Hurt-kurt

Jag har varit ute och promenerat med hundarna. 6,6 km.
Det var skitdrygt, men jag gjorde det ändå. Precis lika drygt som det var att gå upp 05.40 för att åka och simma, stryka klart alla skjortor och göra rent kattlådan. Men jag gjorde det.

Nu funderar jag på att sätta upp två tavlor medans jag ändå är igång.
Sen ska jag ansöka om ett diplom för dagens hurtigaste människa.


Kommentarer
Postat av: Amanda

Hej visst har du en grå klänning från hm i merinoull-blandning? Jag tänkte fråga dig hur den är i storlek. Vilken storlek har du på din och vilken storlek brukar du ha i vanliga fall? Är den så pass lång att man kan ha den över tights? Är materialet bra?Tacksam för svar:)

2008-01-23 @ 17:11:43
Postat av: Duesnyggast

Amanda:
Javisst har jag det! Den är väldigt rymig eftersom den är A-linjeformad, men däremot är den inte jättelång. Men visst kan man ha den till tights eller strumpbyxor så länge man inte är jätterädd för att visa sina ben. Den täcker ju rumpan gott och väl. Jag har bara användt den som klänning. Jag har M, samma storlek som jag alltid brukar ha.
Materialet är väldigt mjukt och skönt, och varmt! Men eftersom det är ull i kan den ju klia lite, men jag tycker inte att det är så farligt.

Denna länken leder till en bild där jag har den på mig:
http://duesnyggast.blogg.se/1199887021_dagens_klder.html#comment

Hoppas att jag har hjälpt dig lite iallafall! :)

2008-01-23 @ 17:57:20
URL: http://www.duesnyggast.blogg.se
Postat av: Amanda

Okej tack så mycket. Jag har storlek 38 S-M i vanliga fall vilken storlek tycker du jag bör ta om jag vill att den ska sitta varken tajt eller jättelöst?

2008-01-23 @ 20:01:39
Postat av: Duesnyggast

Amanda: Jag skulle ta en medium. Då blir den någon centimeter längre också vilket kan vara bra eftersom du ville kunna använda den som klänning. Denna klänning sitter mer löst än tight så även om du tar en small tror jag inte den kommer bli tight, men jag personligen skulle tagit den större storleken med tanke på längden.

2008-01-24 @ 08:53:35
URL: http://www.duesnyggast.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0