"Lindsay krossar äktenskap"

image289

Nu har skådespelerskan Lindsay Lohan hamnat i blåsväder igen. Enligt Daily Mirror anklagar en brittsk arvtagerska den 21-åriga stjärnan för att ha hoppat i säng med hennes man under sin rehabvistelse.  

29-åriga Stephanie Allen, vars familj är god för över 720 miljoner pund, är hjärtekrossad över att det påstås att hennes man Tony, 39, haft sex med Lindsay på en toalett på behandlingshemmet de båda vistades på. Men Stephanie visade noll tolerans mot makens påstådda otrohet och slängde ut honom, trots att de levde ett riktigt familjeliv tillsammans dessförinnan. För bara åtta månader sedan blev de föräldrar till två tvillingpojkar.

- Hon fick nog. De försökte att få barn tillsammans jättelänge. Hon gick igenom tre provrörsbefruktningar och fick två missfall. När de till slut fick två underbara barn så går han och lägrar en tjej som är hälften så gammal som han, säger en nära vän till Stephanie. Click here to find out more!


Tony hävdar dock att ryktet är felaktigt, men medger att han och Lindsay fann varandra på kliniken Cirque Lodge i Utah.

- Vi är jättebra vänner. Vi har samma problem och pratar om livet ibland, säger Tony till Daily Mirror.   Men enligt rapporter ska Tony ha sagt något helt annat när hans vänner frågade ut honom om händelsen i en bar.

- Kom igen. Det är Lindsay Lohan vi talar om. Skulle inte ni ha gjort det? ska Tony ha sagt.


Nu är Stephanie och Tonys hus i Savannah i Georgia till salu och familjelyckan har nått sitt slut.

- Tony försöker leva ut sin rockstjärnedröm nu vid 40. Allt Stephanie ville var att han skulle vara en bra man och pappa, säger en av Stephanies vänner.  
Källa: Starlouge


Jaaaa, vad ska man säga? Om det är sant så beklagar jag. Stackars små barn... Jag hatar alla otrogna människor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0