Mössa hittade jag tyvärr ingen, men halsduk blev det en iallafall. Från Åhlens. 199 riksdaler. Konstigt taget kort, jag vet. Tur att jag inte glömt raka mig under armarna ;)

image173

 

Sen hade jag en värdecheck på MQ också värd 150 kronor. Använde den till en liten grå klänning från Sunshine. Den kostade 399:- innan rabatten. Jag gillade de små fickorna.

image176

   

Har varit ute efter ett par nya gardiner ett tag nu och inne på Indiska när jag letade efter en mössa så hittade mamma dessa. Det blev ett köp. Det fanns även vita likadana längder, men de skulle jag inte kunna få förrän på fredag så de skulle lägga undan såna till mig. Så än så länge är de inte kompletta, men visar ändå en lite tjuvtitt.

image180

 

Vid den här tidpunkten så började de bli lite tungt att bära på alla grejer, men jag vill gå in i en sista affär innan hemfärden, nämligen Make up Store.
Jag passade även på att bli medlem där så jag skulle på 10% rabatt på alla varor samt en välkomstgåva. Gåvan låg i ett paket, innuti var det en blåturkos ögonskugga.

image183

image184

Mina egna köp bestod av fyra ögonskuggor som kostade 125 kronor styck.

image185

image186

De är mycket finare i verkligheten. Lystern kommer inte fram på korten. Sen behövde jag en pensel att lägga skuggorna med också. Den kostade 155:-

image187

Läpparna ska också ha sitt. Ville ha något som gjorde dem härligt Nude. Så nu äger jag mitt fösta läppstift någonsin. Som ska användas tillsammans med läppglanset för den rätta looken. Läppstiftet kostade 159:- och glanset 135:-

image188

image189

 

image192

Och det var de hela. Hihi.



Jag har varit och shoppat idag

Mamma skulle skjutsa in lillsyrran till skolan i morse så jag klev snällt upp klockan åtta och följde med. Sedan var jag och mamma kvar i stan till halv tre. Vi åt lunch på Kinamuren, såå gott med deras lunchbuffé.
Det spöregnade hela tiden så jag passade på att inviga mina nya fina gummistövla från Viking också.
Nu är jag hemma, mycket fattigare och mycket nöjdare...

image164

Fortsättning och innehåll i påsarna följer...

Bok + glasögon lösa i väskan = dålig kombination

Igår gick jag omkring med en bok i handväskan. Och då menar jag en riktig bok, ingen pocketbok.
Jag hade även ett par solglasögon däri. Resultatet av detta blev att senare på kvällen hade jag en hel bok och ett par trasiga solglasögon.
Inte för att det gör någonting. Billigt skit från HM. Bara att slänga i sopen. Men jag råder ändå andra att inte blanda dessa två ting i en väska :P

image163

En stycken gratis Paris Hilton

 image162


Min jacka från Nelly blev ju som sagt restnoterad, men idag fick jag denna film från Nelly. Det var tydligen något erbudande just då som jag beställde att om man handlade över en viss summa så fick man en dvd med på köpet. Jag hade ingen aning om det, men det blev en trevlig överraskning.
Har inte extremt höga förväntingar. Paris Hiltons tidigare filmroller har ju inte varit mycket att hurra för, men jag tycker att såna här amerikanska college-filmer kan vara väldigt underhållande ibland.
Nu ska jag krypa ned i sängen och kolla på denna.

Om trollen existerade så skulle de se ut såhär...

image160


Inga kommentarer nödvändiga :D

Material girl

Jag är helt såld på dessa två halsband. Skulle jag tvingas välja ett av dem skulle det bli jätte svårt.
Material girl är mest mig, men det andra är ju underbart det med!
Kedjans längd 18 cm på varje sida.

image157


image158

Båda är design Steven Shein och de kostar 649:- resp 625:- på accessora.se

Bambi på armen?

image155

image156

Yves Saint Laurents omtalade Mombasa-handväska som har rådjurshorn som handtag.
Sågs nyligen hängande på Jessica Simpsons arm.
Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska tycka om denna väska. Eftersom jag använder skinnjacka, skinnstövlar och skinnväskor så är jag fel person att fördömma en sån här produkt. Samtidigt så hoppas jag att de inte dödar djur enbart för att göra handväskor av dem?
Men om jag inte har helt fel så tappar rådjuren sina horn då och då? Och om så är fallet och dessa förbrukade horn används i detta syfte så ser jag ingen anledning att klaga. Varken för mig eller för någon djurrättsaktivist.
Särskilt snygg tyckte jag inte den var iallafall.

Alla i Sverige sover, utom jag.

Just nu så känns det verkligen som om jag är den enda vakna personen i detta land. Och jag kan bara inte förstå varför jag är vaken!? Hela veckan har varit likadan. Jag är superdupertrött hela dagen, idag nickade jag nästan till på jobbet när det var lite lugnare ett tag. När jag kom hem så sa jag direkt att jag snart skulle gå och lägga mig för att jag var så trött. Och så lägger jag mig i sängen, och plötslligt är jag skitpigg.

Jag vill sova på natten, jag vill slippa ligga vaken i fyra timmar varje kväll innan jag somnar, jag vill vara pigg på dagen. Ända gången jag egentligen kan sova är på morgonen, och då vill jag inte sova, för gör jag det så blir det ännu svårare att somna nästföljande kväll.

Hur ska jag göra? Finns det någon som har några bra knep? Eller ska jag bli beronde av sömntabletter vid nitton års ålder? Tell me...

Pms-monstret och klistertrosor

Idag var det en sån där hemsk dag på jobbet idag. Varje minut kändes som den varade i en timme och tiden sniglade sig verkligen fram. Att jag kände mig som ett pms-monster som fick använda alla mina krafter för att avvärja ett hysteriskt utbrott gjorde ju inte det hela bättre.
Det var bara underbart när klockan slog halv sju och jag kunde dra igen luckan, städa och sen åka hem.
Nu sitter jag här uppe i mitt för en gångs skull välstädade rum och har det ganska bra. Jag ska nog gå och lägga mig tidigt ikväll. Behöver en natt med ordentlig sömn innan jag är mig själv igen.

Måste bara visa en sak som jag hittade igår. De kallades typ secret panty och är en stringtrosa som man ska klistra fast!!! På så sätt ska de vara i princip osynliga.
Men jag tycker att detta verkar fruktansvärt äckligt och ofräscht, skapligt instängt det lär bli därnere.
 Att det desssutom ser ut som att man har klistrat fast ett trosskydd på muttan gör ju inte saken bättre!
Och hur sjutton ska man göra om man behöver gå på toa? Ska man vara tvungen att ha med sig en hel uppsättning så att man kan byta "trosa" efter varje toabesök?

Och jag antar att man får en gratis brazilian wax varje gång man rycker av den också? Aaooouuth liksom.

image154

Och så ännu en beställning...

En webshopbeställning om dagen håller ordning på magen. Haha eller nått....

Men de här produkterna behövde jag verkligen. Det är nästintill slut i mina nuvarande burkar. Och nu råkade jag hitta denna sida där allt är billigare än i butik så där sparade jag in någon hundring,

Fraktfritt också eftersom jag beställde för mer än 600 kronor, man tackar.


Clarifying lotion, 400 ml 269:-

image152

                   Dramatically Different Moisturizing Gel, 125 ml 355:-

image153Beutyfrog.se heter sidan...

Kvällens planer

Det var en helt okej dag på jobbet idag. Förutom att det var sjukt kallt i kiosken.
Folk hela tiden, men ändå inte så mycket att man aldrig får chansen att sitta ned och vila i två minuter.
Är ju sånt där Ljusstråk runt omkring den här helgen så det var väll kanske därför det var så mycket folk i stan. Eller det måste ha varit det för varför skulle annars så många människor komma och köpa glass i detta höstruskväder som råder just nu?

Nu tänkte jag ta mig någonting att äta och sedan ska jag betala en räkning från telia och läsa H&M-katalogen som kom igår.
Telefonräkningen var ganska låg den här gången 156 kronor. Det lustiga är dock att jag bara ringt för 33 kr, men ändå är räkningen på 156 spänn. Ja det är väll för härligt att ha abonemang hos telia?

image147

En liten beställning från accessora.se...

Följande grejer lades i varukrogen av mig...



RU Taking Protection from Oily Roots?
Lee Stafford
Om resten av håret är rent och du inte vill hoppa in i duschen kan du använda RUPT Oily Roots, ett torrschampoo i sprayform. Skaka, spraya och torka av - njut av ditt rena hår!
72:-



Stay Spray
Sallander Cosmetics
Stay Spray är en unik svensk produkt. En lätt skyddande lotion baserad på Aloe Vera i sprayform. Använd sprayen för att fixera make-up, skydda huden från statiskt damm när man arbetar framför datorn eller för att ge en uppfräschning under dagen.
150 ml 126:-


Halsband small apple
Ms Bijoux
 

Emaljerat äpple på guldfärgad lång kedja. Finns i vit eller rosa.

Storlek: 2,5 x 2 cm, 80 cm kedja (+ 5 cm reglerbart)

  (fast de jag köpte var guldfärgade)

Halsband wings
Ms Bijoux
 

Storlek på vingarna: ca 6 cm, lång kedja.


Och det var det hela...


Jobb jobb

Nu ska jag snart åka iväg och jobba. Jag har sovit lite dåligt inatt så jag är väldigt trött.
Men nu får ha en bra dag, så skriver jag mer ikväll.
Nu måste jag djupdyka i kylen för att se om jag hittar något att ha som matlåda.
Puss o kram

RSS 2.0