Chokladtillverkning

Idag har jag varit på avslutning med jobbet. Vi fick göra choklad, eller ja det fanns en massa choklad i spritspåsar och sen skulle vi blanda och smaksätta som vi ville i glasburkar.
På glasburkarna stod det namn på olika kändisar så egentligen skulle vi göra choklad som vi tyckte skulle passa dem, men jag brydde mig inte så mycket utan gjorde som jag själv trodde skulle bli gott istället.
Gjorde en till mig själv med ljus choklad och vit choklad och en massa baileys. Sen gjorde jag en med mest mörk och lite ljus choklad och whiskey till pappa och sen en med ljus choklad, lite vit choklad och svartvinbärslikör till mamma. Sen var det burkar över så jag gjorde en fjärde också, men den minns jag knappt vad jag hade i.

Sen hade vi en liten frågetävling och efter det fick vi lunch. Någon kinagryta med ris, foccatiabröd och sallad. Till efterrätt fick vi glass (såklart...) Inge förutsägbart alls.

Efteråt åkte jag hem till Rimon och Georgette. Jag älskar verkligen den familjen! Världens härligaste ungar. Får jag bara hälften så underbara barn så är jag nöjd :P
Men mellanflickan frågade mig om jag var gravid.... Hmm kanske ska börja banta iallafall. Haha

Nu är jag då hemma. Min pappa har brytit handen idag, men DET är en annan historia.

Mina choklader
image597

image598

       
    


Den absolut äckligaste chokladen gjorde utan tveksam Stina...
Och JA burken innehåller choklad, INTE barnmat. Uscha

image606




Kommentarer
Postat av: ELIN

Hur är det tänkt att man ska äta chokladen sen då?? Stelnar den? Är den mjuk?

2007-11-19 @ 12:23:07
URL: http://elinsord.blogg.se
Postat av: Duesnyggast

Den stelnade efter en stund, men det går ju alltid att köra burken i mikron några sekunder om man vill ha den mjuk igen. Antigen skulle man äta direkt ur med sked eller så gör man små kulor av det och äter dem... Sa hon iallafall :P

2007-11-19 @ 14:14:44
URL: http://www.duesnyggast.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0